3

До Gog

преди 2 години

В много от маринованите пържоли има глутен, защото добавят пшенично брашно в подправките. В чистото месо, разбира се, че няма глутен.

2

Gog

преди 2 години

В пържолите няма глутен. Ако сте чули за Узунов ще ви стане ясно.

1

Анонимен

преди 2 години

Старите хора са ми разправяли че по време на монархо фашизма са яли просеник. Само боуржоазията са яли бял ппшеничен хляб. В момента хляба който ви продават е от трици и ако не са набухвателите и консервантите от трици хляб нестава. Цялата родна продукция която е качествена се изнася навън а се внасят залежалите стоки от складовете на евроге..йците. Турски картофи турски домати които са пълни с нитрати и отрови. Но аз не ям такива бок..луци в градината имам български домати картофи и краставици