151

Диана

преди 2 години

До Анонимен172 Благодарение на прехода на БСП, която рушеше под лозунга "след мен потоп", нещата днес имат такъв трагичен вид..Добре бе, след тях потоп, но още не си отиват! Докога ще продължава този потоп?!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

150

Анонимен

преди 2 години

Простотията и суеверието заместиха строежа на комунизма. Лесно се унищожава, трудно се създава.

149

Анонимен

преди 2 години

До Пурко ГосподиновА защо мислите, че западна пропаганда срещу соц страните не е имало? На тях пък им втълпяваха, че тук нямаме собственост, че сме бедни, че жените са общи... Просто тук управниците от 30 години насам прекалиха с лъжите. То не бяха бесове и тении по кучетата /а хранеха свинете с тях/, то не беше син език, несъществуваща чума по преживните, чума по свинете / за да внесат 20 годишно американско месо/, птичи грип и какво ли не още. Просто разбрахме, че лъжат за техен интерес.

148

JJIvanov warnings

преди 2 години

както терористите официално обявиха Ноември 2019 година една от целите на безмилостния терор рекламиран като COVID 19 бе трайно поразяване на милиарди хора с недопроучени ваксини.Терора се оказа по жесток заради нагло принуждаване на милиарди за трайно поразяване с terror с PCR tests.Вместо да заловят и растрелят провеждащи терора подставени на ВЛАСТт провеждат ЛИКВИДАЦИОНЕН ТЕРОР СРЕЩУ ЦЯЛОТО ЧОВЕШКО НАСЕЛЕНИЕ>>>

147

Анонимен

преди 2 години

"Последните ще станат първи!"

146

Слави Трифонов

преди 2 години

това че сме на последно място по ваксинирани хора всъщност е голяма гордост която ще се разбере в последствие ако не ни задължат и поробят разбира се но вие бъдете готови за битка

145

белгиец

преди 2 години

Обаче как ви клатят чак не е истина. Направо ви разкатаха от про.сто.тии. Серджии има на изток и на запад и само ви гледаме цирковете.

144

Анонимен

преди 2 години

Щото ние на Изток сме го играли този мач с тоталитаризма и можем да разпознаваме знаците отдалеч. Не случайно най-големите послушковци на медицинския фашизъм са разни промити юпита и умнокрасиви мекеренца.

143

Анонимен

преди 2 години

"На Изток поредният локдаун по-страшен от самия вирус, а защо?"===== Чудно що ли? Ами защото вирусът очевАдно не е нито толкова, страшен, нито толкова смъртоносен, колкото се опитва да ни убеди пропагандната машина (а на Изток с пропагандни мурафети трудно ще ни впечатлят). А от локдауните, затварянията и "мерките", още повече - без никаква подкрепа и помощ от държавата - страдаме РЕАЛНО, СЕРИОЗНО и ДОЛГОТРАЙНО. Ей затова.

142

Браво наште!

преди 2 години

В България са ваксинирани 15,6% от хората, а във Франция - 68%.

141

бай Миле

преди 2 години

То и *** бяха 90% ваксинирани, ама като почнаха да *** като мухи и изведнъж се оказа, че няма и 60% ваксинирани.Явно тия проценти за нищо ги нямат...

140

Анонимен

преди 2 години

"А сега обясни защо им е на правителствата да унищожат населението, от което живеят."..................................... Изобщо не им трябва да го унищожават. Както се видя, този вирус нито е чак толкова смъртоносен, нито толкова страховит. Трябва им да подчиняват бързо и контролират лесно населението. И не правителствата. Правителствата са най-обикновени, добре заплатени / възмездени изпълнители.

139

МмАаНн

преди 2 години

Статия в стил Дой1е Веле

138

Разум Даскалски

преди 2 години

На всякъде ще има локдауни независимо от измислените проценти ваксинации. Те дори нямат нямат ваксини за обикновеният грип нито за простудата, която също се причинява от богат коктейл различни вируси, които се изменят. ТАЗИ ЛУДОСТ има за цел ЛИШАВАНЕ на хората от права и свободи тотален контрол и робство сертификати следене инжектиране на съмнителни вещества с уж ваксини. Нов световен ред подготвят да въвеждат и ваксините не играят никаква роля нито полза по-скоро вреда.

137

Пунта МАРА

преди 2 години

Всичко ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. В Израел напук на супер ваксинацията ПАК има вълна от нови случаи на заразени. МАНИПУЛАЦИЯ и ТЕРОР това е.

136

Анонимен

преди 2 години

Логично, в най-бедните държави живеят най-прости и суеверни хора

135

За 156

преди 2 години

А сега обясни зашо им е на правителствата да унищожат населението, от което живеят.

134

Свърши тая

преди 2 години

с оптимизма. От врмемето на Иречек нищо не се променило.

133

Анонимен

преди 2 години

Срам. 15% ваксинирани. По-рано имах някакъв оптимизъм за България, но със сибитията от последните две години истината лъсна и се оказа, че сме изключително про**ст и примитивен народ. И най-лошото - всичко си е заслужено.

132

Анонимен

преди 2 години

Тези проценти хич не са истина. Народа стачкува!