48

От България убива

преди 2 години

Бях в Белград за да опитам да се покрия от Бандюги на Борисов но ме намериха и там! Опитаха се два пъти да ме убият Пернишките килъри в Белград, първо в един хостел до автогарата и втори път на улицата в района на хотел Славия Белград! Нито една БГ институция не се трогна! М. Г

47

Анонимен

преди 2 години

До 64 ела се пробвай да наложи тук дали първата канавка няма да е за теб. Бързо ще идеш при дявола.

46

xaxsasб

преди 2 години

Преди 15 години медиите не бяха толкова добре развити и целият свят казваше, че Американци и Руснаци са агресори. Ако обаче при настоящите условия талибаните продължават по този начин не виждам причина да не им се влезне в близките 10 години и да бъде избито цялото талибанско население до крак. Не мисля, че този път ще има човек, който ще каже нещо против избиването на *** държащи жени в плен.

45

булгарталибан

преди 2 години

Ние идваме и ще установим законът на Шариата в Бхулгаристан. Жените ще са с бурки и няма повече да работят, да учат и да излизат от къщи без мъж. Жените ще раждат най малко по 10 деца и ще се грижат за тях и за домакинството. Ще работят също и на полето в маковите ниви. Мъжете ще се наслаждават на женските ласки, ще си почиват, ще се молят и ще ядат крехко ярешко и печени пъдпъдъци. Ааллааху акбар.

44

Сашко

преди 2 години

Фалшивите новини на мейнстрийм медиите стартираха!!!Начело със сатанистите от CNN!Какъв страх...талибаните са местното население с народно въстание си върнаха окупираната държава от 20 години и то без бой-т.е целият народ е с тях!Окупаторите които не си спазиха договора и техните афганистански слуги хукнаха да бягат от страх,все пак са национални предатели!Това ще стане и в Бг някой ден...всеки един слуга на престъпният сатаниски световен елит ще отговаря пред народа и ще бъде убит от народа!

43

Идеалист

преди 2 години

Пропагандата започна. О. колко хубаво беше при американците! Не плачете за афганките. Плачете за нашите жени, които работят на две работни места ( 8 + 4 часа средно дневно) и после готвят и чистят и деца възпитават. Най-после оставете този народ да си живее както му е удобно! То не беше социализъм, то не беше американска демокрация и джендърия.

42

Чукундур

преди 2 години

До 62 Сус бре ЯБАН ДОМУЗ! ТИ МАЙ БЕЛЯТА СЕРИОЗНО СИ ТЪРСИШ.Да ти припомня ли как моя пра,пра дядо е опъвал пра,пра баба ти .А мъжа и е стоял и гледал вързан за гредата и са е молил да не го уважат и него.Ша говориш и обиждаш мюсулманите.То ти не знаеш какъв си !

41

KKK

преди 2 години

Както живеят мъжете на Запад

40

Дон Жуан от Варна

преди 2 години

Веднъж бях с една помакиня в Банско! Много чиста, искрена жена!Отначало не искаше, страх я беше, но после ми се отдаде! Много страст се четеше в искрящите и очи, непорочна красота!Уви, мъжете им се отнасят с тях като с парцали, защото Корана така ги учи, че конят, кравите, овцете и козите имат повече права от жените!

39

Анонимен

преди 2 години

Да кажем, че аз и християнин се движим в различни среди. Пожелавам на всички да намерят щастието си и да се чувстват добре със себе си.

38

Чукундур

преди 2 години

До 56 баш бабаитина ! Не говори така бе шибек ,че като те хванат нашите ще ти пръснат дюзата !

37

ВерсачИ

преди 2 години

За какви афганистанки става въпрос?!На снимката виждам два сини чаршафа, при това старомодни!

36

до 55

преди 2 години

Мюсюлманите са страхливи мишки, силни са, само когато са много повече!Уверявам те, че в България ислямски първобитници няма да дерибействат!Това не ти е Западна Европа, където мъжете са меки китки!Лично аз, заедно с мои приятели футболни фенове сме вкарвали ред до джамията срещу Халите, когато тези първобитници си мислеха, че могат да закачат жени, дошли да си напълнят минерална вода!Е ние българи ли сме или страхливци!Нито Афганистан ще остане, нито афганистанци!България на българите!

35

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че християнин ще защити която и да е българка, дори и при свада в рейса след като той вече воюва и потиснат.

34

Естет

преди 2 години

Абе какво ни интересуват тия амуджи бе?!Каквото иска да става с Афганистан, както и с афганистанците!Имат близки ислямски държави, да си ги приемат те и да си ги хранят!А нашите военни и полицаи да отиват на границата и дори да е минал един такъв, да го разстрелват като куче!Защото като дойдат в София и почнат да задяват жени и да ръгат младежи с ножове, ще се сетите, че тия са липсващото звено между *** и човека!Всъщност....май обидих маймуните!

33

Анонимен

преди 2 години

До българинНАТО ще ни защити. Точно толкова, колкото защити и афганистанците...

32

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости! Съдбата на Афганистанците е отговорност на експанзивната политика на САЩ. Нека да мислим лак ще оцелеят българите след влизането в ЕС, миграцията, инфлацията, унищожението на индустрията, унищожението на образованието, здравеопазването и религията!

31

българин

преди 2 години

Госпожици и госпожи българки,не врагувайте с нас,мъжете,защото виждате какво идва от изток.Ако ни няма,кой ще ви защити от настъпващите античовеци?

30

чети внимателно

преди 2 години

"Камили ще пият вода от Дунав." --Нострадамус.^^^^^Първо ще пристигнат камиларите.

29

жена

преди 2 години

до християнин Ако това ще те успокои, най-редовно давам път в рейса и на млади, и на стари мъже. За повече - да не ме търсят.