36

Анонимен

преди 2 години

Радев го уставете гледаите си талибаните.че страната се напулни с мекерета.

35

аз

преди 2 години

Наиграхме се и с президиен и с тия партиики дето си ги избрахме простоооо

34

Стар партчлен

преди 2 години

На този все по-злобно святкат очите и с всяко свое действие все повече задълбочава кризата в страната наложена ОТ НЕГО !!! Импийчмънт !!!

33

Кара

преди 2 години

ДНЕС, защо не напишете истината: Разединителя-Фигурант продължава да не спазва Конституцията, да изнудва Народното събрание за 1.2 милиарда безотчетни за негово харчене и да подстрекава към омраза и разделение на българите. Всичко това след като счупи държавата с цел втори мандат и оневиняване на спонсора му - Черепа и останалите обвиняеми олигарси. Импийчмант!!!!

32

На Радев

преди 2 години

ако от някъде му плащат за да закопае България ще го разбера - парите са си пари, обаче ако го прови по лично убеждение... значи не е много умен. Какъв е смисълът да бъдеш президент на страна, която тъне в разруха и хаос?

31

Анонимен

преди 2 години

Вмирисаният чорап бави мандата и симулира работа. Ясно стана, че за комунистите и чалгарите най важното е килипирът на гърба на България.

30

Никола

преди 2 години

Селянина от Славяново нищо не прави освен моабети от които нищо не произлиза.Тоя за 5 години нищо полезно не направи за България и народа .Озлоби и насъска хората едни срещу други.Вижте му троловете какви нагли лъжци са.Дъното,стигна тоя Негодник, дъното .

29

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор да арестува разединителят на нацията за държавна измяна.

28

отавки на всички

преди 2 години

Пети месец консултации от 04.04.2021 резултат 00.

27

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев винаги стриктно спазва Констутуцията, а трoловете на ГЕРБ всеки път казват, че я нарушава. Би трябвало за клеветата трoловете на мутрите да си понесат наказанието, както е по закон.

26

Демутризация

преди 2 години

Демутризацията на България се бави. Без нея няма да се оправим.

25

???

преди 2 години

Бившите министри биячи от ГЕРБ няма ли да подадат оставка?

24

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение на президента и много навременно. Ясно е, че мутрите няма да могат да съставят правителство и остава третата партия, а консултациите са нужни, за да се определи коя да е тя. Май само президента си върши работата от политиците. ГЕРБ гледат да саботират всичко, което могат. ИТН не знаят на каой свят живеят и т.н.

23

Анонимен

преди 2 години

Решението е мутрите в затвора, където им е мястото, а откраднатото в чекмеджетата да се върне на България.

22

Анонимен

преди 2 години

Воят на мутрите в музика в ушите ни. Явно перзидентът Радев е на правилния път.

21

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев отново е на висота като обединител на нацията, както беше и с вдигнатия юмрук против тиранията на мутрите.

20

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е човек да прочете какви ги дрънкат трoловете на ГЕРБ, за да отиде да гласува за някоя от партиите против ГЕРБ.

19

казано от ГЕРБ

преди 2 години

радев е разединител рекетьор зелен чорап фигурант грипен газиконституционалист решентников дългата ръка на кремъл празен човек върл комунист мразигербер мразибойковист ушат разрушител на държавата американско *** слуга на лъжливата комунистка корнела шафьор на самолет дронаджия воайор превратаджия

18

Григор

преди 2 години

Има ли разлика между троловете дрънкащи срещу ГЕРП и тия за които са гласували и изпратили в Парламента-не.Прости,злобни,нагли ,празноглави ,непотребни

17

Nick

преди 2 години

Тези само се консултират вече два месеца. Нали пак се консултирахте преди един месец, и какво ново от тогава насам? Не ви ли омръзна само да бърборите врели некипели. Седнете и свършете нещо или се омитайте.