54

Перничанин

преди 2 години

Цените значи и през септември завишени, но вече в разумни граници. Тези там са специална порода крадци, на които ДДС-то е още 9%, но ще мине ковида и няма кой да ви погледне.

53

Анонимен

преди 2 години

До УТака е, но аз обичам да ходя на море не защото ме интересува кой какво ще каже, а защото обичам и да се къпя в него и просто да седя на брега и да го гледам. Да дишам морския въздух, да виждам как се разбиват вълните пред мен. Търся спокойни места, а тена - той се появява от само себе си, не е самоцел. Често съм под чадър. Има и такива хора.

52

До 63

преди 2 години

За три морета може само да мечтаеш.Ти гледай на не изтървеш и Черно море.Хаахаха

51

У

преди 2 години

Може и да съм изглупял, но не разбирам защо всеки софиянец/ка, смята за задължително да хване тен и да се фука, че ходил на море някъде. Едва ли не е пълен лузър-(на нов български), ако не е бил. Тука повечето хора гледат на морето, като място за работа и ако изобщо отидат до плажа, е заради деца или просто да плуват, а има и по-спортни дето бягат край брега. Аз ако живея в София, ще ходя по планините и само ако случайно стигна до море, ще се изкъпя. Има 100ци места, където да се отиде.

50

бг

преди 2 години

на българско море само и ако си върнем старите граници на България три морета

49

мдаа

преди 2 години

Олекна ми !.Сафридът дето струва 5 лв килото ще ми продават по 12 лева за 100 грама вместо по 15лв

48

11

преди 2 години

Аве то и през януари също ще паднат... аве тия обирджии трябва да се затворят и да са изфърлят извън борсата даже. Отиваме двама човека в заведение на плажа и има само окрупнени маси за по 8 човека. Сядаме, и ония се претрепаха как да ни кажат, че масата е за 8 души. И не се съгласиха, щот сме българи, а ония чакат тумби миризливи мамалигари. След един час минахме - масата си беше празна. Та да умрът от глад дано тия отпaдъци.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз ще отида само тогава, когато дават обезщетение, ако човек отиде на Бетономорието! И понеже няма да стане, не ходя на Бетономорието, ходя на други места и понеже знам по някой чужд език ходя главно извън Мутроландия! До сега съм оставал удовлетворен! Желая на всички да бъдат удовлетворени без значение как!

46

ууу

преди 2 години

Официално признание, че през другото време крадат като престъпници.

45

До 55

преди 2 години

В България никъде няма пет звезден хотел.Всички хотели заслужават ТРИ звезди.Хайде наздраве

44

Местя

преди 2 години

Момчето заминава на почивка в чужбина.Боли ме за нашето море.

43

Анонимен

преди 2 години

Браво, значи сандвич с люспа кашкавал и нещо като резен домат ще струва само 9,80 лева!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53Мани тояя е точно селянин с голямо С! Щял да копае тоалетна, какъв е тоя първобитен човек. Преносимата баня толкова е и баня , но както и да е. Човека си е свикнал по селски, сигурно кара и щайги с картофи и лук,няма как без тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз ще ходя декември живот и здраве, тогава ще ми стигнат парите.

40

Гаро

преди 2 години

Ако напиша какво съм преживял по "нашето" черноморие, или няма да ми повярвате или ще ме изтрият!?...Така че в бъдеще и без пари да ме настанят за цял месец с олинклузив в пет звезди хотел, не отивам!!!

39

Анонимен

преди 2 години

И без пари да е, пак няма да отида защото ме дразнят, а аз искам почивка!

38

изпатил

преди 2 години

В Кранево е мега зле- мръсотия, воня от преливащи контейнери, простотия, липса на тротоари, претъпкан яко плаж. Мизерия. За капак - цени като в Албена. Никога вече.

37

Гърция и Турция

преди 2 години

Никакво Българско море НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДОРИ ДА ВИ ПЛАЩАТ пари да ходите.

36

Още НАПЪНИ ПИЧАЛБИ

преди 2 години

Също ТАКА специално ИЗЧАКВАТ с МЕРКИТЕ, ЗА ДА МОГАТ ДА ЖИВНАТ с ПАРИ тези алчни не наяли се хотелиери. След ТОВА ПАК ПОМОЩИ и ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ и така ще са пак на държавни помощи за Зимата, заради скромните пичалби от лятото ще казват че не е имало никакви хора. Всичко ще е за сметка на държавната хазна и високите данъци и сметки на гърба на ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК на който ще му обясняват колко е важно да се спасява тоя бизнес !!!! Ега ти Държавата !!!

35

Зевзек

преди 2 години

Язе ше почакам до октомври га стане хептем без пари. Чекайте ме маcтити хотелиери!