31

Духаст

преди 2 години

За бранша. Под вода...

30

Анонимен

преди 2 години

...Принудително за да съм от полза на "Туристическия бранш"... - Хареса ми иронията! Веднага спретвам раницата и ставам турист с палатка и бира от най-близкия гооолям супер-маркет! - И това е факт!!! Защо трябва да импонирам на хора, които не могат да ми доставят "к.е.ф" в условно своите заведения за "обществено хранене"?

29

мимоходом

преди 2 години

Добре, нека да направят заведенията само за ваксинирани. Колко обаче е процентът на ваксинираните у нас? И колко от тях са възрастни, дето и без това не ходят на заведения било поради страх от заразяване или пък от ниски доходи /пенсии/. И как ще се напълнят заведенията тогава? Нека да е само за ваксинирани, но ресторантьорите НЕ трябва да искат помощ от държавата, тъй като няма да имат ограничения. Ха да ги видим тогава, пак ли ще плачат?

28

Ss

преди 2 години

Тез черпаци за 2 години не можаха ли да разберат да си сменят професията ако това изобщо е професия ! Не говорим за хубавите ресторанти а за тез дето едно хапки не могат да направят или една паржола! За лазаня хич няма да говорим !

27

TOTO

преди 2 години

Всяко пътуване и събирания на хора носят болестта. Без туризъм може. Важни са земеделието и индустрията. Те не са източник на зараза,а са източник на големите доходи. Не напразно туристическите държави са бедни,а богатите са индустриалните.

26

Анонимен

преди 2 години

До 29 Нали си графениран и защитен, какво ти пречат свободните хора?

25

Анонимен

преди 2 години

разбира се. който не иска да се ваксинира да си стои вкъщи. другите могат да си живеят живота нормално

24

Кал-Ел

преди 2 години

Никой не може да ме убеди да се инжектирам. Затваряйте ги всички, на кой му дреме за туризма. Правете ги задължителни и да се мятаме! Затваряме, не затваряме, внимавайте ще станат задължителни, мерки но частични, маски но не навсякъде. Заставайте като мъже и кажете - вие сте безправни роби и ще се подчинявате на всичко и да се приключва. Всички правителства шикалкавят и пълнят памперса, но се правят на страшни. Аре, баряйте меча.

23

Неее

преди 2 години

Недейте ве, за *** антиваксъра свободата означава да друсаш шкембак в кръчмата и да жулиш ракия за 1.8 лв. за 50 грама гражданска война ще стане. Оставете ни да ходим на кръчма, където и преди ковида хигиената е като в клозета на гарата. Не искаме ваксинирани сервитьори, че Сорос и Гейтс ще слухтят с чиповете. Не на ваксите, Да на ракията със сланина и свински ***

22

Анонимен

преди 2 години

До 22: Я сподели кого си излекувал точно пък ти бе ! От лечение имаш нужда ти с тези химии дето си си ги набутал.

21

Не само

преди 2 години

Ваксини. Янев оня ден каза, че някъде си имало даже лекарства. Да се фаща с Кацаров и да почва да лекува. Нали това му беше плана. Тая работа със затварянето вече приключи.

20

Ник

преди 2 години

ваксинираните в испания са към 70% от възрастните. и сами ходят и търсят да ги набодат, защото така им препоръчва зомбивизора. даже им пуснаха един сърцераздирателен филм как 22 деца преди 2 века са занесли ваксината за вируела в южна америка да спасят индианците след като са избили милиони там преди тази случка. направо да се разплаче човек от алтеуизъм с крокодилски сълзи...

19

Анонимен

преди 2 години

И това прилича на цирк. За пред масите. Тоя диалог, дето са си го водили е нелогичен. Има нещо гнило.

18

НахлузИ антиваксъра

преди 2 години

Щом МЗ и НЗОК са осигурили ваксини, които предотвратяват тежкото боледуване, хоспитализация и смърт, то разходите по лечението неваксинираните трябва да си го плащат от джоба!Нали като минеш пиян на червен светофар и катастрофираш, то застрахователя не ти покрива щетите, заради виновно поведение! Откъде накъде ще лекуваме лekketta, които сами са виновни за болесттта си!?

17

W

преди 2 години

Тия какво пак са ревнали след като ДДС им е на 9%, масите им въобще не са на -50%, а на +30%, качеството долнопробно и съмнително, а количество подигравателно. Да мълчат там и да пускат кепенцата, аман от претенции на селски бизнесмени

16

Анонимен

преди 2 години

До Садист-люгофрен 17 Как мислиш , че някой може да учеличи броя на ваксинираните . Ако дават по 10 000 евро на човек , ще се вдигне бройката значително . Ти имаш ли някакви идеи ?

15

Ми ще се ваксинирам

преди 2 години

Принудително за да съм от полза на "Туристическия бранш"

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Ти четеш ли въобще написаното ? Аз казвам , че единственият начин да се ваксинират хората , е да се въведе принуда или задължение . И това трябва да се проумее от туристическия бранш . Изобщо не казвам , че трябва да се въвежда задължителна ваксинация .

13

до 14

преди 2 години

Мечтай си! Народът е неспособен на такъв подвиг и е така от над 600 години.

12

Анонимен

преди 2 години

До Ник ,,,,,,,, колко са ваксинраните в Испания ?