47

Анонимен

преди 2 години

Ди Ник точно така е. Водят масова кампания да ваксинират младите,лъжат по медиите,че именно те не са ваксинирани и сбирките им по паркове и градини водят до нови огнища.И най-пошлото е,че подготвят ваксинация за децата ПОД ПОД ПОД 12 години.ФАШИСТИ ДО МОЗЪК.

46

тъ пациии

преди 2 години

Ваксините поддържат заразата и мутацията проумейте най-сетне

45

До Борисчо

преди 2 години

Уцели право в десятката!

44

Анонимен

преди 2 години

70% и файда йок

43

Анонимен

преди 2 години

И ОТИ ПАК ЧЕРВЕНА ЗОНА АА?????

42

Анонимен

преди 2 години

Интересна снимка. И 4-те ли дядо попе?

41

Борисчо

преди 2 години

По всичко сме последни.... аааааааа не обърках се. По смъртност сме първи и по брой философи

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 какво означава " с най-лоши показатели " . Правят огромен брой тестове , хващат много случаи . Не се е писало болниците да са им задръстени , масово да *** хора . Нали това се цели - и да остане Ковида , да се кара леко

39

Анонимен

преди 2 години

Ами не знам ама най ваксинираните държави като Израел, Великобритания, Испания са с едни от най-лошите показатели в момента. Защо не се говори за това?

38

Анонимен

преди 2 години

От година и половина само се хаби енергия в обществото - да се ваксинира , или да не се ваксинира. Антиваксърите (не знам по какви причини) искат да представят хората които се занимават с производство на ваксини като сатрапи, манипулатори и алчни гърла. Но така е, живеем в силно индоктринирани времена и много хора са възпитани в силна омраза към Западния свят, но и това ще отмине. Затова сме и на този хал в обществото от половин година. Ще си правиме избори на 3 месеца. Богат народ.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 И какви са тези нива на смъртност...би ли ни усветлил, че сме невежи??

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "... преди да коментираш вземи малко да почетеш, че се излагаш.....Я ми кажи ваксината за група който го има зимата до живот ли е???"Като не е до живот, за какво я слагаш? Да пълниш гушката на фармацията? Ей така, просто да си се боцкаме. И да плащаме. И пак да се разболяваме. Ама да сме доволни, че сме се боцнали. Май ти се излагаш. Много си лековерен.

35

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега всички Антиваксъри, Имунолози, Доктори, Професори и разни други разбирачи....започвайте да плюете по ваксините :)

34

Мда

преди 2 години

Май ефект няма ни от мерки,ни от ваксини...Който ще си умира-ще си умре.

33

Анонимен

преди 2 години

32Именно тези ваксини са експериментални препарати. Как по друг начин ще обясниш, че трябва да се вкаиснираш постоянно, за да държиш ниво на антителата? Ти например вероятно си боцнат два пъти, след 5-6 месеца ще трябва да се боцнеш отново, след това пак. За това мислил ли си? Ще станеш на решето от боцкания. Как можеш да наречеш нещо "ваксина", след като трябва да си я поставиш десет пъти и тя да не действа? Мислете малко с тези глави.

32

Ник

преди 2 години

до 28, голям разбирател ди по стъкмистика ... като сравняват август с февруари са добре, но сравненията трябва да се правят с август 2020 и без мерки и ваксини имаше много по-малко случаи и починали миналата година. по старческите домове пак започнаха масово и заразявания и смъртни случаи. А като си такъв разбирател как ще коментираш факта, че са в края на пета вълна и, че 91% от починалите са 65+ годишни от началото на ковидилията, а почват кзмпания да бодат масово и 12-15 годишни

31

Анонимен

преди 2 години

Хей, 29, слез на земята. Експерименталните препарати не действат, освен че могат да имат многобройни и все още не известни странични ефекти. Вирусът под тяхно влияние естествено се променя и ваксинираните боледуват. За съжаление или радост, природните закони не могат да бъдат променени от човека. Време е да погледнем истината в очите.

30

Анонимен

преди 2 години

В Израел в момента смъртността нараства и наближава нивата от последната вълна.

29

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите и троловете, които пропагандират т.нар. ваксини да разберат правилно - повечето хора, които не искат да се ваксинират срещу Ковид не са антиваксъри и не са против ваксините. Напротив. Обаче има един важен факт - ИСТИНСКИТЕ ваксини предпазват доживот. Сложиш ли я веднъж, нито пренасяш, нито заразяваш. Ваксините срешу Ковид трудно могат да се нарекат ваксини. Това е експериментално лечение, което на всичкото отгоре не предпазва, дори влошава здравето в други аспекти.

28

Анонимен

преди 2 години

Аман от ..., какво са почервеняли, на каква карта, хоратя нямат никаква смъртност, явно действат техните методи. Испания в последната си вълна, която в момента преминава, при тях е силен спад вече, нямат никаква смъртност. От 30 юни до момента, делта вълната, имат 1 млн. случая и 2000 починали, това е 2 на 1000, за сравнение преди това обявяваха 2-3 на 100. Имат над 10 пъти спад на починалите. Нека да нямат ефект, същото е във всяка страна с много ваксинирани, Чехия, Унгария, Израел, UK.