42

Щерев

преди 2 години

хубавото на руските самолети е че е причина много рускини да станат вдовици които ние българите с радост утешаваме по нашите курорти.ха.ха

41

Анонимен

преди 2 години

До SOS............Русия е богата евразийска държава с огромни възможности и великолепен научно-технически потенциал. За съжаление, за да не бъде нападната и разпарчалосана, трябва да инвестира огромни средства за отбрана. Не всичко там и "цветя и рози", но определено Русия върви напред и нагоре! Населението й расте, продължителността на живота - също.

40

Анонимен

преди 2 години

Миг-29 направи много жени вдовици. За радост на всички концерна МиГ фалира така, че като изпопадат вече прозведените бройки броят на загиналите пилоти ще се върне към нормалните граници.

39

Сата НАТО

преди 2 години

бил снабден с 3 броя катапулти, но командирът на изпитателния екипаж, Героят на РФ, не е дал команда за използването им ----///----- Да не си е глътнал езика, героят?

38

До Щерев

преди 2 години

Познавах един Щерев. Той ми обърка живота. Затова тази фамилия ме отвращава! И ти също! Загинал човек, а иззродът се смее! Нека това е най-голямата радост в жалкия ти животец! Проклинам те! А руснаците са най-добрите в авиацията!

37

Анонимен

преди 2 години

Има предаване за самолетни катастрофи в Ntnl.Geo. Гледай го! Досега имаше само ЕДИН случай с руски самолет - Суперджет в Ява. Защо лъжеш за количеството Су-57? Руснаците нарочно бавеха големите серии - чакаха новия супердвигател "изделие 30". Е, вече този уникален двигател го качиха на конвейера. На Запад може и да направят нещо подобно след 10 год. А Checkmate ще излезе на пазара след 4-5 години, за три пъти по къс срок от супербоклука F-35!

36

SOS

преди 2 години

Русия е бедна евразийска държава, от което страдат гражданите там. Жалко за един изгубен човешки живот. Много зачестиха неприятните случаи там. Това не говори добре за деветата по население страна в света. Много неща трябва да променят,за да станат горе-долу нормална страна. Да не говорим за слабите им технически възможности.

35

Щерев

преди 2 години

време е някой да изхвърли бог лука...руския бог лук от нашата армия да не загиват повече наши пилоти. всеки ден падат тия руски самальоти..ха.ха

34

до Тексако

преди 2 години

доста си зле, имаш лоши сънища, коне, Сибир. Да не ди ходил да ги пасеш.

33

Анонимен

преди 2 години

папагалски написана статия, изсмукана от пръстите.

32

дааам

преди 2 години

Сайт,създаден за постове на лгбт геберасти-извратеняци.Спирам да го отварям изобщо.Човек загинал,а ние се радваме...

31

Анонимен

преди 2 години

До До 28. Малко цифри Русофила винаги предпочита да се качи на руския самальот, независимо от шансовете му за оцеляване! :))))

30

До 28. Малко цифри

преди 2 години

56 от 1600 е около 3.5%. Докато 5 от 540 е по-малко от 1%. На кой самолет предпочиташ да се качиш, ако се налага?

29

СССР

преди 2 години

Имат още 20 хиляди самолета :)))

28

Камъните падат...

преди 2 години

Не били камъни, а били руски самолети. Първо Су-35 в Далечния изток, после противопожарният Бе-200 в Турция, след това опитният образец на Ил-112В (със стъкмен на коляно двигател), накрая и вехтият МиГ-29. Всичко е изрядно и перфектно както винаги. Нищо страшно - имат си цели 2-3 все още изпитателни екземпляра на Су-57, който не могат да добутат до серийно производство вече 6-7 години, и цял един макет на Су-75, чийто пръв полет чакаме до 2, а защо не и до 5 години. Или никога. Успехи отвсякъде.

27

Анонимен

преди 2 години

После вой защо сме купували Ф-16. *** разправяй на съветофилите...

26

Анонимен

преди 2 години

До 26 Ние нали сме богати и имаме много по-модерни самолети? Радвай се.

25

Джо

преди 2 години

Още една сделана консервна кутия се разби

24

Анонимен

преди 2 години

И ся кооооо...

23

Тексако

преди 2 години

Нашият се разби в Черно Море,но виновни мтака и не се намериха.Но при случаят в Астрахан,можете да бъдете сигурни че ще има доказани виновни пред военен съд.Там няма 5-6.В Руската Армия само чакат някой да се издъни,и го пращат еспедитивно за няколко години в Сибир да гледа конете.Нали знаете,че Русия може да превземе Европа само на конете си в случай на нужда.Имат милиони коне в тайгата.Просто се търсят ,,гледачи-конари'' винаги и по всяко време.Военните като чуят за конете там и се изпотяват.