26

Недоразбрал

преди 2 години

Червените бо клуци тук в сайта и там горе начело с рузкия аватар са налапали само две фразиНезнам ка а,*** неа такаи тиквата е виновен за всичко,щото е раздал парите?!*** тиквата ви остави 500млна за Хемус и 500 млна за докторите?!Два месеца по късно се оказва,че кокъл на вълче легло не се заседява,а отпътува за офшорките на Киро Канадецът!Ето защо рузкия аватар драпа и защитава до смърт всичките бандити и крадци,дето ги натика във властта да му ударят рамо в ограбването на блатото!!

25

Анонимен

преди 2 години

Гърците въртяха същите номера преди финансовата криза. Със счетоводни трикове изкарваха на хартия, че бюджета е отличен, теглеха кредити при положение, че уж всяка година бяха на + и накрая всички знаем как свърши всичко. Наш разбойко ханъм се учи от тях, евтини трикове за да заблуди феновете си, че ако успее да излъже и ЕЦБ, че да приемем евро и да има достъп до още кредити ще е рай за него. Да му мислим ние когато тръгнем да ги връщаме!

24

Анонимен

преди 2 години

Това се правеше защото в парламента трудно се дава смислен довод защо фирмата на бълдъзата трябва да вземе 5 милиона за да свърши работа за 2! В пъти по лесно се раздават пари на зълви, бълдъзи, лели, стринки и тн. като ги раздадеш в края на годината като излишъци! Така няма да ти задават неудобни въпроси и ще ги раздадеш на който ти искаш, а не който спечели търг!

23

...

преди 2 години

Споко бре, то пари досега колкото заеми сме зели! Само за КТБ зехме заем от 6 милиарда лева! При тиквата беше това не знам дали помните! После зехме един дето беше 8 милиарда после един дето беше 3 милиарда! Абре при управлението на тиквата сме зели около 27 милиарда лева заеми! Ама като го питаха колко милиарда ни са земите тиквата каза, че били само 20%! Секи сам да си прави извода колко тона картофи правят тия 20%!

22

Анонимен

преди 2 години

Ето ви нагледно как на хартия всичко се докарваше по време на бай Тошко и после принаследника му Боко ханъм всичко в държавата да е страхотно. На книга имаме разход 5, а приход 8 и накрая раздаваме 3 на послушните, а това, че реално сме знаели, че ще имаме разход 9, а не 5 е без значение. Важното е поне на хартия да успокоим амебите, че всичко е тип топ. От там са излишъците всяка година, от нарочно занижаване на разходната част!

21

Анонимен

преди 2 години

До 22.Лесно, цап царап от левия в десния джоб. Нарочно пишат по малко разходи, за да може накрая на годината бюджета да е на плюс. Хем се изкарва пред амебите дето му се радват, че всичко в държавата е 6, хем може да раздаде няколко милиончета без да минават през гласуване в парламента както е по закон, абе идилия за корупция и раздаване на безотчетни пари на негови хора с добавени в бонус, че на книга всичко в държавата е отлично!

20

ГЕРБ

преди 2 години

Бойко как можеше всичко. НЕКЪДЪРНИЦИ

19

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИМ И 2013 Г И ПРОТЕСТИТЕ, А ПОСЛЕ ДОЙДЕ 2014Г И КТБ СИ ЗАМИНА А СЕГА ВСИЧКИ НИЕ, ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ ПЛАЩАМЕ 4/5 МИЛИАРДА- ТА ВЪПРОСЪТ Е КАКВО Е ЗАМИСЛИЛ ГОСПОДИНЪТ С ЮМРУКА И ЧЕРЕПИТЕ.

18

Анонимен

преди 2 години

Не се изплащат заплатите на министерството, докато работниците не си вземат парите!

17

МУТРИТЕ УПРАВЛЯВАТ

преди 2 години

ЕТО ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ ИСКАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ, НЕ Е КАТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2020Г - ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ОЛИГАРХИЯ ПЛАТИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ- Е ДА ДЕ АМА НЕ И СЕГА РЕВЪТ НА УМРЕЛО ТРЯБВА ДА СИ ПРИБЕРАТ ДАДЕНИТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ МИЛИОНИ- КАКВО ЛИ НИ ЧАКА- ПОМНИМ ФАЛИТА НА 15 БАНКИ И ЕДНИ ХОРА ОТ ПАНЕЛКИ СКОЧИХА В ДВОРЦИ, ДАЖЕ МНОГО БЯХА НА ТАВАНИ НО НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ТА ОТ СВИНАР ХАП ЕДЪР СОБСТВЕНИК НА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ...

16

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

радев вземай си некадърниците и в канада ха ха ха

15

Анонимен

преди 2 години

Ако се одере кожата на Тиквата и се разпъне и отгоре мине валяк поне 100 метра афалт ще излезе

14

миро

преди 2 години

оставка мутри

13

Анонимен

преди 2 години

До Койчо на фигуранта радев

12

зелен чорап

преди 2 години

вземете от киро язовиро нали той прибра парите или от пликовете на радев

11

Въпрос

преди 2 години

Откъде пари след като Бою Тиквата прахоса бюджета авансово?А тия защо са работили срещу празните му обещания че щял да плати?Да тръгват да го търсят по пътищата и да си искат от него парите!

10

Чух го

преди 2 години

Викаше, че няма пари за пенсии, за инвалиди, но винаги имаше за строители. Случаеност- не мисля. По скоро оттам идват кюлчетата

9

До 3

преди 2 години

Викаш да плащаме на некакви хорица, нищо че Фончо е завъртел далавера избрал ги е бе конкурс и финансова обезпеченост. В белите държави тези разходи се бюджетират, за да не харчиш повече отколкото имаш. Още помня Буци как рева за тези неща по времето на плъха Станишев

8

Анонимен

преди 2 години

бойко при 12 години управление не сме го чули да казва, че няма пари!

7

УУУУ

преди 2 години

Ежти асфалт..каза Бойко и отпраши по баирите!Обещавал..обещавал като на голяма ромска сватба нашия)))