29

Анонимен

преди 2 години

Точно както лятото 2019.Няма спиране на международните полети.Дано септември и октомври да така.Който не сте Марс за фекалните води и кривото поведение

28

Сори

преди 2 години

В Гърция - само по /някои от/островите. Иначе нашето море. Прехвалените гръцки каменисти плажове и студена вода - ццц. Тази година така страхотно си прекарах на нашето море - няколко години го бях пренебрегвал, и храна и условия и /юли /не беше населено Перфектно !!

27

Сафридис Зарганис

преди 2 години

Дебели лъжи. Половината от българите, както и сърбите, македонците и румънците имат имоти там и си ходят в тях. Това е фактът за гръцкия туризъм. А капацитетът на Миконос и Санторини е нищожен.

26

Анонимен

преди 2 години

А така. Ходете там, че отивам на море и не искам да ми висите на главата.

25

Ам гъл

преди 2 години

Манипулативни новини постоянно и от всякъде. Днес много са добре проценти нагоре туризъм, Ваксинирани ***. Утре трагедия спад в туризма, огньове, забрани. Други ден забравят какво са писали предните дни и точно обратното се пише. Гърците са си по зле от Еврей продажна *** която мрази всичко особено Глупавия Българина ама Българина му дай да Плюе по Родината и да Слави Гръцката ***. Българин чета с предател Без промяна.

24

от Варна

преди 2 години

На мен пък тъкмо ми свърши част от отпуската и така и не излязох от града. Помагах за боядисване, ремонт и т.н. и ме е яд че от Февруари имам винетка и съм я ползвал само веднъж. До плажа естествено ходихме, но още е голяма тъпканица и са сложили шамандури на не повече от 30м от брега. Само не ми е ясно, защо всеки трябва да се хвали къде бил ял и колко струвала бирата. Ние вчера ядохме пържоли с домати-5,99лв/кг +малко ток за скарата, за днес има остатъци.

23

До Маняк

преди 2 години

Ходя по селата, щото ми е близко. За твое сведение една умрела пица в село Никити е около 15-17 евро, най скъпата пица която съм ял въобще! Бил съм по Тасос, Кефалония и Закинтос. Цените са по скоро нормални. Цените като гледам се изравниха с наште, качеството е поне тройно по добре у Гърция. Шезлонги и чадъри на цената на фрапе - 2 Евро. И те така... чакам с нетърпение 25ти, тогава съм резервирал. Нека съм беден и ***

22

...

преди 2 години

Е къде да ходим? В България на 30лв чадър? За 20 дена в Гърция платих веднъж 8 евро за Чадър с 3, ПОВТАРЯМ ТРИ !!! шезлонга. В БГ миналата година някъв дърт ****ера*ст ми обяснява, че трябвало да ставам в 7 сутринта да си запазвам шезлонг и чадър за 17лв нищо че плажа е към хотела и съм гост в хотела. В Гърция за 8.50 евро не мога да си изям порцията Пансета и ми остава за вкъщи. В БГ за 15лв цацата не ми стига да се наям после ме хваща разстройство. Бирата им е ок нищо специално но не е прескъпо

21

Анонимен

преди 2 години

Ходих и в Гърция и в Албена в най-скъпия хотел. Не бях ходил 5 години в България. Такава гадна храна в Албена на бях ял. Нямаше места по плажа, тъпканица, ужас. Никога повече.

20

Nikos Petros

преди 2 години

ЕЛАТЕ В ГЪРЦИЯМ БРАТЯ ВИЛГАРИ..ТУКА ЩЕ ВИ ДАДЕМ ПО 100 ЕВРО НА КАЛПАК ЗА ТОВА ЧЕ СТЕ НАШИ ГОСТИ.. И НЯМА ДА ВИ ИСКАМЕ ЕВРАКЯ ЗА НИЩО...100 ПЕРСЕНТ ФРИИ = ФРАПЕТА, БИРА МИТОС, УЗО ПЛОМАРИ ,+ ПАРАЛИАС, МЪТЕНО УЗО ''АТАНАССИОС ЗАФИРАС'' . ЛАВРАЦИ, ОКТОПОДИ, = НА КОРЕМ .

19

Анонимен

преди 2 години

Миналата година беше рай. Тази година също. Аз съм за ограниченията. По-малко хора, по -добре. Е тука на Черноморието да си ходят повечето хаха то си е много хубаво хаха

18

,,,

преди 2 години

Мачкай гришо

17

Маняк

преди 2 години

Ходят по селата в северна Гърция и се праят на голямата , работа - отидете на скъпото по островите надолу да ви видя мишоци :D

16

ахх

преди 2 години

Друго си е да лежиш на каманака и да хванеш тен още на КПП-то от чакане.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво се чудите - по-евтино и по-хубаво от родното Черноморие, където можеш да гледаш на живо "Баш майстора на море" в капиталистически вариант.

14

Анонимен

преди 2 години

Ми не знам, аз сега съм във Варна и тук е пълно с румънци. Тук там има по някой изпаднал германец или руснак, останалите - всичкото мамалига!

13

Анонимен

преди 2 години

кат няма място на нащо, там ще заливат

12

Анонимен

преди 2 години

От две седмици сме в района Фанари-Кавала и няма кьорав румънец и тук там вулгарико.Предния месец пак бяхме за две седмици и имаше повече руманеш и малко вулгарико.От десетина дни руманеш имат карантина след ходене при малките и затова Маказа се минава за нула време по, което и да е време на денонощието.

11

Анонимен

преди 2 години

Проблем са тестовете и ваксинацията. Засега няма начин да се мине границата, ако не си набоден или .обръкнат в носа. Това е новото крепостничество. Е, някои много запалени вече се набодоха с тази цел, за да пътуват. Но това решение не е разумно. Все пак здравето е по-ценно от разнасянето на .ника по почивки

10

Анонимен

преди 2 години

Аз съм тука на дюни,има си ***,има си народ,всичко си е ок