53

ПОЛИ

преди 2 години

Щом ваксинираните също се разболяват и са преносители на вируса, защо се правят PCR тестове само на неваксинираните? Може би точно заради ваксинираните вирусът се распространява свободно.

52

Е,и?

преди 2 години

Децата изкарват леко този вирус,къде е проблема? При американските деца е различно,техните тела са отровени от прекомерна ваксинация,джънк фуд,много от тях са затлъстели и с диабет.Известно е ,че този вирус обича мастните клетки и слаба имунна защита.

51

Анонимен

преди 2 години

Вирус няма, нито делта - върхът на сладоледа.

50

Анонимен

преди 2 години

Нека всички бъдат равни пред ковида. Ковида беше геронтофил, сега е педофил.

49

!!!!

преди 2 години

Като прочетох коментарите тука си направих два извода: В България живеят Бай ***, които знаят всичко за лекуването на вирусни заболявания и за всичко по принцип. И второ: До казаните си за ракия имат по една лаборатория в която научно са доказали вредата от ваксините. /А едни Нобелови лауреати по медицина искат с ваксината да поробят, чипосат и навредят на Баба Гинка от село "Горно ***"/.

48

Анонимен

преди 2 години

НЕ го слушайте Кал-Ел, няма смисъл, с него градивен разговор не се води

47

Островен милиардер

преди 2 години

Че ако не се посегне на децата що го правим цирка

46

Анонимен

преди 2 години

само за 1 ден в сащ (петък) са постъпили в болници 1803 деца с ковид. още се смейте чалгари прости

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен За Израел говорим :Тук става въпрос за хора с много тежки придружаващи заболявания. Колко милиона е Израел. 500 души от които половината били ваксинирани, а с какво и кога казват ли?Ваксината не е за цял живот. Тя ти гарантира да изкараш по - леко болестта.

44

Анонимен

преди 2 години

Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

43

Анонимен

преди 2 години

При младежите и децата Делта варианта протича почти незабелязано. Двете ми деца го прекараха, ние с мъжа ми също. Не е приятно, но се преживява. Децата трябва да си изградят естествен имунитет, който е много по-добър от ваксиналния.

42

Поручик Ржевски

преди 2 години

Засяга децата и предизвиква тежка хрема в корема.Целият ни живот стана един глупав вирус, няма други проблеми в столицата няма канализация, икономиката ни се състои от ресторанти и спа център, тока най-скъп в европа, миграция обаче по цял ден тука ни занимават кой кихнал и кой се закашлял.

41

Анонимен

преди 2 години

По-гадно от гробар и глобалист няма!

40

Анонимен

преди 2 години

Грипа ви засяга мозъците, а не децата!

39

Анонимен

преди 2 години

До Кал : То и от СПИН не се умира, ама.. КОВИД - !9 е катализатор и резултата в много от случаите е ....рев при доктора и парцел два на два.

38

АнонимеН

преди 2 години

ТОЧНО РАДЕВ ПРИЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ДА НЕ НОСЯТ МАСКИ , А ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ СА ГЛАВНИЯ РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА НОВИ ЩАМОВЕ!

37

Анонимен

преди 2 години

Според официалните цифри до юни общият брой на смъртните случаи от ваксини в САЩ, ЕС и Великобритания достигна 22 797. Очевидно официално регистрираната цифра е само върхът на айсберга. Джоузеф Меркола припомня, че през 2009 г. в САЩ са организирани ваксинации срещу "свински грип". Започват да се разкриват отрицателните последици от ваксините под формата на синдрома на Гюлен-Бар. В крайна сметка тези ваксини бяха забранени. Но случаите на проява на синдрома на Гюлен-Бар се измерват в стотици, а не в хиляди.

36

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да се ваксинират, за да не заразяват останалите! Това би имало смисъл, но се оказва, че тези с ваксината също може да заразяват. Затова носим маски. Нали? Значи и това твърдение е невярно, поредния провал на учените.

35

Анонимен

преди 2 години

Към 19 април средният коефициент на смъртност след ваксинацията, според авторите на изследването, е следният (смъртни случаи на 1 милион дози ваксина): Файзер/Бионтех - 39,4; Модерна 20,2; АстраЗенека12.8, Джонсън и Джонсън - 7,5.

34

неудобен

преди 2 години

А когато бяха само възрастни нямаше страшно нали, може и без "сухи съчки"... Но сега кои са сухите съчки? Затова пък може и пенсиите са се намалят, че са много високи. Когато става дума за деца сме много чувствителни, а за хората работили 40 години и плащали данъци, здравни, осигуровки и издържали същите тези деца, няма значение. Пълен геноцид, освен за определена група хора и техните отрочета!