17

До 20

преди 2 години

А не трябва ли??? Даже и това му е малко.

16

Анонимен

преди 2 години

Защо пропускате, че според Юлиан Ангелов убиецът трябва да бъде набит на кол?

15

Анонимен

преди 2 години

Прави са хората, убийците се превъзпитават в трудови колонии. Да дълбаят камъни от сутрин до вечер. В затвора нищо не правят.

14

Анонимен

преди 2 години

От туй,че не помни какво е вършел,той ли е истинския извършител на тез три злодеяния изброени едно след друго като негови за които се е съгласил да ги поеме за свои с признание при сключване на споразумение със следствието и обвинението що писаха,ако са доказани документално с проследяване и свидетели,записи с негово участие в извършването,че той ги е извършил то за какво е нужно признание със сключване на споразумение със следствието за намаляване на присъдата доживотна без замяна на доживотна

13

Етносът живее

преди 2 години

илюзията, че всички са им длъжни, защото те са бъдещето на България. Само че не си дават сметка, че законът на джунглата е валиден и за тях, след като НПО-тата парализираха МВР и правосъдната система. Няма как само българите да страдат от беззаконието. И вие ще си носите кръста. Каквито "хора" раждате и отглеждате, такива ще ви определят съдбата.

12

Анонимен

преди 2 години

До ЕС: И тебе да те пъхнат в затвора, с тия мисли за хуманност към педофили няма да прокопсаме. Смърт за такива гадове!

11

Сат Н

преди 2 години

Да не се забравя, че момиченцето умря в линейката, след като "хуманен" български лекар я остави без грижи и се качи да се вози отпред при шифьора. И този "лекар" още практикува.

10

Анонимен

преди 2 години

Двата случая нямат нищо общо. Тоя да не замита нещата.

9

За този изверг нищо

преди 2 години

друго освен смърт или доживотна каторга не е достатъчно. Обаче да питам: къде бяха роднините на убитото дете, когато техни съплеменници грабеха, пребиваха, изнасилваха и убиваха българи? Жертвите са стотици - журналистаката от Русе, студентката от В. Търново, стари хора по селата... Защо тогава не протестираха? Когато полицаи се опитват да арестуват престъпници от етноса, цялото гето ги напада с камъни и тояги! Е, хак ви е! Сърбайте попарата, дето от десетилетия я дробите! И вие ще плащате!

8

Анонимен

преди 2 години

Герберската чуммаа косеше народа през 12-годишното герботалибанско престъпление.

7

Анонимен

преди 2 години

Радево време, време на ужаси и терор над обикновения човек.

6

До ЕС

преди 2 години

Разчитам, че постът ти е ироничен.

5

Анонимен

преди 2 години

В миналото си е имало доживотна каторга, бачкаш в мините и докъдето изкараш. Вярно е, че за такъв род престъпления няма превъзпитание, това са социопати, вредни за обществото. Но нали сме много "хуманни" в 21 век и според изкривените ценности трябва даже да им помогнем на тея психопати.

4

vlady

преди 2 години

До АнонименМоже да излезе след минимум 20 години, но ако стане наистина е много вероятно да извърши други тежки престъпления.

3

vlady

преди 2 години

До ДилемаПри доживотен с право на замяна има възможност за освобождаване или замяна с присъда до 30 години след излежани 20 при примерно поведение. Доживотен без замяна изключва тези възможности, теоретично е възможно само помилване от президента.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва смъртно наказание ,а не намаляване на присъдата - тая гад ще излезе след 15години и ще убива още по-свирепо ! За такова Умишлено зверство над дете - Смърт с разчленяване , иначе всякви извратеняяяци ще беснеят като знаят ,че няма жестоко наказание.

1

Дилема

преди 2 години

А каква е разликата от доживотен без право на замяна и доживотен?