13

Анонимен

преди 2 години

Ако искате един депутат най-после да започне да работи, просто не го преизбирайте.

12

Анонимен

преди 2 години

Бюджетната комисия трябваше да я има още след предишните избори и бюджета да се актуализира въпреки опитите на мутрите да пречат на работата на парламента.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом мутрите вият, значи нещата отиват към по-добро.

10

Анонимен

преди 2 години

какви постоянни комисии, като след месец-два ще избираме нов парламент?!

9

Анонимен

преди 2 години

Постоянни комисии в непостоянното НС. Това е пладнешки обир на бюджета.

8

анонимен

преди 2 години

Един месец след изборите се сетиха! Обаче оставиха Хаджигенов да занимава паламента с това, за което трябва да бъден съден и той, не само полицаите!

7

Анонимен

преди 2 години

WTF! Постоянни комисии? Хахахаха те са още дни в парламента. Правят се, че работят. Трябва да излезе закон свързан с невъзможност да се състави правителство. Ако едно народно събрание не може да излъчи правителство да не получава заплата. Какви са тези грабежи от държавата? Нод 4 милиона струва до сега това Народно събрание за седмици нищоправене на депутатите. Вчера за капак на всичко поканили престъпници в народното събрание и станаха дори да ги аплодират, че са нарушители на обществения ред.

6

Шефа

преди 2 години

Ива Митева , Вие сте неподготвена и неориентирана !Повече няма да сте Председател на НС , защото не ставате!Къде спахте до сега да не сформирате постоянни комисии?Омръзна ни да се повтаря истината Вили Цанков - "Сега ще се учат да бръснат народната глава и той , НАРОДА , ще ходи винаги окървавен"!

5

Анонимен

преди 2 години

За кога? Те имат още 2 седмици максимум и са вън от чадъра. Няма да има редовно правителство. Защо са тези комисии? Те нямат време да ги развият. В повечето комисии е необходимо време за да се излезе с резултати. Излишно харчене на държавни пари. Но нали си направиха заплатите 10 000 лева плюс 25% за работа в комисии и айде бакалъм юруш на маслините!!! Работа за 2 стотинки не са свършили. Само реваншисти са влезнали в 46 НС и търсят под вола теле.

4

комисии касички

преди 2 години

я да назначим едни наши хора . алоооо , аз парламент не виждам , нито правителство . виждам некакви уж освободители които дърпат чергата към себе си , състезаващи се да очернят Борисов за да се докопат до властта .

3

Анонимен

преди 2 години

Кви комисии, парламента се разпуска, когато зелния чорап спре да бави втория мандат. Видя се, че комунисти и чалгари мислят само за собствения си килипир на гърба на България!

2

Анонимен

преди 2 години

Ето нещо смислено, за което да излезем на протест. Тези комисии са механизъм за източване на пари. Да излязат всички пишман патриоти и да обявят публично парите, които взима всеки член на подобна комисия, моля!

1

Анонимен

преди 2 години

Кога минаха изборите, тепърва правят комисия по бюджет ... то не бяха подслушвания, полицейско насилие, да свалят Гешев и какво ли не, само не и да си вършат работата ... да идват талибаните, те ще управляват по-добре.