36

Каракачанов та ГЕРБ

преди 2 години

Еее това сега милярди се дават и крадът а народа мизерува и мечтае за Винету Тиквун Баце Буци Пожарникар Тиква там Банкя СИС и Генерал глявен секретар на МВР 2001-2005 сигорно трафик и контрабанда едва ли не Мафия?

35

Анонимен

преди 2 години

Че какви преговори , смях във залата !!!! Господаря го е решил !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Да си купим и някой Грипен за работа. Ф-16 ще е за парадите и за международни шоупрограми на НАТО. Трябва си истински здрав самолет като Грипен, да може да каца и излита от полето.

33

помнещ

преди 2 години

И какви "преговори" да води служебният кабинет,при СВЪРШЕН ФАКТ? МУТРАТА Борисов се забърка с Американците,надявайки се,да го държат ОЩЕ НА ВЛАСТ В България!-:(((

32

Анонимен

преди 2 години

Трябват ни поне 38 Ф-ки от чисто благоприличие, за да си говорим че имаме някаква бойна авиация. С хипотетичните нови 8 може да се зъбим единствено на сърбите.

31

Радев

преди 2 години

За тия пари ще вземем два пъти повече Грипени. F-16 e добра машина, но е малко скъпичка. От НАТО показаха симулация на бой срещу 16 Грипена срещу 8бр F-16. Резултатът беше 13 здрави Грипена в края на битката. Така че ще внеса в Народното събрание предложение за анулиране на сделката за F-16, от която имам информация , че Бойко Борисов е взел такса "помагане".

30

vlady

преди 2 години

Последователите на ген. Луков следват заветите му - закупуват остаряло въоръжение на завишени цени и усвояват пари.

29

Читател

преди 2 години

Служебния кабинет на президента Радев,мисли единствено и само за народа си.*** наринаха милиарди,за нещо което беше на чертожната дъска.Те освен самолети,решиха с парите на българите,да си купят и изборите,но котка им мина път,както казват хората.

28

Вьзмутен

преди 2 години

Бацо да плати от чекмеджето , които поръчва тои плаща сметката

27

До 20

преди 2 години

Демек ф16/70 е стар фюзелаж с нов радар и компютри, нищо общо със стария ф16. Миг са по добри по харвктеристки в полет (като цяло руските са по добри), но му куца радара, всъщност компютрите в самолета не позволяват на американците да правят това във въздуха, което правят руските изтребители

26

До 20

преди 2 години

Хич не отбираш от самолети, като цяло след стелт нищо ново не е измислено което да се отрази на външния вид на самолета и арединамиката, електрониката във ф16 /70 е нова което променя самолета от оригиналния самолет от 70те години, руснаците им сменят номерата, американците версията. Лично аз мисля, че за нас Грипен е по подходящ или някое от доказаните су, но няма мърдане с фки ще сме

25

Анонимен

преди 2 години

Значи имаме за купуване още 8 самолета? Боже още 3-4 милиярда народна пара ще дадат за да си купят спокойствие едно ново и бъдещо правителство. Още по голяма беднотия ни чака плюс пандемията и непрекъснато падащият ни стандарт.

24

Анонимен

преди 2 години

Като първо и най-основно, такъв самолет - Су-57, съществува само в две серийни бройки. Абсолютно суров, полуфабрикат, нетестван, непоказал НИЩО. Приеха го на въоръжение само на инат, ползвайки стари двигатели. Защото новия модел двигатели, които проектират специално за него, още не е доизкусурен. Така че - няма самолет Су-57. Това е само мокър блян.

23

Зозо

преди 2 години

Су-57 е една анимация. Също като новата Волга :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

Я пак? А за Грипен не важеше ли същото? Май послъгват нещо, щото плюха Бойко за дадените пари и сега те правят същото. И то преди президентските избори.

21

Анонимен

преди 2 години

Грипен - моя любов.

20

Анонимен

преди 2 години

ААЙДЕ ПАК ПОЧНАХМЕ С ГРИПЕНА...

19

Анонимен

преди 2 години

Всичко му е ново на Блок 70.

18

Анонимен

преди 2 години

Проостьо, говорим че технологиите са стари и самият изтребител е концепция от 70-те години когато войните са били друга идея ---///---- Ами не е така.

17

Сата НАТО

преди 2 години

Със Су-57 нещата ще се развият като със всеки туски самолет - както със Ту-204, Сухой Суперджет, МС-21 и сега Ил-112.