29

Анонимен

преди 2 години

За над 30 години нищо не се промени в тази държава,робски,евтин,тежък труд за всички от сърце и в огромни количества..

28

Човекът

преди 2 години

Такива работници колцентър няма във държавата

27

Анонимен

преди 2 години

Работят децата за без пари в тая пропаднала държава.

26

У

преди 2 години

К'во сте се размрънкали? Да работят е полезно и възпитателно, а левовете са винаги добре дошли. Нашите деца също работеха през ваканциите, даже имаше разни за по-големите студенти преди пандемията. Единственото, което не харесвам е, че няма фиксирана минимална часова ставка, както на много места-прим- 8,5$/час, 7евро/час и т.н. Ние като бяхме млади, също се работеше, бригади и стажове, но за наистина символично плащане. Само веднъж ни платиха добре-на национална бригада-Бургаско

25

Христо

преди 2 години

За 1700 няма никога да си намериш хора с немски и френски за кол център. Френският започва от 2500 на месец, а немският от 3000 лева.

24

Анонимен

преди 2 години

Наборната ми служба мина в Джебел.Когато сутрин ние отивахме на занятия, местните вече се връщаха от тютюна убити от недоспиване и работа.С тях имаше и деца по на десетина години.За тях ни инспекция се е интересувала, нито пари са взимали.

23

Факт

преди 2 години

200-300-400-650 лева, това е подигравка с труда на тези деца.

22

промянатъ

преди 2 години

Защо ще им плащат нали са на задължителни комсомолски бригади с указ на президента.

21

Анонимен

преди 2 години

До 112500 лева за стажант са пари, хвърлени през прозореца.

20

Анонимен

преди 2 години

Един познат , преди доста години отиде на морето, работи 2 месеца - малко му плащали, смени работодателя и при новия за един месец заработи двойно- и още чака да му ги платят.

19

Див капитализъм

преди 2 години

Използване на детски евтин труд !!!

18

Митьо предприемач

преди 2 години

В моя хотел в Созопол съм зел 2 девойки и един амсалак се на по 17 г. Момичетата много ме радват и са палави. Амсалака бачка като вол по 14 часа. Даже ги возя в джипа момичетата и си правят селфита. Догодина смятам само пичета от Тоха на по 16 г. да земам. Дъртите ги мързи и се цупят на 800 лв.

17

тези пари

преди 2 години

се заработват основно с проституция...СТИГА С ФЕЙКНОВИНИТЕ-ПЛАТЕНИ ОТ ГЕРБАВИТЕ ЧОРБАДЖИИ!!!!!!!!

16

:)))

преди 2 години

Ама нали в сектор туризъм заплатите бяха под 1к - кой закриля крадците, които не плащат данъци, осигуровки и получават помощи на чужд гръб?

15

Док

преди 2 години

Или ще е Нeли, или ще е Еллка....цитат - '...Наетите това лято малолетни, на 15-16 години, са само 4-5..." Малолетни според нашето законодателство са лица ненавършили 14 годишна възраст. От 14 до 18 годишна възраст са непълнолетни. Пита се: 1.- редактора ви шизоффренник ли е или олигофффренн? 2.- Сбора на IQ на Нелли и зЕлка дали е повече от 100?

14

до 11

преди 2 години

Всъщност ние имахме стажанти-програмисти на 17г при нас по-миналото лято. Миналото пак дойдоха и след стажа останаха като постоянни служители. Плащахме им по 2500лв. на месец докато бяха стажанти, сега доста повече. Та има и програмисти ученици, но са все от СМГ, НПМГ, ТУЕС или други математически гимназии. Имахме и стажант, който спечели злато на международната олимпиада по информатика преди 2г.

13

Иван

преди 2 години

Кеф за работодателите.Нали държавата им плаща осигуровките.

12

Анонимен

преди 2 години

Ученик работник в почивка. Пуши цигара, гледа надписа на кутията - "МЗ предупреждава, че цигарите са опасни за вашето здраве" - и се възмущава:- А на лопатите нищо такова не пише.

11

Анонимен

преди 2 години

Айде пак почнахте изкуствено да вдигате стандарта на живот!

10

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какво е на плота около съдовете за храна нищо чудно защо хората имат хранително разтройство. Такава *** няма на чешмите дори в кафенетата на Столипиново. Как може да се пълнят чашките с крем или сладолед на сантиметри до мивките? На всичко отгоре има един кашон, който няма как да се дезинфекцира. Да не говорим за картофите и другите продукти, които както са донесени от магазина са пльоснати на плота....Мивката е пълна със съдове за миене.Ученичката пълни чашките в тази среда?????