50

Анонимен

преди 2 години

киро за какво похарчи 2 милиарда от парите на данъкоплатците?

49

Анонимен

преди 2 години

До кога ще чакаме КС да се произнесе за канадското гражданстяо на киро?

48

ясно

преди 2 години

Само не разбрах Бриго Аспарухов ли е предложил Христо Иванов за министър на Борисов и Кирил Петков за министър на Радев.

47

Анонимен

преди 2 години

Киро, абе хич не ти вярваме бе човек, много намирисваш, а и тия около тебе много лъжат - и финансовия министър, и образователния. Като че ли един юмрук ви е правил.

46

До 48

преди 2 години

Аман от сектанти и ***. Спори дали Борисов бил държавник. Ако Борисов не е бил държавник, то Радев си е обикновен продажник и нищо повече.

45

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ще прави партия от името на Радев. Затова искат още 6 месеца да могат да се организират, а Радев да вземе още 1 мандат. Ама сметките са им нещо криви:))))))))))))

44

До Миро

преди 2 години

Ти сериозно ли мислиш, че Борисов е държавник. Борисов за 12 години не направи нито една реформа, а резултата е най-изпадналите в Европа с тенденция към изчезване.

43

Turchin

преди 2 години

Долу фашиста радев!!!!

42

=

преди 2 години

Този тарикат отдавна е в шайката на прокопиев.И доста отдавна те са си направили сметката да гушнат едни милиарди.И ще ги гушнат, стига да сме толкова глупави да гласуваме за тях.Тогава чекмеджетата на ББ (ако е вярно) ще ни се видят като едно нищо,защото там става въпрос за хиляди.А ДБ олигархията в колаборация със зеления чорап се е наточила за милиарди.

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Тоя не трябваше ли да си отива от поста, редник Радев го назначил подписал се против конституцията...защо е още на поста си?

40

Програмист

преди 2 години

Ако някой бизнес не може да се адаптира към всякаква ситуация значи е болен и трябва да се затвори. Няма смисъл да се държат куп безполезни бизнеси на командно дишане. Оцеляват тия които минаха онлайн. Останалите са глупаво пилеене на народна пара.

39

Миро

преди 2 години

До 44 дажба герп Ако е държавник като Борисов чекмеджето ще му бъде инсталирано..Ако това беше истина Борисов щяха много бързо да го махнат от политиката, защото им пречи,ама много им пречи направо им бърка в мозъците. Стига с.тия измишльотини

38

Джаба герб

преди 2 години

Другари можете и по добре да плюете по - петковНапишете например , че и тои е заснет с чекмедже и пистолет , до главата като нашият лидер - боци

37

Стефан

преди 2 години

Абе тоя сигурно ще си рекламира оня продукт срещу ковида дето го били създали с ококорения му приятел министъра на финансите с киселото мляко .Не помните ли колко напористи бяха миналата години за среща с Борисов по време на пандемията,но той не им обърна никакво внимание.Тия бизнесмени са същите мошеници като него.Читав човек може ли да си губи времено с такъв шмекер като този

36

БРАВО

преди 2 години

НА ТОЗИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН-МАЛЦИНА СА ТАКИВА,-ГЕРБЕРИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА НЕГО,ЗАЩОТО СТЕНЕГОДНИ ПРОСТАЦИ

35

Анонимен

преди 2 години

Икономическите му знания са на ниво II-ри курс от техникикум в България!

34

Анонимен

преди 2 години

С българския или с канадския бизнес се среща?

33

Анонимен

преди 2 години

Този с двойното гражданство още ли е министър?

32

анонимен

преди 2 години

В качеството на какъв ще прави тази среща?Първо да разреши казуса си с канадското гражданство и после да се занимава с държавни дела.Още при първите съмнения трябваше да бъде отстранен от министерския пост до изясняването на случая.

31

ХА,ХА..УРА , УРА...

преди 2 години

.от задкурисните игрички --ДАЖЕ И ФИГУРАНТА СЕ ...!