265

Анонимен

преди 2 години

''...е мащабът...'' - 1:100 или 100:1 ???

264

Анонимен

преди 2 години

Я, Кацаров се събудил. Не бе, няма на къде вече.

263

Анонимен

преди 2 години

Кацаров: Мерки срещу COVID-19 вероятно още другата седмица ако има още ковид фондове за доене. А и на жуналистите трябва да се подхвърли некое кокълче. Дори да е оглозгано.

262

ваксаджия

преди 2 години

Докато не ваксинират насилствено 100% от населениеито на САЩ, западна Европа, Австралия и подобни..не само с две супер ваксини но и с по няколко бустера, населението там няма да се усети какво е комунизъм и интернационализъм и надигне. И чак тогава ще разберат по трудния начин. Ние тук поне вече знаем какво е и трудно ще ни убедят без бой в повелята на партията. Иначе и аз си сложих вазелина..ваксина де..за привилегии, както с партийната си книжка навремето, но тия сега ме прекараха здраво.!

261

Анонимен

преди 2 години

Отново първо място в целия ЕС по брой починали на глава от населението. България държава в която 21 век хора измират от обикновен вирус за който отдавна безплатна ваксина .

260

Анонимен

преди 2 години

Е кви мерки,никакви!Абе,тоя отряза лекарите на първа линия месеци наред,къде са парите,бе,сега искал още чрез актуалузация!Баси,нека.дър.ника!И кво,работно време на предприятия от 10 ч.или 9ч.и доколко- до 19 ч.,а децата от градините кой ще прибира?Глупости!Моловете отварят в 10 ч.и големите нехранителни,но са на смени.А за маски в градския транспорт кой ще следи,щото не се проверя.Ваксинирания персонал в обектите с мероприятия ще посреща здрави и заразени посетители без ограничения!Кънчо,Кънчо.

259

Анонимен

преди 2 години

Един куп Афганистанци пристигнаха в Европа без да са ваксинирани, без да спазват никакви мерки. Редно е сега всеки в България да започне да се бунтува и да бушува и да спре да спазва всякакви мерки където и да било, тъй като това просто не е честно и е пълен гаф

258

Анонимен

преди 2 години

Почивката свърши и вирусът се активира отново.. От септември до Май месец ще има яко нови заразени.. Вариантите са следните: Делта, Ламбда, Омега, Алфа, Бета и.т.н

257

Тунинг

преди 2 години

Всъщност обратното има напълно ваксинирани с по една доза, така излиза. Хаха

256

Тунинг

преди 2 години

От днес 3556 човека с третата игла ваксина. Явно и хвърлените ги броят за поставени.

255

Анонимен

преди 2 години

Нали Кацаров беше този, който казваше, че вирус няма

254

Здравей Стойчо,

преди 2 години

Като е толкова заразен и смъртоносен вируса, защо изпращаш личните лекари да лекуват Ковид по домовете ?? Достатъчно са им тези в кабинета !! Защо не са карантинирани, след такава среща ??

253

Хахахаха

преди 2 години

Намести Стойку ду.парата и запя друга песен.

252

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт за Радев и народен съд!!! Цялата комунистичекса клика да бъде из.бита!!!

251

Анонимен

преди 2 години

Колко прости т.е слабо еволюирали са хората,за да вярват в това което им се говори и показва ??? Колко немислещ трябва да е някой и недохувно осъзнат за да си слага отрова в тялото. ПРИЕМАТ един вирус толкова навътре. А НЕ ПРИЕМАТ БОГА - НАЙ МИЛОТО!!!!

250

Анонимен

преди 2 години

какви мерки и с-у какво?? питам Аз ?? Виуси винаги е имало и ще има!!!Най-големият вирус е НЕВЕЖЕСТВОТО на хората и това,че СА СПРЕЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ!Мерки с-у невежеството и неосъзнатите хора за които е създаден вируса с цел масова ваксинация контрол намаление на населението и нов световен ред.!!БОГ Е ЛЮБОВ! ВИСШИ ВИБРАЦИИ! АКО простосмъртните живеят с чисти мисли съзнание действия- то те са във връзка с БОГ и са здрави! Ще слушам АЗ 2 години за вирус.

249

Анонимен

преди 2 години

Сега заради тези миришещи и мръсни авганистанци ще скочат случаите на ковид в цяла Европа

248

Анонимен

преди 2 години

Продажникът е пуснал заповед още за утре! Кацарка, за колко продаде душата си, мазник долен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

247

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам докато и на навлеците-"бежанци" не почнат да им изискват ваксини и тестове както на европейските граждани. Категорично отказвам да спазвам безсмислени правила базирани на двойни стандарти!

246

SHEFA

преди 2 години

АМА АЗ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА-ЩО Р.ЕВЪТ ВАКСИНИРАНИТЕ????-НАЛИ СТЕ ВАКСИНИРАНИ?