47

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ТАКА ПОТЪНАХА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ФЕКАЛИИ И ИДЕИ, ЧЕ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ- ВСИЧКО ЗАПОЧНА С ЕДИН ЮМРУК- ГЕРБ КРАДАТ, МНОГО КРАДАТ- А НЕГОВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ЗАБИХА БЪЛГАРИЯ В КАЛТА- ОСТАВКА НЕЩАСТНИЦИ.

46

Глас народен

преди 2 години

Значи дотук ясно. Завладяната държава си има енергийна мафия и пътно-строителна мафия. А народа слуша чалга, тъне в мизерия и разврат и му е през оная какво става. Важното е да се напием да еб..м и така. А ДС кукловодите начело с Доганя и неговия слуга Бойко, и сега в по ново време Слави, ни смучат като паяци.

45

Анонимен

преди 2 години

е как при Бат Бойко имаше пари та и оставаха а сега за 3 месеца трябват още за бюджета

44

Анонимен

преди 2 години

Комитова явно не иска да строи за 1,5 милиарда от годишния бюджет за 65 милиарда. Тя си държи на 300 милиона, даже й се вижда много. През комитовизма за толкова пари са построени ДНК и Мавзолея.

43

Анонимен

преди 2 години

лапала фирмата, лапала, са като държавата врътна кранчето и почнаха да протестират. Най-лошото е, че тези пари не са отишли в обикновените работници, които са положили труд за тях. Най-вероятно са опапани от няколко човека и разпределени по разни чекмеджета. Хубаво е, че на края истината излезе на яве.

42

Активист на БСП

преди 2 години

Борисов окраде парите !!!

41

Зозо

преди 2 години

Къде са парите? Рундю талибана ще плати скъпо. Пълен резил е.

40

Я, па Я

преди 2 години

Много добре и е ясно за какво става дума ама нали трябва да покрие 1,5 млрд. дето ги източи от сметките за разплащане със стройтелните фирми за магистралите. А само тъпците не разбраха защи не са правени конкурси. Обяснявам цветно. В конкурсите участват и фирми от чужбина и ако спечели чужда фирма изтича капитал навън. Ако не спечели започват дела срещу БГ до откат. Те за това простия ББ въртеше парите вътре в БГ. Но още не е дошла зимата, ...

39

Анонимен

преди 2 години

Тия АПИ крали крали па се надрали ,а защо стачкуващите се га протестират и кой им е дал тия думи знамена ,да духате супата гадове всички на съд и в затвора

38

Диана

преди 2 години

Как ли при Бойко имало толкова много излишъци, че да плащат и на АПИ от тях и накрая да оставят милиони за следващото правителство? Къде ще сънува Комитова подобно нещо - тя трябва само и винаги да брои стотинките - останалите по джобовете й!..Не.год.но.то си е не.год.но! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Не стават дори и за експерти, явно...

37

Анонимен

преди 2 години

Комитова все се чуди и мае. До кога ще я чакаме да се научи. Така се финансира още от времето на соца. Планираните средства все не стигаха и в края на годината правят-струват и изплатят всичко.

36

Анонимен

преди 2 години

Е тая 3 месеца, че чак сега разбра за това, което би трябвало да и е първото задължение!? Но мазните дърти *** никога не са се интересували от задълженията си, а как да откраднат възможно най-бързо възможно най-много.

35

Анонимен

преди 2 години

за три месеца откраднахте всичките пари от бюджета

34

Черно море

преди 2 години

Нашите искания са твърдо икономически. Протестираме пред институциите, независимо кой е вътре в тях, дали е ГЕРБ, дали е БСП, който ще да е там, щом е министър той отговаря, дали е служебен пак отговаря. Ако нямаш правомощия седиш си вкъщи. Ако смяташ, че не можеш да решиш един проблем, седиш си вкъщи, ако си министър, носиш отговорност, независимо откъде си и какво си"Това казаха протестиращите от автомагистрала черно море

33

Мюнхен

преди 2 години

Съсипаха демокрацията в България.

32

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОКаква актуализаци на бюджета те подпряла отзад? С излишъка всяка година се финасираха повече разходи за пътища от планираните. Нали герберите и бяха оставили половин милиард от миналата година. Но двамата от Харвард ги "намериха" и прибраха в торбата. И немаааа! Като дойде Орешарски първата му работа бе да спре изграждането на софийското метро. Тези спряха магистралите. Па и поддръжката на пътищата, но бързо им припари и изкараха друг виновен.

31

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че при Борисов пари имаше винаги и за всичко, при Радев пари няма. Защото се краде като за последно.

30

Пацо

преди 2 години

Да върнем Герб за да ни избави от хаоса.

29

1

преди 2 години

Руските матрьошки в служебното правителство газ пикаят, че не могат да намерят нередни и незаконни неща и сега се впускат в спекулации какво БИ СТАНАЛО, АКО Правителството не си плащаше сметките към изпълнителите. Проблемче е само, че Борисов винаги си плащаше сметките, а работата вървеше. Сега всичко е спряло, а некадърничката и крадла с къщи за гости Комитова се чуди как да се оправдава, че нищо не може и торпилира икономиката на страната в инфраструктирната й част!

28

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОДа ти е минавало през главата, че някой просто не става и не му е виновен за това ГЕРБ? При приемането на бюджета обвиненията на опозицията бяха, че се занижават очакваните приходи и раздуват разходите. Казано просто бюджет с много мазнинки. Специалистите им викат буфери. Дойдоха политкомисарите и .....ГЕРБ ни съботира, не е, че ние за нищо не ставаме и разсипваме всичко.