179

А защо

преди 2 години

До До 184Защото има мерки.

178

Българинъ

преди 2 години

Майко мила, чета и не вярвам на очите си... мъка. Но това поне обяснява, защо българина се мисли за най-умен, най-разбиращ, най-компетентен, а все е най-беден, най-болен и на изчезване.

177

Анонимен

преди 2 години

Ами и в САЩ имаше вчера доклад, че воиниците са здрави и нямат нужда от ваксина, защото при проблем с ваксата има проблем и с националната сигурност. Та сещаите се какво има в спринцовките, след като пазят армията.

176

Aнонимен

преди 2 години

Истината в, че това е подвеждащо заглавие. От него не става ясно какъв е процентът заразени ваксинирани, и какъв е процентът заразени неваксинирани. Единственото ясно е, че при 80% от хората над 60, които са хоспитализирани, след като са били и ваксинирани, ваксината не е била достатъчно силна (заради което се и говори за бустерна доза за тях!) Ако кажете колко от младите и здрави ваксинирани са положителни и хоспитализирани, това ще е вече новина. Иначе само разлайвате антиваксърите.

175

Сата НАТО

преди 2 години

Освен ремдесивир, Ту лупа с готовност купуваше количества хлорокин и ивермектин. Изобщо каквото *** си изсмучеха от пръстите, Тулу па веднага се наемаше да го купи, даже с връзки - само и само да превърти едни народни пари и да си отсипе комисион.

174

Анонимен

преди 2 години

Само преди 1-2 вечери, по една от националните телевизии, с изумление чух, че се гласяли да лекуват делтата с ремдесивир, който точно една от организациите, имаща най-голям принос за истерията със SARS-COV2, налагането на т. н. ваксини и заклеймяването на всички инакомислещи, обяви за безполезно в края на миналата година. Сигурно по-памет лихвите ще си спомнят какви милиони се наляха в купуване на лекарството, и то през 2021 г. И после се чудим защо сме сред лидерите по смъртност. Аз, не се чудя

173

До До Анон. 196

преди 2 години

Обяснението за ваксата е елементарно - намаляване на населението. Щом мислиш, че не е това причината да се боцнеш, да си сложиш и 3-5-10 доза и така... Информация има много. Който иска да се ваксинира. Аз нямам такова намерение. По-долу съм написал защо ваксинират най-вече в развитите държави. Отдавна са написали колко човека трябва да живеем на планетата (Скрижалите на Джорджия - монумент, не е някаква фантазия), автоматизация, Световен икономически форум от 02.2020 и т.н. Боцкай се,твоя работа

172

До Анонимен 196

преди 2 години

Точно така: останалата част над официално обявените ковид смъртни случаи са косвените жертви. Аз няма какво да се сещам. Да се сещат неваксинираните, любителите на конспирациите, уплашените от "новия ред" и ваксините, големите разбирачи.

171

До 194

преди 2 години

Демек, коронката е опасна само за хора със съпътстващи заболявания и е безмислено да се ваксинират излишно здрави хора.Особено с оглед на факта, че ваксинираните също заразяват.А пренасочването на кампанията към децата е още по-гнусно действие, ама ти сигурно нямаш такива

170

Анонимен

преди 2 години

"В България едни реални 20 хиляди души умряха от Ковид" - Не, писаха ги, че са умряли от Ковид. Дали си умрял С или ОТ Ковид е доста различно. Дори лично познавам един човек, който имаше цироза. Писаха го починал от Ковид. Не мога да твърдя на 100%, че цирозата е причината, защото нямам доказателства, но мога да твърдя на 100%, че пиеше много и отдавна си имаше здравословни проблеми. Отделно ПСР-тестът се оказа, че засича към близо 50 вируса, а не само Ковид т.е. статистиката за Ковид е ЛЪЖА...

169

Анонимен

преди 2 години

До До Хитър Петър - Правилно, и знаеш ли защо? Нее, не е само заради Ковид, а основно заради отлагане на планирани операции, заради плашене на хората (стресът води до здравословни проблеми), заради страх и от ходене в болницата, да не би случайно да лепнеш Ковид, заради затваряне на хората по къщите им т.е. по-малко витамин Д и т.н. Ако беше толкова хитър, щеше и сам да се сетиш, но уви...

168

И тук да го напиша..

преди 2 години

Знаете ли защо се ваксинира най-много в най-развитите държави? Защото има цел да се намали CO2. До 2050 в Европа искат икономиката да е нацяло декарбонизирана. Когато изчезне един французин примерно, производството на CO2 намаля повече отколкото ако изчезне един албанец, понеже французина използва повече ток, пътува повече, има повече дрехи, има повече обувки и т.н. ... Ако ваксинираш всички в Сомалия примерно, това няма да окаже ефект върху CO2 или ще е малък, но виж Франция е друга бира...

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 "Къв е този вирус дето мори приоритетно пенсионери, а децата не ги лови, замислял ли си се?" На този въпрос беше отговорено преди повече от една година, което показва, че или тролиш, или хал хабер си нямаш от темата. Отговора е, че вируса усложнява вече съществуващи заболявания. При възрастните те са значително повече, отколкото при по-младите или децата.

166

До Хитър Петър

преди 2 години

Само за 2020 са умрели около 26 000 повече българи от обичайното, а смъртността за първото тримесечие на 2021 е с над 7500 души отгоре на 2020. Справка от НСИ (infostat.nsi):2016: умрели 107 580 //2017: умрели 109 791 //2018: умрели 108 526 //2019: умрели 108 083 //2020: умрели 124 735 !!! //

165

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е функция от лечението.За миналата година от 125 000 починали, над 112 000 са пенсионери.Къв е този вирус дето мори приоритетно пенсионери, а децата не ги лови, замислял ли си се?Или изпитваш болка от подобна дейност?

164

Анонимен

преди 2 години

До До 184/189 Не не е. В България едни реални 20 хиляди души умряха от Ковид през 2020. Обади ми се пак, когато 20 хиляди души умрат от глад в България. Не знам за какъв "хуманизъм" дрънкаш. Тук става дума да вземем мерки да си намалим смъртността в страната.

163

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле Общите приказки са, че това не е медицинска превенция. Хората няма да се оттърват от хроничните си болести като алтернатива на ваксините, тъй че си приказваш празни приказки.

162

До 184

преди 2 години

"Яростта" на короната е силно преекспонирана.От глад умират двойно повече хора.Нещо мерки?Бахтън от лицемерния ви "хуманизъм"

161

бай Миле

преди 2 години

до "Общите приказки си ги запази за кръчмата!" - кое е общи приказки? Че рисковите фактори за китайския вирус са наднормено тегло, диабет и сърдечно-съдови заболявания ли? Кое от тях не подлежи на превенция? Ама га ядохте сланината на преко с кило ракия, не рИвахте! И сега заради тия дето имат нулева грижа към собственото си здраве, останалите трябва да търпим целият този цирк и измамата наречена "ваксини"! Ае у лево!

160

бай Миле

преди 2 години

п.с само дето въртележката всъщност е нов щам -> нова ваксина и ваксината е с поне 3-4 месеца зад щама. Така че набийте си го в промитите глави - всички ще го прекараме, че даже по няколко пъти. Който е имал неблагоразумието да си осеере здравето, ще отнесе плувката. Всичко останало е игра на много пари и хипнотизиране на офтсете.