223

симеонов

преди 2 години

Президента Радев,не трябва да влиза в никакъв диалог с един не до там образован индивид,който си служи със заучени фрази-клишета,които могат да се прочетат,когато той Карадайъ иска да уязви всички дръзнали да злословят по адрес на ДПС и Б.Б.Ако човек тръгне на път с някой от тези,нито ще е сам,нито ще са двама.

222

Георги Найденов

преди 2 години

Прабългаритеса от индоевропейски произход. Тоест, иранци. Най-близко генетично сме предполагам до таджиките. Но сме били в сферата на влияниена Западно-тюркския хаганат. От тях сме получили управляващата династия и тежката конница. Когато Западно-тюркския хаганат се разпада, клонът на тюркският род "Дуло", от който е била нашата управляваща династия, получава от рода Ашина разрешение да създаде самостоятелен улус. Така възниква "Велика България" на хан Кубрат". До Bu

221

До Bul gur

преди 2 години

Тур,чалята беше думата.

220

До Bul gur

преди 2 години

Старобългарският календар започва 5008 години преди Христа, така че по-добре замисли се откъде сте се пръкнали вие *** !

219

Анонимен

преди 2 години

До 246 Ми като си турчин върви си там бе, какво търсиш тук?

218

Анонимен

преди 2 години

Колко ниско може да паднат някои хора - да си плюе президента и да се радваш на талибаните!

217

Turchin

преди 2 години

Долу фашиста радев. На съд за гавра с конституциятa.

216

Анонимен

преди 2 години

Един смел човек да сложи на място мустафа! Тоя карабабач не може все още да говори български тръгнал да управлява.

215

Анонимен

преди 2 години

Радев, в управлението на държавата честна пионерска одавна не върви. Свети с календара, коя година сме.

214

Bul gur

преди 2 години

Какви са българите и от къде са дошли на Балканския полуостров??? Носенето на вода от девет кладенеца да започне....Сега.Моля, еднозначен отговор.Благодаря предварително!

213

1

преди 2 години

Карадайъ,трябваше да отговориш на Радев ,с една мисъл на големия Бърнард Шоу,цитирам "В света никогане ще има покой,докато патриотизмът и национализма не бъдат изкоренени отсъзнанието на човешкия род" .край на цитата.

212

Бунгар

преди 2 години

Не само Радев,а и много българи бъркат понятията Родина с Отечество/Отчество/ ,както и семейство/родители/ с Родина. Родина- във всички славянски държави/народи/ има смисъл на семейството което те е създало/родители/.Незнам защо ние тук сме го изопачили в смисъл държавата в която сме се родили и от там идва объркването и задаването на глупави въпроси от Президента.

211

Решетников лансира Р

преди 2 години

Този зелен чорап няма родина. Те комунистите са ***

210

Анонимен

преди 2 години

A така, Румка, натисни ги тези национални предатели от ДПС, които съсипаха държавата, колкото и да ги натиснеш, все ще е малко!

209

Анонимен

преди 2 години

"Карадайъ е със светла кожа и светли очи. Прилича повече на българомохамеданин отколкото на турчин. Т.е. Родината на пра-пра дедите му би следвало да е България." ----> Човешките лица от тракийските златни съкровища носят африкански черти. Божидар Димитров твърди, че траките са избити. А истинските пра-българи не са с европеидни черти. Идват от Азия и са братовчеди на Османците. Ние не приличаме на тях. Тогава защо се наричаме българи? Помисли над въпроса.

208

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ е със светла кожа и светли очи. Прилича повече на българомохамеданин отколкото на турчин. Т.е. Родината на пра-пра дедите му би следвало да е България.

207

Югославянин

преди 2 години

Много коректно казано от искрен (пра)българин или съвременен турчин...Останалото е право на избор,българите славяни ли са или турци?

206

Анонимен

преди 2 години

"Напротив, шансовете му се втори мандат се увеличават главоломно след това изказване." ----> Замисли се за момент какво точно казваш. Реално, всички които искат да спечелят преднина на избори, говорят против ДПС. Всички викат "Ние няма да работим с ДПС!". И това го казват за да спечелят симпатиите на мнозинството граждани. А не че ДПС с нещо е много по-различно от ДБ, БСП, ГЕРБ, СДС и още много други. Даже като се замислиш са за предпочитане пред партиите на омразата като Атака и Възраждане.

205

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНапротив, шансовете му се втори мандат се увеличават главоломно след това изказване. Независимо коя пластмасова марионетка извади ГЕРБ на президентските избори, Радев ще спечели с голяма преднина. На хората им харесва това, че човекът, бил той и шапкар, льотчик, комунист и т.н., не цепи басма на мутрите от СИК. Затова и вторият мандат му е сигурен.

204

Анонимен

преди 2 години

Някои генерали доста се изложиха. Карадайъ чак си взимам урок по запазване на самообладание от него. В Турция казал "нашата прародина" (което е факт), а в България фaшистите го превеждат "моята родина" само с едничка цел да вредят на България. И генералът си изпусна нервите да задава глупави въпроси които му диктуват някакви среди на олигарси. Карадайъ може да е от турски произход, но очевидно е по-българин от много българи и доста по-възпитан. Поне не с канадски паспорт да се прави на българин.