17

Оня без акъл

преди 2 години

Много ми е интересно тази без защитна 70г.госпожа и всички останали протестиращи какво правеха пред офиса на ВМРО, дали пък не са от художествения кръжок и боядисваха фасадата с яйца и домати.

16

БГ изнася Терор

преди 2 години

Те са изпратили Ударна Група в Белград Сърбия да ме убият, между тях има и полицаи! Терористите са от град Перник!Ще поискам убежище в Швейцарското посолство!

15

Talibanite

преди 2 години

Талибаните хвърлили око на българия идват да ни освободят , полицайте бивши наркоманчета някой и настоящи бързо ще се изпарят уш много тежкари

14

Анонимен

преди 2 години

Имаше дело срещу полицаите. Тези от кадрите не са ли наказани ? А тази русата дама как риташе един от задържаните. Защо ? НС се занимава със стари събития. Къде им е правителството и законите, които трябва да променят? Този парламент е ялов, а депутатите непотребни.

13

Данчо

преди 2 години

Тези манипулирани кадри са една от поредните атаки на задкулисието. Изключително жалък опит да бъдат компроментирани българските герои.Нападат цвета на нацията ни, родната полиция. Мъже сравними с Ботев и Левски посветили живота си на опазването на демокрацията под мъдрото ръководство на генерал Борисов.Доло ръцете от нашата полиция.

12

=

преди 2 години

Румен шадравана, прислужника на братя галеви.И той ще ни учи на ум и разум

11

Анонимен

преди 2 години

Най бруталния бой над протестиращи беше когато той беше министър на МВР при Станишев, да не се прави на разсеян.

10

Христо Христов

преди 2 години

Хубаво е, че Румен Петков критикува отстрани

9

чичо ВАСКО

преди 2 години

Черепа е намагнетизиран и това му дава възможност да си има в България и президент, и правителство, че и парламентарни групи

8

ВЪПРОС

преди 2 години

А съдии , прокурори , адвокати , следователи , дознатели , полицаи . . . те какво ? Нас ли пазят , м ?

7

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с оня бизнесмен с безброй на брой повдигнати обвинения живеещ в лукс и разкош край Дубай? Жив ли е? От много време нищо не е казвал....

6

НИНОВ

преди 2 години

мммдааа, Румен Петков министър на вътрешните, Румен Гечев вицепремиер и бюджетар, Румен Овчаров министър на евергетиката, а Румен Радев се знае, че остава фигурант... какво щастлива бъдеще ни очаква

5

Асан

преди 2 години

Червен кхмер

4

Извинявам се,

преди 2 години

допуснах грешка.Смятах,че се касае за Румен Радев,а не Румен Петков.Но пък това,което писах за Радев,е вярно.

3

Този поне един път

преди 2 години

каза ли,че нещо е сгрешил,помоли ли за прошка?Не,той е непогрешим и незаменяем,небесен ангел спуснат от знаете кои,за да оправи нас грешните.Все другите му виновни,все те бъркат,все размахва юмруци и търси сметка(но гледа да не е на някой от обкръжението му,защото му знаят картите,а те явно не са за пред хора).Вече е досадно,поне да можеше да произнася речи като Фидел Кастро,за да го слушаш.А то-сричане,мънкане,клишета и люти закани.Защо да го гледам и слушам,като знам каквоще каже?

2

Анонимен

преди 2 години

Божеее тоя ли точно...

1

Анонимен

преди 2 години

Боже Боже колко мъка Боже. Този пик.лю като бе министър на вътрешните работи колко полицейски палки раздаде и каква бруталщина по негово време имаше не е истина.