46

Анонимен

преди 2 години

До .. 45 По-голямата част от парите на държавата и бюджета, които се разпределят към образование, здравеопазване, пенсии и въобще всичко идва от корпоративни данъци. Данъците на "обикновения човек" са крайно недостатъчни. И с този социалистически рекет при който тока струва безбожно много за бизнеса, докато В МОМЕНТА по данни на eso.bg изнасяме над гигават и половина за Македония, Сърбия и Гърция "обикновените хорица" по-добре да се готвят да остават и без работа.

45

баба мара

преди 2 години

ами отиваите в банкя там да питате какво става с тока служебното правителствоне се занимава с ел енергия

44

..

преди 2 години

Когато вдигаха тока на хорицата всички "управници" мълчаха. Сега обаче вдигнаха тока на техните фирмички и изведнъж "АУУУУ МНОУ СКЪПУ ТУЙ НЙЕЩУ ТОКУ! ТРЯБЪ ДЪ СЪ РАЗАГЛЕДЪ, ЧИ ШИ ФАЛИРЪ ИКУНОМИКУТУ!" Къде беше икономиката когато бабите мряха от студ щото нямат пари за ток? Къде бяхте когато обикновения човек яде таратор цяла зима да не пуска печка да си прави супа, че тока му е скъп?

43

българин

преди 2 години

Този коментира бюджета, а не проблема със скъпият ток. Като вдигат битовият не го виждам да коментира мафията? Типично за България като обират другите си траеш, но стигнат ли до теб намираш трибуна да се оплакваш? Той с Домусчиев и Велев са от напасващите се бизнесмени и властта не ги закача.

42

Да

преди 2 години

Народецът плаща, сега идват талибаните да си живеят живота. Браво.

41

Тони

преди 2 години

Затвор и смърт за мафията превзела България и тласкаща я към катастрофа, само и само да отстрани неудобните политици.

40

Mimi

преди 2 години

Трябва да се чете:Вместо да си купя още 10 коли и нов самолет, трябва да давам пари за заплати и ток....

39

Анонимен

преди 2 години

E нали "Българската икономика отбелязва невиждан от началото навека ръст" пък този какви ги говори! Най-боли когато на капиталист му бръкнат в джоба. до вчера хвалеше на Бойко правилната посока и като започнахте да си плащате всичко и ревнахте. Като е толкова зле тук, защо не се изнесеш в друга държава? Там са се нагледали на проглеждащи капиталисти с идеи за плащане от 18 век.

38

Анонимен

преди 2 години

"Едни хора - много възпитани, знаещи много езици, но такива, които не са управлявали, " че гроб да не би да са управлявали? 10г. се носиха по течението и "усвояваха", са като няма европроекти и лъсна истината - голяма част от икономическите субекти не са подготвени да работят самостоятелно.

37

Анонимен

преди 2 години

Оплачете сена Тлъстия ви крадлив Вожд.Той изпразни хазната и обърка държавата.

36

Анонимен

преди 2 години

Щото при Тиквата токът ви беше без пари....

35

Анонимен

преди 2 години

Още един агент на ДС се изказа............ХА-ХА-ХА.......... Бъркат му в джоба а той продължава да лае срещу президнт и служебно правителство........Е на това му казвам шизофрения.

34

евгени

преди 2 години

До Анонименпроизвежда плат свилоза свищов е негова

33

Анонимен

преди 2 години

А защо Радев не уволни КЕВР, нали е за промяната?

32

Анонимен

преди 2 години

Оплачете се на Тиквата.КЕВР е назначен лично от него.

31

Пневматика

преди 2 години

Като не ти изнася аре се изнасяй! Китай ни е доставчик от много време!

30

30 години

преди 2 години

Говорите колко са добри пазарните отношения и как пазара определя търсенето, а сега държавата пак да ви помага. Писнами от тикава бизнесмени държават да им е виновна. Не прекъснато говорихте против държавното регулиране, а сега защо не се намесва държавата. Не случайно са едни приказки на един недолюбван от мнозина човек за електричестовото. То май трябда да бъде тотално одържавено и печалбата да отива в бюджета, а не в алчните ви джобове

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя какво произвежда? Нямам време да гледам клипа

28

Много ядосан!

преди 2 години

Държавата се клатела а ние сме гледали цирк в парламента, а??? На акароида му дреме повече за неговите сметки пред това, че блудствано с българско момиче от полицай!!!! За този няма значение че студенти бяха пребити почти до смърт! Той си иска печалбите!

27

Анонимен

преди 2 години

Дачев дачев все при Ганиела си изплачеш мъката. Я го виж Радосвет отиде на едно по-късно място. А ти с тая Свилоза докъде ще я докараш?