9

Анонимен

преди 2 години

Нямам болки за разлика от близки и колеги. Купувам какво ли не и нищо не им помага. Приятелка ми е една от на-добрите и най-възрастни фризьорки в града. Тя има професионална деформация и износване на коленните стави. Сега живее във Франция, при децата. Скоро ми разказа как се излекувала. Всяка вечер в продължение на месец връзвала на коленете парче сланина докато то се стопи. Доста неприятно звучи, но не би ме излъгал. Астаксантин е за класни хора:)

8

Личи си, че си

преди 2 години

шоп! Явно ще си загубя времето да ти обяснявам какво е астаксантин. Има интернет, прочети. Ставаше въпрос за това в първите коментари, че след 40 ако нищо не те боли, значи си умрял, но трябва и да видиш какво пишат другите и как върви един диалог преди да започнеш да пишеш глупости.

7

Анонимен

преди 2 години

Айде сега пък някой решил от ставите да ни пази. Ами дай тогава всички да си седим в леглото и да не ходим, за да не ги товарим.

6

Шоп

преди 2 години

До На почти 42 съм: Що е то "астаксантин", от семейството на джендерантин ми изглежда. Иначе на 42 какво искаш да те боли па тебе бе, ти луд ли си?

5

Реалист

преди 2 години

До Вълчо Кумчев: заминавай на ортопед.

4

До 2:

преди 2 години

Хората на 50 били тотално амортизирани??? Кога успя да се натаралянкаш толкова много бе, пиянде? Естествено, ако си бил дeбeлaк още в училище, по-късно цял живот ядене и пиене, не на 50, а на 30 ще си тотално амортизиран. Живота не е за тотални мързели и същества, които намират смисъл само да се наядат и на сутринта да се облекчат от храната.

3

На почти 42 съм

преди 2 години

всеки ден 4 км крос в 6 сутринта, лъжица мед и ленено семе, драже астаксантин на обед с храната. Никакво свинско и телешко. Пилешко само домашно отгледано. Разнообразно хранене, плодове и зеленчуци, риба. Умерен алкохол, без цигари. Активен полов живот. Сутрин съм без болки никъде по тялото.

2

Анонимен

преди 2 години

Баща ми казваше: Като станеш на 40 години и сутринта като се събудиш и нищо не те боли, значи си умрял.

1

Вълчо Кумчев

преди 2 години

Имам болки от два месеца в вътрешната част на дясното коляно! Онзи ден направих рентгенова снимка! Заключението на рентгенолога е гонартроза със стеснена ставна междина! М на 58 години съм боли ме при ходене и накуцвам! Дайте здравен съвет! На ортопед още не съм ходил.