30

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо напоследък ни занимават с трима или петима убити на летището в Кабул, а не забелязаха 12 000 рускоезични жертви на фашисткия режим в Украйна от 2014 година насам? Нито пък им направиха впечатление изгорените живи хора в Профсъюзния дом на Одеса?

29

То и тук

преди 2 години

Колко ли ще има стъпкани дето са се втурнали към властта

28

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха талибаните и всичко цъфна и завърза. От утре няма да продават мак за оръжие, жените ще ходят без чували на главите, ще има образование, ще спре кръвната мъст, отвличанията за откуп... И кой вярва на този виц?

27

Анонимен

преди 2 години

Алооооо днесаджиите защо ми изтриете ПОЛОВИНАТА коментар и оставихте това дето ви харесва само? Да го бяхте изтрити целия поне бе, така е супер безмислено, КОМУНО ЦЕНЗОРИ! Кое е обидното в това че гей експеримента в Афганистан приключи и ДА хвала на президента Тръмп за смелостта му! Господ здраве и късмет да му даде!

26

Анонимен

преди 2 години

До 20 Тръмп имаше право да се договори за изтеглянето на Америка от блатото Афганистан! Защото той е Американски а не Афгански или Танзанийски президент, той защити интереса на Щатите, те се биха 20 години за чужди кефове и игрички, това приключи!

25

Сосидж

преди 2 години

По принцип би трябвало да има по- леки визови режими към другите ислямско- ориентирани държави. Ако не се лъжа пускат техните къде къде по- лесно. Саудитска Арабия, Пакистан (и другите станове), Катар, Йордания, Иран- абе все такива, които пускат мисюмани лесно. Бегат до границата и готово. Културата е същата и нямат нужда от приобщаване и и тегриране.

24

Анонимен

преди 2 години

До 29 Никой не може да евакуира всички желаещи на избягат от Кабул, града е около 5 МИЛИОНА ДУШИ, съвсем си изветрял ако си мислиш че поне половината няма да " пожелаят" да бъдат " евакуирани" в Сащ и ЕС! Ами тези от провинцията и тях ли? Евакуацията със самолети е бавна и скъпа!

23

Конспиратор?

преди 2 години

Това беше най-глупавото решение. Да изтеглиш войските преди да евакуираш цивилното население. Дори е толкова глупаво че чак се чудя дали наистиа е от глупост. Може и целия хаос да цели отклоняване на вниманието от нещо друго което се случва като например фарса на Пфайзър в израел.

22

Мъкаа...

преди 2 години

24 не позна Талибаните са рожба на САЩ.Те никога не са крили,че талибаните са тяхно творение,даже се гордееха с това.П С :Запази си крило на самолет когато господарите ти почнат да бягат и от тук.

21

АнонимеН

преди 2 години

ДА ВИ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ!! , ЧЕ ОСНОВНАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА АФГАНИСТАН НЕ Е НИТО С ФАЛШИВИЯ ПУТИН НИТО С БАЙДЪН НИТО С ТАЛИБАНИТЕ ИМ!

20

АнонимеН

преди 2 години

КЪДЕ Е РУСКИЯ *** ДЕТО ПИШЕШЕ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е СЪС ТАЛИБАНИТЕ!

19

Вьзмутен

преди 2 години

*** смазаха от бои - сащ в авганистан , бият ги като маче у дирек

18

Анонимен

преди 2 години

"Афганските евроатлантици го отнасят яко. Нашите да гледат внимателно и да си правят изводите." -----> Ето, вижда се от този коментар, че комунистите харесват талибаните и подкрепят действията им.

17

Анонимен

преди 2 години

До 19 Само трима ли са застреляли? Това си е направо демокрация.

16

Анонимен

преди 2 години

Запада е лудд. Кани афганистанците свободно да напуснат Афганистан на техните самолети, на летището ги застрелва.

15

Анонимен

преди 2 години

Много е смешно как някои хора преди време защитаваха Тръмп и сега виждат как Тръмп си е нахлепал с жълто гaщите, обаче ако тия хора сега признаят, че са сгрешили за Тръмп, ще излезне, че са глyпaци. И затова продължават да го защитават, въпреки, че виждат, че е помагал на талибани и се е договарял с тях. Надяват се накрая да излезне, че истината е друга, ама това няма как да стане. И самите те стават още по-смешни. Коефициентът на интелигентност при някои хора е доста нисък.

14

Анонимен

преди 2 години

Американските страхливци застреляха 12 души афганистанци.

13

Анонимен

преди 2 години

Като се замисля, че едни от най-великите суфи учени на тази планета произхождат от земите на Афганистан... И че текстовете и поезията им се четат до ден днешен и продължават да бъдат вдъхновение за любов в цял свят. А авторите които в наши дни пишат за тях, се радват, че книгите им са бестселъри в САЩ, Европа, Русия, Япония и още много страни по света.

12

Кал-Ел

преди 2 години

"Талибаните са обвинявани, че пречат на афганистанците да заминат" Талибаните не са ли афганистанци?

11

Божа кравичка

преди 2 години

Руснаците бяха сложили ред и дисциплина в оназ пустинна и дива територия ама после САЩ я завзе че да пренася дрогата директно с военните самолети към САЩ!