10

Анонимен

преди 2 години

Медалът сребърен, сърцето златно.

9

Бонго Бонго

преди 2 години

В затвора около вас със сигурност имат нужда от книги.Има едни дечица със специални грижи, те немогат да се движат,често са напикашкани, защото няма персонал да се грижат за тях и децата от домове за сираци ги посещават и дават всичко от себе си з тях......Благодаря за вниманието!

8

Бонго Бонго

преди 2 години

Соколов, ако вие бяхте на мястото на Стефка, щяхте ли да си тръгнете от поста след да речем 3 или 5 години?Стефка е поставила рекорд,който все още е непогасим.Постъпката на полякинята е велико дело, голям пример и са благословени хората, които я познават.Никой не е длъжен да прави, каквото и да е било. За последно кога нахранихте сираците, които са близо до вас? Посетихте ли ги, питахте ли домакинката от какво имат нужда? Обикновено имат нужда от плодове и играчки за по малките.В затвора имат

7

Анонимен

преди 2 години

Като чета мненията, на някои хора(като ***) като че ли всички в този свят са някакви далавераджии и измамници , и всичко е нагласено , и си правят пиар. Но добре си е удебилил името.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво 💪

5

Орлин Соколов

преди 2 години

А навремето кака ви Стефка се кефеша на двата мерцедеса пред тях,и днеска никой не може да я намери.Ако че го играе ,,големия бос''.Който е захапал държавната бозка,не я пуска докато му не отрежат главата.питайте го Бобито за какво става въпрос.От 40 години са все идни и същи в БФС.Умиране има,оттърване няма от тия ***.

4

Deep Zone

преди 2 години

Огромна Андрейчик! Истински спортист и човек! Даже ще й върнат медала :)

3

До 1,2

преди 2 години

Видимо си от електората на жалкия фигурант

2

ДЕБИЛ

преди 2 години

Медалът отдавна вече е обратно при нея!

1

Муахаха

преди 2 години

Еми, не е като в Богата България, да ти дадат Милиони от Парите на Народа от Данъци!