57

Ямболски цървул

преди 2 години

До 3Пий си хапчетата.Психопат!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69"Абе какво ни наплашвате постоянно и безсмислено?" .......Това, че е безсмислено, идва най-вече от вас, тъй че не се оплаквайте.

55

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ни наплашвате постоянно и безсмислено?

54

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на шмайзера ,че някъде било оранжева зона. Набутайте си зоните там дето слънце не огрява гоапода от Dnes.bg

53

Анонимен

преди 2 години

Отдавна Корона цирка е в кафявата зона

52

Анонимен

преди 2 години

До 64 Да, уникални сме: в гьььонсурратлъка, в тупането в гърдите без покритие, в злобата към останалите от обществото, в навеждането и в завистта. В тези неща сме уникални, защото ги комбинираме заедно и сме ненадминати шампиони. Затова е така: защото всеки *** "знае най-добре", нищо, че кара баничарка за професия, защото е експерт по политика, здраве, икономика, право, статистика и какво ли още не, защото не ни пука за този до нас, защото си мислим, че нещата се случват с криене и "уреждане"

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Уау, ЦЕЛИ 15 процента."........ Да, това е удивително постижение за държава в ЕС. Вероятно сме единствената държава в света, която има ваксини и не ги използва по предназначение. Ето това е повод за размисъл. Започвам да си мисля, че наистина сме уникални. Преди бях против такива определения - струваха ми се признак за комплексарщина. Но фактът се е факт, както и да го въртиш. Единствените в Света!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...........Тези призиви за мислене от страна на антиваксърите са много странни. Мисленето е сложен процес и не е за всеки. Някои хора е по-добре да не се пробват да мислят - резултатите след това са отчайващи.

49

Анонимен

преди 2 години

Уау, ЦЕЛИ 15 процента. Ние счупихме рекордите, бе! П.С. Няма такава неграмотна и проЗта нация като нас. Даже и африканците са по-добре в главата.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анти"Заповедта за маските не е вписана в държавен вестник защото е противоконституционна."...... Заповедите не се вписват в ДВ, а се обнародват. И въобще цялото ти заключение е абсурдно - ДВ публикува това, което е подадено от компетентните органи, без да го съгласува с Конституционния съд преди това.

47

Анонимен

преди 2 години

Е и ??? "Мерки", маски и......ваксиниране с по ДВЕ игли се разболяват.......хайде слезте на земята и почнете да мислите.....ИМУНИТЕТ С ВАКСИНА НЕ СТАВААААААА. ХИГИЕНА МУ Е МАЙКАТА! И превенция.

46

Анонимен

преди 2 години

Не съм Venom, но ти отива това име по- вече от алтерниращ веганист. Не забравяй кърпичките.

45

Анти

преди 2 години

Заповедта за маските не е вписана в държавен вестник защото е противоконституционна. Елементарно е. Копоите на бат Бойко от време оно са на принципа ако мине номера. Кой знае колко хорица са изгорели с по 300 лв. че и с по 5000 лв. по едно време в началото като не са жалили.

44

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Маринела Цветанова: Изказването синтезира много добре поведението и липсата на разумна мисъл на кресливия антиваксист. "ваксери, фашисти, маргинали". Ярка демонстрация на кенефния просветизъм.

43

Маринела Цветанова

преди 2 години

Веганист ли си мазохист ли си не знам. Но си неграмотен и жалък. Абсолютно неграмотен като повечето ваксъри и жалък като абсолютно всички фашисти. Животът ще изхвърли такива маргинали като теб на бунището си, там където им е мястото.

42

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Маринела Цветанова: "защото заповедта за носенето на маски не е обнародвана" Значи заповедта е приложена неграмотно (предварително). А не че самата заповед е незаконна или противоконституционна. Заповедта е в сила от момента на обнародването в ДВ (ако не е указано друго) и докато не бъде отменена се изпълнава.

41

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До SHEFA: Много крещиш. не можах да разбера кое е подсъдимо и какво общо имам с това.

40

Маринела Цветанова

преди 2 години

Софийски районен съд отмени наложена глоба от 300 лева за неносене на маска в градския транспорт. Но не заради липсата на нарушение, а защото заповедта за носенето на маски не е обнародвана в Държавен вестник. "Лошата законодателна техника и пълното неразбиране на нормотворческия процес от страна на изпълнителната власт поставя съда в ситуация да избира между върховенството на правото и спазването на противоепидемичните мерки", казва в решението си съдия Николай Урумов. в-к Сега 30.10.2020 г.

39

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До 11: Нали ти казах че си свободен да се дразниш? Може и да се обидиш. Но си носиш маската в мола и си правиш ПЦР на всеки три дни за да отидеш на ресторант. Или се ваксинираш.

38

SHEFA

преди 2 години

До Алтерниращ веганист ТА ВИКАШ ЧЕ СА НЕГРАМОТНИЦИ-ЕПА ЩО ТОГАВА НЕ ГИ СЪДЯТ ТИЕ ДЕТО ПИШАТ НЕДОКАЗУЕМИ АКТОВЕ?-НЕМОЖЕШ ДА ОБВИНЯВАШ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА.-ПОДСЪДИМО Е.