84

Анонимен

преди 2 години

Бедни са ромите затва изкупиха в студентски град всички апартаменти ново строителство по 300хил лева.защото бягат от воина.трябва да се отделиме от тях да си прават партии и парламент.тва е много куха нация като наще роми.

83

Анонимен

преди 2 години

Първо ги накарайте да си сменят дефиницията за "човек" в главите, че Българите и другите европейци имаме различно виждане за тая дума от талибаните.

82

Анонимен

преди 2 години

Ако гледаш пропагандните клипчета- талибаните са за Нобел за мир и развитие на науката., а реалността е че в училищата учат до 10- годишни и то по 4 часа религия , и малко математика, та да не бъркат като плащат десятък

81

Анонимен

преди 2 години

Евтинааа дрогаааа, евтинааа дрогааа, за целииияяяя свяяяттт. Така са прави преврат и купува държава.

80

Ron Burgundy

преди 2 години

Тоест гейропа узаконява безчинствата на талибаните и насилственото превземане на страната от бургиите

79

Някой

преди 2 години

Ми то пък самите ЕС неспазв2ат правата на човека (който отказва да се ваксинира например). Нали уж има конституция която гарантира правата ни? Но лобитата на фармацевтичните компании и техните слуги нищо не признават. Русия, Китай САЩ, до Пакистан и Египет.... Навсякъде е едно и също. Играе ли парата - Човешките животи не са важни. Няма противостояние Изток срещу запад. Театър за да печелят и оръжейните фирми. Това е то - Новият световен ред. На работа - в къщи,и плащаш си за въздуха дето дишаш.

78

Анонимен

преди 2 години

Жозеп меко си постила като казва, че ще работи с талибаните, ако спазват правата на човека. Ахххренеть! Талибаните да спазват правата на човека и то според еесовското, либерастично, джендъро-прайдовско разбиране на колективната Еесовска Зона?! Но! Защо да не повярвамв, че ЕС ще призне талибанското правителство за правово, след като вече 7 години приема, разговаря и подпомага укропските бандеро-нацистки превратаджии и ги продуцира като демократи?

77

Анонимен

преди 2 години

Жозеп меко си постила като казва, че ще работи с талибаните, ако спазват правата на човека. Жозеп твърдо вярва, че в Русия не се спазват правата на човека, а мечтае да работи с талибаните, ако спазват правата на човека. Жозеп пак е в плен на двойния стандарт.

76

Море от лудост

преди 2 години

И буря от лудост върлуваха тук 30 години. Имам малко работа. See you around kid!

75

Не става въпрос

преди 2 години

За състезание по дебати господа. Става въпрос за най-пазената тайна на Третия райх и най-голямото чудовище на света. Ако сте го намерили вече мъртъв по времето когато сте стигнали там значи съм прекалил ...

74

Някой ми каза

преди 2 години

Някога във времето ...не са били по умни от теб човек просто са били по информирани. И тъй като е създал условия водещи до тежка неграмотност, много го е било страх от умен човек тук, защото тук се е развихрил особено геноцитно. Като брат си - тия селяни искат да ми вземат колонията. Бум Света София.

73

Анонимен

преди 2 години

На граждански или на трудов договор ще работят?

72

Хубаво ...

преди 2 години

На години е ... На Юг е пълно с неща дето са вредни за здравето му .... Някое спокойно тихо място където да си доживее старините в лукс и спокойствие ...Норвегия!

71

Хубаво ...

преди 2 години

Къде ще скриеш важен документ?Зад плакат.Пред очите ти обаче няма го видиш. Да го търсите в Аржентина в Африка няма смисъл.Единственото място оставаше Норвегия.Само че къде в Норвегия. Не е като да е малка страна. Тук вече идва паста с усета ...

70

Хубаво ...

преди 2 години

Както казваше Цанко Петров не можел да разбереш едно изкуство ако не разбереш социокултурноистическото време....

69

Хубаво ...

преди 2 години

Не случайно ходих три пъти в Германия може малко да съм бил нахален третия път ... Но в музея в Лайпциг имаше една съвременна работа дето не ми дадоха да я снимам но вътре художника беше направил фрагмент от извънземна планета в която нищо не е като на земята ... влизаш на друго място Даже и въздуха миришеше различно... Тоест за да влезеш в емпатия с един човек ти трябва да се поставиш в средата му ... Музиката, стила на времето и т.н.

68

Джани

преди 2 години

Ето кой подкрепял тероризма и във Сирия. Скоро и други ще работят с вас хахахаха ще има много писъци. После като ви цепят *** Русия да се пищитите

67

Хубаво ....

преди 2 години

Ето ти следата, която сочеше горе долу къде е ... Знаеш ли защо? Тоя имидж искаше - Да седи на върха на света невидим за останалите просто движейки се ... Тази песен е импринт , който се е отпечатъл в ранните му години. Това е начинът му на поведение и камуфлаж. Къде може да направи това?

66

Анонимен

преди 2 години

НАТо и не-членките на НАТО предадоха много хора, ние имаме 6 гражданина на Република България там, сега нямат шанс за евакуаци, дали Янев ще изпрати Спартана да ги спаси? Ще видим и САЩ имат толкова преводачи останали там, работещи за тях, но не са военни, ще изпратят ли евакуационен екип

65

Хубаво ...

преди 2 години

И Швеция и Финландия са социалистически доста и много е прозрачно там, той едвам с много усилия е покрил всичко в Норвегия камо ли там...