97

Анонимен

преди 2 години

"За настоящата позиция СРП ще уведоми и Народното събрание, Президента на Република България, Европейския парламент, Европейската комисия, Европейската прокуратура, Венецианската комисия и Консултативния съвет на европейските прокурори." Ами уведомете всички посочени служби, щом като служ.правителство не уведоми преди вас Европарламента чрез БГ евродепутатите си, ЕК и г-жа Кьовеши какви ги вършат прокурорите в България. Депутатите трябва да отсъдят, че съдиите и прокурорите ТРЯБВА ДА БЪДАТ В МП

96

Анонимен

преди 2 години

Този учил 3 от общо 5г. във факултета "Държавна сигурност" за винтче от репресивната машина на ДС, впоследствие за милиционер, се оказа най-качественият и ЕДИНСТВЕН кандидат за гл.прокурор и цял полк прокурори гласуваха като един за него. А преди това беше началник на СпП и командваше спецзвеното СпП, в което попаднеш ли, животът ти е опрапостен завинаги. ПРок.Трифонова като секретарка на Б.Велчев завършила Право, станала прокурорка в СРП и като такава спряла разследването на жестокости на полиц

95

Наглост

преди 2 години

Тази реч на СРС е още едно доказателство, че прокурорите са каста, чиито членове са неконтролируеми в дейността си, могат по свое усмотрение или нареждане "отгоре" да разсипят човешки съдби и надувайки балона "независимост" на съдебната власт да не отговарят пред ничия власт, включително пред НС.110 г. прокуратурата е била в състава на МП, откъдето са сдържали нейния устрем и плам. Боце назначи чрез свои хора от ВСС С.Ц, а двамата с Цаци назначиха един учил първите" 3 години във факултета ДС ИГ

94

Анонимен

преди 2 години

интересно ми е защо не са включили арменският поп като се жалват на някой, а иначе всеки знае че нищо не работят.....

93

Инкогнито

преди 2 години

Повече трябваше да ги бият тези келемета. Ще къртят павета ще чупят и горят. Сереха където завърнат, дрогирани и пияни. Какво Построили ли са нещо че ще за мерят сградите и ще ги чупят и цапат. ***.

92

Анонимен

преди 2 години

Много тъпо, но така работи прокуратурата в България. Това е поръчкова прокуратура. За да се задейства трябва да има интерес или поръчка, че някой трябва да бъде натопен. Така се работи и по по-маловажни дела, не този побой. Примерно някакъв ром влязъл и разбил мазетата. След 1 година се прекратява произвоството, тъй като щетите били малки. И такива подобни. Но примерно за оная Иванчева - там си я поръчват и си я вкарват.

91

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов е накарал потърпевшите да не дават показания. Той саботира процеса на правораздаване лично, за да може след това да лъже, че случаят е потулен от прокуратурата, а се оказва, че е потулен лично от него. Клиентите му (които трябваше да си платят лично съдебните разходи) да се замислят за кого работи този псевдо-защитник на човешки права.

90

МръснатаПянаПълзи

преди 2 години

Още един Плужак, който след време ще спечели "конкурс" ,като единствен кандидат за някой ръководен пост в Каскетурата.Трий модераторе,днес ти е времето!

89

Анонимен

преди 2 години

До 123 "ДПС, ГЕРБ и ИТН имат един и същи баща - ДС. Нормално е да играят заедно" Добре ли сте? Ако ИТН, ДПС и ГЕРБ си бяха близки ОТДАВНА да са съставили правителство, а не да си подливат вода едни на други и да се самоизяждат. Като измисляте опроки поне гледайте да имат някакъв смисъл, а не да пишете каквото ви падне, пък дано мине. ИТН и ДПС играят заедно за Радев. ИТН даде на ДПС 220% повече избирателни секции в Турция в замяна на обещана подкрепа за Радев на президентския вот от ДПС.

88

Анонимен

преди 2 години

ДПС, ГЕРБ и ИТН имат един и същи баща - ДС. Нормално е да играят заедно

87

Анонимен

преди 2 години

Тая кака е постъпила "правилно" за себе си, за да оцелее. Ако беше послушала съвестта си, днес нямаше да е в Брюксел, а най-малкото безработна. А с по-голяма степен на вероятност в затвора или дори в гроба. Системата (разбирай мафията) в България не прощава прояви на съвест. Затова винаги сме били, сме и ще бъдем държава на подлеци и страхливци.

86

Анонимен

преди 2 години

И най-лошото е, че се гаврят с обикновените хора! Оплакваш се, а такива като тая ти отговарят: "проверихме, няма данни за извършено престъпление". Ако искаш се жалваш и попадаш при следващия, назначен от мафията кадър на горната инстанция.

85

Анонимен

преди 2 години

Правосъдието винаги е работило по този начин в България. Ако си богаташ или евентуално ченге, за теб работи. Ако не си...ами сори! Проблемът винаги е бил двойният аршин и пълната липса на елементарна справедливост. Който е още млад да се спасява от тая псевдодържава, ако има възможност!

84

Анонимен

преди 2 години

Ако бях баща на тая Трифонова, щях да се отрека публично от нея! То бива да си продал душата си на дявола, ама чак толкова...Срам!

83

Макс Силвия

преди 2 години

Фидан (човекът чудо).

82

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

81

Анонимен

преди 2 години

Челен

80

Анонимен

преди 2 години

И спокойно без нерви ще си докараш някой удар !!!!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявай!!!!!!!

78

До натовеца

преди 2 години

Изпускаш си нервите САМО СПОКО,нещата от живота гледам ги разбираш? Бягай гледам ти се отдава и да се скриеш някъде че туко виж съм се появил с една бала СЛАМА