22

Анонимен

преди 2 години

Бюрото за защита на свидетели не за ръцете на продажници,ДБ на олигарсите и хаджигенчовите под.логи. Гл.прокурор си върши работата ,а марионетките я подкопават защото работят за чужди интереси.Бюрото да минело към министъра ,че какво ще прави,един Рашко имотния от прехода,ще разпарчето всичко.Трън им е в очите,е и прекалено грозно,че използват несъстоятелни предтексти за да облагодетелстват организираната престъпност.Докъде я докарахме с тези 80% които само бле.ят.

21

Парашутист

преди 2 години

До 29: там е работата, че няма никаква барселона барато. Всичко е измислица на онези амеби нарекли се БОЕЦ със любезното съдействие на фабриката за фалшиви новини на Бабикян, която 7-8 години не спря да облъчва населението с чисти лъжи.

20

Анонимен

преди 2 години

Мене ме интересува Барцелона, чекмеджето, кой от европейските министри спи с пистолет до главата при условие, че има защита и.т.н. интересни неща!

19

Кеш

преди 2 години

Кешев е сериозно момче отърва - Марешки от пандиза

18

Анонимен

преди 2 години

Към колегите коментиращи: Бихте ли прочели в днешния брой на Фрогнюз статията "Показанията на служителите от ДАНС и.... потвърждават думите ..."? Става въпрос за подслушванията преди изборите на 4-и април. Може би по тази причина г-н гл.прокурор се разболя.

17

Анонимен

преди 2 години

Гешефта не можал да отиде лично в НС защото бил в болнични - ампутирали му каскета

16

Парашутист

преди 2 години

Е как така бюрото е защитавало 36 души? Нали министрите на Радев разправяха, че бюрото само харчи пари и не защитава никого? Не може да бъде, Радевите никога не лъжат!

15

сминдух енд чесън

преди 2 години

Ами прочетете някой друг цитат да се посмеем и ние.

14

Анонимен

преди 2 години

Кажете някои от делата и за какво са...Да не се окаже, че тези 10 лица са полицаите биячи зад колоните... И кое е делото с 4ма защитени свидетели? Да не са свидетелите по делото Иванчева... Лесно може да се пусне такава куха статистика...Да видим имате ли капацитет да измислите и малко конкретика която да съвпада с реалноста..

13

Анонимен

преди 2 години

Как да разпитат спонсора на Радевия протест - Божков? ---///--- Ами така - отиват в Дубай и го разпитват. Заявяват кои са и гарантират сигурността му. Какво сложно има?

12

Анонимен

преди 2 години

Чудех се къде се изгубиха Иво Ториното и Йоско Костинбродския, а те сигурно живеят под защита на Аруба... А ние им плащаме пурите и уискито. И значи тези имат право да издават лични документи на когото обявят за защитен свидетел. И пак безконтролно?

11

Ядосан

преди 2 години

Да не се окаже, че защитените свидетели всъщност "защитени мафиоти". От толкова свидетели нито един осъден престъпник. Жалък и гнусен индивид е този тъй наречен Иван Гешев, главен прокурор на Република България. Жалко и за доблестните българи, за милата ни родина.

10

Койчо

преди 2 години

8 човека са защитени извън България и единият е моя бос който ме държи за .....най големият дарител шиши.Каза каскета

9

Анонимен

преди 2 години

Как да разпитат спонсора на Радевия протест - Божков? Виж, ако американците го набарат по разни летища, няма да му се размине.

8

WITSEC

преди 2 години

Добре са се справили, като най-после са заимствали от щатската WITSEC. Дали братя Гелеви не са се вместили в същата програма?

7

Анонимен

преди 2 години

разпити на свидетели чрез видеоконферентна връзка, организирани и проведени в чужбина ----///---- Защо още не сте разпитали Васил Божков, щом можело и с видеоконферентна връзка?

6

Анонимен

преди 2 години

Когато прокуратурата работи, ПРЕСТЪПНИЦИ ИСКАТ ДА махнат главния прокурор! ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ВЕЛЧЕВ! НИКОЙ НЕ Е БИЛ НЕДОВОЛЕН! ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ! АЛКОХОЛ! ГОРИВА! МИТНИЧАРИ1 МИЛИОНЕРИ! ЗАМЕНКИ! ВСИЧКИ ПЛАЖОВЕ СЕ ЗАМЕНИХА ЗА ЧУКАРИТЕ! ВСИЧКИ ДОВОЛНИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ РАЗГРАБИ!ТОВА Е ПРОКУРОР!

5

Сата НАТО

преди 2 години

Такова мало умие само в нашата мила родина може да се случи - сами си измислят защитени лица, сами си ги охраняват, а ние плащаме като улави. И естествено - никаква информация не може, защото това са декретни дела...

4

Анонимен

преди 2 години

А бияча на децата зад колоните но МС дето го взе на работа фигурира ли в доклада?

3

негласуващ

преди 2 години

И началника на тая служба е ченгесаря който пратил онези мутри в униформи да убият от бой 50килограмовите младежи!За наказание го махнали от началник на биячите и го сложили за началник на защита на свидетелите с още по голяма заплата!Мафиотска к0чина!И какво ли е написал в доклада тоз мафиоз?