49

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог Къв стаден имунитет бре? Грип винаги е имало. Преминаването от топло към студено и от студено към топло - жив организъм, различно реагира. На повечето се отразява и се разболяват. Ама не ковид ами настинки. Малко с0п0ли, малко кашляне, малко температура и тва е. По - слабите умират - задух, туберколоза, астма... ся е ковид, навремето беше обикновен грип. И нямаше мерки. Мерките... да ви пикам на мерките и епидемиолозите и математиците и секви други и3poди...

48

Анонимен

преди 2 години

Че то от години си е сезонен. Грип му казват, не ковид 19. Що трябва да се ваксинираме, не разбирам?!?!?!?!

47

Зсапомнете

преди 2 години

Ваксината е срещу хората не срещу ковид то се видя

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен38, европа се ваксинира масово и в момента имат масов пик на заразените.

45

Анонимен

преди 2 години

Като гледам Израел бодат трета игла и яко се разболяват.

44

епидемиолог

преди 2 години

До 45-Не го нападай предварително, без знаеш какво точно е казал или са ти го спуснали предъвкано платени медии. В статията дори не прочетох, да е казал, че колективен имунитет се прави с ваксини. Само и единствено! Чак ако и това е казал, ще се съглася с теб. Ваксинираните създават мутации, защото не са си имунизирали организма както си му е реда. И не е сигурно че трябва да бъдат включени към процента за колективен имунитет. Може да отблъснат вируса за кратко , но не развиват Т-клетки.

43

епидемиолог

преди 2 години

Този Александър Горелов почти е казал самата истина. Освен че стаден имунитет се постига не при минимум 80%, а при минимум 60% като до сега казваше науката. Разбира се по-голям процент, по-добре. Това което в статията е пропуснато е, какво броим за стаден имунитет. Само ваксинираните ли? До сега за това брояхме само тези които са изкарали вируса и са си създали имунитет. Другото което е премълчано е, трябва ли да броим ваксинираните които не са изкарали вируса в бройката за стаден имунитет?

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя експерт явно е забравил, че грипа е сезонен. Ама по ново му се нарича корона.

41

Евроатлантик

преди 2 години

Трябва да се боцкате-5-6 и тъй нататък ваксина

40

До39

преди 2 години

Скоро очакваме процента за достигане на групов имунитет да стане 250%

39

Анонимен

преди 2 години

Всеки мята някакви числа в пространството без да има ни най-малка представа колко хора са прекарали вируса. Всичко това ми прилича на гадаене.

38

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ, НЯМА ДА Е КОМУНИСТ!

37

Анонимен

преди 2 години

ПОСТОЯННО УВЕЛИЧАВАТ ПРОЦЕНТА НА ВАКСИНИРАНИ ЗА ДА СА ПОСТИГНЕ Т. НАР ИМАГИНЕРЕН СТАДЕН ИМУНИТЕТ. То 1-во беше 70 %, сега стана 80 %, абе будали останаха ли да ви вярват за тая хрема дето съсипахте цели икономики под претекст, че болниците няма да издържат натиска. Значи такова ви е здравеопазването щом при 500 на 100 000 кихащи човека щели да капитулират болниците. Пландемията ще свърши, когато народа в световен мащаб излезе с тоягите и започне да троши глави на политици, платени д-ри и ***

36

Анонимен

преди 2 години

Кой ви е крив, че не се ваксинирахте и сега следва затваряне . Ваксинирана Европа се отваря, а ние зареждаме кислород и лекарства и готвим затваряне. То човек от главата си пати .

35

Анонимен

преди 2 години

Вирусът мутира само и единствено в болен човек. Колкото по-болен и по- дълго боледува, толкова повече мутации. Това е истината, няма как във ваксиниран или наскоро преболедувал да възникне мутация.

34

Пипи

преди 2 години

Гледат само как да ни чипират

33

Борбата

преди 2 години

С вируса все повече прилича на "Татихще ти купи колело, ама друг път". Така вирусътпще изчезне, ама друг път, даже и да си биете и по 1,2 или повече игли, амардруг пт ще изчезне . Примери Израел.

32

Анонимен

преди 2 години

...не само не можем да си търсим правата, но и започнахте да ни цензурирате ако смеехме да се обадим. По едно време дори ни казвахте да носим и двойни маски. Всички тези лъжи обещаваха да се справим с вируса и да се върнем към нормалното. Вместо това, унищожихте цели икономики, унищожихте живота и прехраната на милиони семейства, унищожихте уммунната система на стотици милиони с ваксините си, и намерихте начина най-после да сложите човечеството на колене. Пълен контрол и терор.

31

До 17

преди 2 години

А пък ти въобще си без такава, личи си отдалеч! Хайде, моля те, стига се излага като кифладжия! Хабер нямаш на какво се дължат мутациите, на такива като теб се дължи разпространението на глупостите като тази! Аман от пишман специалисти!

30

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжи!Нали преди 2 години ни казвахте че носенето на маски, затварянето на бизнеси, стоенето на 2м разстояните, дори да не се виждаме с близки и приятели,щели да решат проблема с вируса.Щяли сме да го преодолеем,заради фашистките ви мерки. После онея които проповядват намаляне населението на земята изведнъж се загрижиха за нашето здраве и почнаха да ни подкупват да поемаме експериментални отрови,без да задаваме въпроси, без да знаем какво има в тях и без да имаме право да си търсим правата...