38

Анонимен

преди 2 години

тия врачки да си координират какво ще предсказват защото според други видни предсказатели вълната вече ни е заляла със ударна мощ каквото и да значи това.дано не страдате от морска болест.

37

Анонимен

преди 2 години

до 31 - Ще ти се извиня, само ако ми посочиш официални модели, изследвания и данни, сочещи 0.1% смъртност от Ковид, както я беше писал. До тогава няма и да си го преместя.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "заведенията да стоят затворени" Това даже изобщо не беше нужно. В Герамания, Франция и Великобритания заведенията са отворени, но процента ваксинирани са над 60 и на трите места.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо се говори за план за болници, след като можеше въобще да не се стига до тях. Просто трябваше хората да ходят с маски, заведенията да стоят затворени и на границата да се правят PCR-и на всеки.

34

Анонимен

преди 2 години

Лъжете газови ,искате отново да крадете милиони

33

мерките

преди 2 години

план на радев: спиране на ваксинацията, отмяна на всички мерки, забрана на дезинфекцията и носенето на маски - който сложи маска му се пускат хора на итн с метални боксове да го пребият

32

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва лечебните даведения да се натоварват като можеше да се вземат превантивни мерки и да не се допусне заразата да плъзне наново.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "И последно за гробарите си много заблуден - починалите се изгарят, ако са от ковид!" Платените опркаджии започнахте да ставате пародия!

30

Анонимен

преди 2 години

До 27 стига лъга, извини се! По начина на писане, никога не си учил статистика, но можеш да изписваш думата! Някаква статистика била по точна от друга такава - разсмя ме тази сутрин! И последно за гробарите си много заблуден - починалите се изгарят, ако са от ковид! Тъй, че нямаш от нищо понятие статистика и ежедневие! Не се излага повече, в превод за теб - не пиши повече!

29

Анонимен

преди 2 години

"А ако не вярваш - върви до близките гробища" А ти отиди до болниците и виж колко ходят на профилактични прегледи от март 2020- най- болните в Европа ги оставиха да умиратот рак, инфарт и инсулт. Но понеже говориш за статистики- повечето ги пишат Ковид. При грипа това го нямаше, затова и не е изненадващо, че е по-малко. Да не говорим за страха, който допълнително срина психиката и физиката на хората.

28

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца Кацаров вече не смее да се появи пред хората и или праща адвокати, да разясняват "стратегията" на МЗ или говори от някоя страница във Фейсбук. Т.нар. служебно правителство стана фантомно, всеки път, когато има проблем.

27

Военната

преди 2 години

Операция "пандемия" ще продължи докато по-голямата част от населението се ваксинират.Не е случайно ,че президент , премиер началник на НОЩ са генерали !!!;

26

Анонимен

преди 2 години

До 23 - Дори да не вярваш на БГ статистиката, световната е по-точна и с по-малки отклонения. Дори да приемем, че заразените са двойно - смъртността пак е над 1% или поне 10 пъти повече от обявената от теб. А ако не вярваш - върви до близките гробища и питай гробарите, всички ще ти кажат, че такова нещо никога не е било.

25

Анонимен

преди 2 години

"Да въведе, да реагира, да направи, да се координираме .. " Другаре, значи нарочно не взехте мерки да не стигаме до катастрофата, за "да" правите нещо ЕВЕНТУАЛНО. На съвестта ви ще лежат хилядите българи, за които не се погрижихте въобще да не стигат до болниците: със саботираната НАРОЧНО ваксинационна камппания.

24

Анонимен

преди 2 години

Новата вълна ще донесе смърт на стотици хиляди България заради безхаберието на служебнито правителство.

23

Мен

преди 2 години

Абе тея вълни що само политици и печалбари медици ги виждат? Странно...

22

Анонимен

преди 2 години

"Може да погледнеш, световно смъртността е мад 2%. В България е двойно, заради умниците. На грипът е под 0.1%." Процентите са базирани на официално положителните хора, нали? Ти наистина ли вярваш, че под 500 000 са го прекарали? Ако е така, тогава всички твърдения от последните 18 месеца колко е заразен вируса, са лъжа. Или ще ми кажеш, че сме спазвали мерките много добре, макар че плюете народа колко е недобросъвестен...Затова вече не вярват хората, че се оплетохте от противоречия.

21

Анонимен

преди 2 години

Факт, ние ние като по-умни от другите, що да не настъпим същата мотика 3ти път. Болниците ще се напълнят отново, а останалите болести ще останат необгрижени. А за капак и локдаун ще има, че няма да насмогват на леглата

20

Анонимен

преди 2 години

Цирка с вируса започва отново ...планът е как да се откраднат повече милиони от нашите хора

19

до 10

преди 2 години

Не си разбрал най- важното. На ковид страшното не е смъртността. Лошото е, че болеста протича по- дълго, Около 10% омат нижда от хоспитализация, по- заразен е и 20% имат последствия, които им влияят дълго време. Т.е., здравеопазването се натоварва и така се отнема възможността да се обърне внимание и на други неща, като например хипертония, камъни в бъбреците, редовни прегледи, планови операции.