122

bai

преди 16 години

фоторобот!? килърите са били с чорапогащи на главите!

121

преди 16 години

а на мен ми прилича на Тодор Живков - сигурно ще е той !

120

преди 16 години

Прилича на румен овчаров.

119

преди 16 години

Гарантирана анонимност, ама не на тоя,дето говори,а на тоя, дето бие и убива.Я, питайте архитект Янев, оня с кортика кой го омлати оня ден?!Ще да е Някой от ЕС, защото много искаха да ни дадат пари , ама той им попречи и за туй го помлатиха, че не могат да си изпълнят ангажимента...Докога ще търпим да се гаврят с нас и да ни отсрелват като зайци?

118

Щерю

преди 16 години

Ама този на рисунката, защото това не е ФОТОРОБОТ, прилича на РУМЕН ПЕТКОВ НА МЛАДИ ГОДИНИ. Какво чакате, арестувайте го!

117

gogo

преди 16 години

stiga sa ni pravili na maloumni. Kraino vreme e naroda da se vzeme v raze, tam pred parlamenta vsichki.

116

сульо

преди 16 години

Прости хора ,простотии вършат.Този фоторобот кучето ми ли е го нарисувало?Много голяма дейност по разкриването е извършена от органите на реда и нашите топ полицаи.Това са стари номера от селски вечеринки, само че мина времето на вечеринките преди повече от 40 години.Всяко семейство почти има компютър и да се внушават такива простотии е и смешно и жалко .Интелекта на мутрите вероятно е по- висок от този на нашите политици, защото няма да се намери мутра която да ти представи този "фоторобот " и да твърди че този е убиеца!Няма такава мутра!не забравяйте никога , че мутрите ги създадоха политиците, независимо че на някой от тях направиха"мокра поръчка".

115

преди 16 години

Търсете го в парламента ! Там са убийците !

114

хахаха

преди 16 години

МВР гарантира анонимността им. хахахах да се смея ли, или да плача ???!!!

113

преди 16 години

има ли полиция в българия ??????ако се поогледаме ,какво ще видим , полицаи или мутри в униформи облечени в законзащо не прекръстят закона за полицията в ЗАКОН ЗА МУТРИТЕ!!!!!!

112

tosunbey

преди 16 години

da be,ako razpolagate s informaciya,zvunete...........na kogo? na mafiotite li? a posle koy 6te me pazi?? i dokoga nie tryabva da vur6im rabotata na 4engetata?!?

111

snake eater

преди 16 години

Прилича ми на Мишо Шамара.

110

Маджо Вика Румен

преди 16 години

Това е Румен Петков с шапка и очила. Той е убиеца на Жоро Стоев, култовия крими писател!МВР - Маджо Вика Румен

109

stasi224

преди 16 години

v dne6no vreme nqma policiq vsi4ko e mafiq

108

преди 16 години

Бъркаш. Тия не стават за милиционери. Не зная какви са ти спомените за милицията, но тогава нямаше такава престъпност. Можеше да си ходиш по нощите без страх, че ще те пребият, изнасилят, оберат или убият. През деня пък не ти се налагаше да се движиш на прибежки от страх, че някой по обедно време ще извади оръжие и ще почне да стреля като се намира из горите на лов за зайци. Не се притесняваше човек, че коли се взривяват през ден като фоерверки. Милицията не седеше да пази разни самозабравили се ***, плашещи, че ще колят, убиват или взривяват всеки, който се е осмелил да ги постави на място, а сега полицията ги пази лично и ги дундурка като че е школа за бавачки. Милицията не беше най-корумпираната прослойка и служителите им никога не са поставяни под един знаменател с престъпниците, да не говорим, че днешната полиция скрива топката на всички бандити у нас защото самата полиция се е превърнала в мафия. Та ако се замислиш.....май много ще има да въздишаме и да мечтаем полицията пак да стане милиция.

107

hohohoh

преди 16 години

хахахаах ние българите верно е че сме коне с капаци,ама тия от МВР ни взеха за боядисани врабчета вече :) хахахахахаха аз такива като тоя срещам всеки ден,това значи ли че е убиеца на Стоев хахахаха,евала на Стоев че излезна на яве и щеше да разкрие мръсните сделки на "свинете" в тая корумпирана държава.Почивай в мир Стоев,*** остава,теб те няма,жалко...*** СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!!!

106

преди 16 години

кефите ме много:) иначе"ушевите" са велики-бият деца по стадионите,иземват тревата на тинеиджърите,...глобяват някой шофьор с лада(за другите не им стиска)...та си мисля...ква полиция,кви 5 лева бе,обикновенни МИЛИЦИОНЕРИ сте си и такива ще си умрете...

105

Румен Петков е убиец

преди 16 години

Тази *** Румен Петков не е искал Стоев да свидетелства за нищо последните години. Освен това цяла българия знае как той е ръка за ръка с Маджо.И това ни е Министър на Вътрешните Работи пази боже.

104

преди 16 години

fotorobot? 4e te 4engetata mn dobre znaqt koi e ubieca, nali te sa go poru4ali. za6to izob6to se opitvat da zamazvat o4ite na horata? i bez tova sa stanali tolkova nagli vuv vsekidnevnite (a i o4evidno ne samo) prestupleniq, koito izvur6vat. nima ima lud 4ovek v bulgariq koito naistina smqta tozi 4ovek e ubit ot mutrite? 4engetata sa nai-mrusnata mafia.

103

преди 16 години

абсурдно е. МВР гарантира анонимността ни но, това дали гарантира, че няма да ни застрелят...