40

Петър

преди 2 години

Демократична България съвсем се изгубиха в игрите си, което за пореден път оказва, че изобщо си нямат идея какво правят в политиката!

39

Марио

преди 2 години

Но без ДБ може, защото те не са никакъв фактор.

38

ognyanz

преди 2 години

Трябва да свикнем с това, че докато ИТН не станат трета или четвърта партия по брой депутати ще имаме поне по три пъти парламентарни избори на година. Какво да се прави, парламентарната демокрация има недостатъци, но по-добра от нея не е измислена.

37

Фло

преди 2 години

Те се надяваха те да управляват, ама уви - не им се получи. С това шоу, което разиграха сега ще гледат управление през крив макарон.

36

Антония

преди 2 години

На ДБ им се иска те да ръководят държавата, ама нема да им се отвори парашута.

35

Пепи

преди 2 години

Бе не само Слави прави шоу, кво се правят от дб и те, като направиха и те такива циркове

34

До 49. (334)

преди 2 години

Нови избори ще рече: Т.ъпи, но упорити!

33

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

32

Сосиндж

преди 2 години

Ама чакайте- крещахте за онзи с плагиатството, ама не крещите, че Петков има канадско гражданство и е писарка на Капитал. Айде вън от парламента. От такива се опитваме да се оттървем, а не да ми идват нови индивиди със същата идиотщина.

31

334

преди 2 години

Иване, Иване, шоуто го направихте вие, когато имитирахте, че водите сериозни преговори с ИТН. Уж се бяхте договорили, а после защо този министър, защо не да е онзи. Няма никаква логика ИТН да подкрепя онези, които са с много по-слаби изборни резултати. Така че - нови избори! За които сте виновни вие - ДБ и ИБГНИ.

30

Ауууу...ужасТ...

преди 2 години

....КАКВО ГЕНИАЛНО ПРОЗРЕНИЕ НА ПИНОКИО БОЙКИКЕВ.......ХА,ХА,ХААААААААА....СРАШЕН СИ ,БЕ...!

29

Димо

преди 2 години

Бутиковите,градските безделници ,най-големите мераклии да обяздат България и гурме ресторантите.

28

Итн

преди 2 години

На изборите гласьт ми е за - итн

27

кокала

преди 2 години

Еееее тия накрая сметнаха, че без Има Такива Некадърници не могат да направят правителство. Ама пък се "разберат" тия "новите" лица. ИТН държаха на надписа "Съединението прави силата". Пък какво правят сега? Голяма борба за оглозгания кокал, а тлъстата пържола дето я чакат от Европа май няма да дойде. А искат да грабнат милиардите, така го искат......

26

СМЕХ....

преди 2 години

""ЗАДКУЛИСИЕТО"--УМРЯ.ИДВА ВРЕМЕТО НА "КОНСТУКТИВНАТА ОПОЗИЦЯ"----ТЯ ЩЕ РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ, ВЕЧЕ.....СЛАВИ РАЗБРА УРОКА НА ДОГАН!!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Проектът (ДБ) се превърна в *** на българската политическа сцена.

24

инж Владова

преди 2 години

Димитров, от Демократична България- към избори и да ви няма в новия парламент!

23

чалгар

преди 2 години

До Суверена ще чегрътнеш патката с езиче педи

22

Инженерка:Браво!

преди 2 години

А защо ИТН е длъжна да подкрепи БСП?! не трябва да го прави Нямаме нужда от управление на БСП. Ако ИТН бе получил подкрепа от БСП е друго. няма да има правителство. избори, за да отпаднат Да българия, мутрите и да започнат променитеКойто с ИТН помия към ИТН вън от парламента,

21

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно името Ганиела, тази мисъл не ми дава мира...