127

Хан Аспарух

преди 2 години

Няма такава държава! Прокурор да дава отчет на ПРЕСТЪПНИК!

126

Анонимен

преди 2 години

Забележка: Уточнявам: колко от преподавателите по специални, а не общообразователни дисциплини по спецалност Право са били на постоянна работа в школата/института в годините 1991-1994г. и колко гост-лектори ?

125

Анонимен

преди 2 години

Подигравка с правото е Висша милиционерска ШКОЛА, която през 1991-94г. не е атестирана като висше училище/ВУЗ да провежда изпити, които да се зачитат за такива за завършено семестриално образование по специалност "Право". На това му се казва "дървено желязо". Как е проведена институционална атестация и такава на преподавателите в школата? Колко от тях са били на постоянна работа в този пишман ВУЗ? Имало ли е едногодишен стаж след завършване на образованието за признаване на званието "юрист"?

124

Анонимен

преди 2 години

Сега като му махнат специализираната прокуратура и охраната от неговата гвардия и се наложи да ходи на работа като нормалните хора - много бързо ще се осъзнае къде се намира. И го изгонят от резиденцията естественно. Все още си мисли, че е хванал господ за шлифера но сега ще осъзнае, че го е хванал за маркуча.

123

Анонимен

преди 2 години

Ще му п..нете на Иван Гешев, токова сте смешни. И безсилни срещу него!

122

Анонимен

преди 2 години

А Рашков смята ли, че дипломата на Гешев е гавра с правото, защото тъкмо той го назначава навремето за младши следовател?

121

Анонимен

преди 2 години

И.Гешев беше реално предложен от Боце Б. и С.Цацаров. С ББ са завършили една и съща школа - ВМШ "Г.Димитров", преименувана по-късно в институт, сетне ВИПОНД и още два пъти пре-преименувана.По-долу посочих, че завършването Право там е гавра с Правото. Но ББ се спря именно на И.Г. и С.Ц. го подкрепи с 2 ръце. Гешев действа не като юрист, а по-скоро като милиционер : нахлу чрез спецпрокурори и полицаи в Президенството и сетне в МВР,иззе документи и подложи на разпит висши чинове.

120

Анонимен

преди 2 години

Имах познати прокурори, един от тях се пробва за инженер и след като в II курс наниза по всички изпити двойки се записа Право, завърши и беше дълги години прокурор. От него чух една поговорка: студенти завършили Право с отличен стават адвокати, завършилите с мн.добър и добър успех - съдии, а тези с тройка - прокурори. И добави: "и много им личи, да знаеш, режат глави като зелки". От 3-4 години често си спомням тази поговорка. Да завършиш Право в милиционерска школа е подигравка с Правото.

119

Анонимен

преди 2 години

Ако е нарушение на Конституцията,да се промени...от къде на къде Този ще е несменяем и да не дава отчет...

118

Анонимен

преди 2 години

Спрете парите на съдебната система и след два дни ще дотърчи тоя мошеник!

117

До 119

преди 2 години

Може да го викат в НС главния Каскет. Просто трябва да си прецизират искането. Копират ти от писмото на Каскета до НС негов цитат:"Чл. 84 ал. 16 от Конституцията на Република България определя границите, в които може Народното събрание да се намесва в дейността на прокуратурата с изслушване и приемане на доклади по прилагането на закона, противодействието на престъпността и реализирането на наказателната политика."

116

Подкрепа!

преди 2 години

Пълна подкрепа за главния прокурор Иван Гешев!Долу диктатурата на Румен Радев!

115

Анонимен

преди 2 години

А явяването пред Господ също ли е нарушаване на конституцията??Не се правете на велики,щото не сте и скоро ще го разберете.

114

Анонимен

преди 2 години

Орден за Гешев, импийчмънт за Радев, оставка на неправителството, павета за со росоидите !

113

Анонимен

преди 2 години

До Аз. Викаш толкова пъти са нарушавали конституцията, че колко му е още веднъж. Нали щяхме да сме различни? Нали трябваше да сме по добри от предишните, нали да сме по праведни? Ти що не отидеш да те набият няколко пъти и после аз ще те окуража да отидеш за още един. Струва ми се че не искате друго ами сеир да гледате. А кой ще решава проблемите на държавата?

112

ман

преди 2 години

на всички им е ясно, че не могат да го привикат, просто го дразнят, психологически натиск е това.

111

Анонимен

преди 2 години

На Хаджито Разбирача пак му натриха носа!

110

Анонимен

преди 2 години

Има много хора които питат как така не можело парламента да вика глвния прокурор. В България има разделение на властите точно за не могат да се правят такива неща. Има го в законите и в най важния конституцията. Преди да се чудите за нещо вземете драснете два реда в гугал и се образовайте както трябва да правят и депутатите преди да гласуват някакви комисии. Всеки си има права и правомощия и в тези на парламента не влиза привикването на Гл прокурор

109

Скатдинавец

преди 2 години

Чета и не мога да повярвам на очите си. Как някои участници праскат мнения на поразия, категорично не познавайки нито Конституцията, нито законодателните уредби на България. Да ви кажа честно, че и на мен ми се иска да не е точно така, но така е било решено, съгласувано и прието от предидущите парламентаристи. За нещастие временни Парламенти или временни Правителства НЕ могат да променят вече приети постановки. Научете си уроците преди да пишете щуротии. 'Самосиндикализмът' в БГ е зашеметяващ.

108

До кога

преди 2 години

Е найстина няма такава държава, една система съдебната на държавна - народна издръжка се е превърнала на държава в държавата и си прави каквото иска?!