46

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам? Нали ваксините щяха да победят вируса? Аз за какво се ваксинирах?

45

Пена

преди 2 години

Абе, васетата излезнаха по-големи ментета от вироса бе.

44

Анонимен

преди 2 години

Ше ви се ваксинирам найте ли кога?Ега Дунава потече наобратно - от Черно Море към Шварцвалд!!!

43

Каква логика?!

преди 2 години

Наистина, човек или трябва да полудее напълно, или да чуе някакви логични компетентни обяснения защо не му се нарушават човешките права! Защото е неразбираемо и алогично: Израел масово се ваксинираха. В Израел отчетоха дни без нито един починал, и ако не бъркам и заразен. В Израел обявиха "Долу маските!" и се похвалиха че няма нужда да се пазят (щото са ваксинирани).Резултатът? Израел стана като Индия!

42

Додо

преди 2 години

Израел точно е причината, поради която абсолютно нито един нормален човек не би се "ваксинирал" с мутагена на Файзер.

41

Ха-ха

преди 2 години

Гледам и не вярвам на ушите си!Дори евреите бяха прецакани с ваксините!Естествено от други евреи.

40

Анонимен

преди 2 години

Израел е показателен, че това нещо наречено ваксина е отрова и няма никакъв ефект срещу ковид, а точно обратното. Тази химия убива хора и това беше казано от топ лекари.

39

Анонимен

преди 2 години

В Израел над 60 процента от хоспитализираните са ваксинирани. Абсолютна лъжа е, че ваксинираните карали вируса леко!

38

Анонимен

преди 2 години

Абе не са 50-60%, а близко 80% ваксинираните в Израел. Става дума за над 12 годишна възраст. 80% от хората над 12 годишна възраст са ваксинирани и имаме сериозна вълна от заразени. Не ми твърдете моля, че вълната е от деца под 12 годишна възраст, защото не е вярно. Опорките, че ваксините предпазват все по-бързо се изпаряват. Освен това изглежда, че държавите си следват някакъв график. Миналата година по почти същото време Израел имаха бум на заразените. В Европа ще е пак ноември и декември.

37

Кауня

преди 2 години

Кво стаа тука? ?? В Израел преди 2 месеца обявиха победа 80 % ваксинирани с Пфайзер. Днес в червена зона. Имитатори! !!

36

Анонимен

преди 2 години

Ваксините срещу Ковид НЕ пазят от тежко боледуване. Точка. А ето и доказателства:Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

35

Анонимен

преди 2 години

До 34Израел има днес 1500 заразени и 4 починали неваксинирани." Ха, по данни на института Johns Hopkins в Израел днес има 8352 нови случая на коронавирус и 17 починали. Според простото изчисление 6552 са случаите на Ковид и 13 са починали сред ваксинираните.

34

Анонимен

преди 2 години

Израел са със 59% ваксинирани.

33

Анонимен

преди 2 години

Израел са със 67% ваксинационно покритие. Ние сме с 15%. Добре сме си.

32

ХАХА

преди 2 години

Ами дойде момента в който се оплетоха най накрая в лъжите си и ни така..ни онака!Тръбяха че всички насраелци се били ваксинирали ударно и нямало повече да се разболяват ама сега няма как да скрият че всички се заразяват пак така ударно и лавинообразно!Ваксините не са никакви ваксини а са измама!

31

До 34

преди 2 години

Аз ги виждам като 8252 заразени и 17 починали. Стига манипулации!

30

Анонимен

преди 2 години

А ние докато излезем се оказваме пак вътре:)

29

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно погрешно е да се приравняват класически ваксини за предишните вируси с тези на коронавируса, защото при него и има много мутации и затова ваксините срещу него нямат 100 % ефикасност. С тези ваксини единствено се дава имунитет, който пази от тежко боледуване. Точка.

28

Анонимен

преди 2 години

Е там нали сите се беха ваксинирали със скъпата ваксина и маски слагаха, и дистанция спазваха...

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 - 1000 пъти се обяснява ,но тия обяснения се менят постоянно .Първо беше ако си ваксиниран ,няма да се заразиш и да заразяваш други ,но като се видя ,че не е така ,се смени .Може да се заразиш ,но няма да влезеш в болница .Е вече имаме и в болница ваксинирани ,и тезата се смени ,може да влезеш в болница ,но няма да умреш . А кажи как да вярва човек ,като постоянно се менят твърденията ? Ето за това хората нямат вяра на ваксините .