39

Анонимен

преди 2 години

40: от много години е така. Помним историята когато непревземема крепост е завзета след като някой се продаде за 5 жълтици. И такива случай има много. Ами Левски, кой го предаде? поп Кръстю. предаваме се, продаваме се и сме едно гадно народче

38

Анонимен

преди 2 години

Войната свърши. Вече не са бежанци. Талибаните искат мир и развитие.

37

Анонимен

преди 2 години

А каналджиите, дето ги вкарват, къде са??? Как така лесно се преминава нелегално граница???

36

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че са заловени при опит за преминаване на границата. Не разбрахме на влизане или на излизане.

35

Да

преди 2 години

Продажно народче сме, това е. За парички и власт се продаваме на всички и за всичко. И как се минава така лесно границата, не знам.

34

Асан

преди 2 години

1200 Заловени.... Сега къде са у кауша ли :)))

33

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Къде са калеко и чебухрачка да защитават пак сащ и бидоня, дето запалиха близкия изток и пожара тръгна към Европа.Да ги питам като дойдат муджахидините с камата на вратата им що КЕ правят.Продажници!

32

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

При лошия Бай Тошо Асане имаше Граничари!Девиза им беше "Нито крачка назад, зад нас е България!". Един куршум У въздуха, а ако се наложи втория е на месо. Знаеха го и се съобразяваха, а сега ги водим у приюти, да им плащаме дневните и да ни гонят с ножове ***.

31

Асан

преди 2 години

При жай Тошо внасяхме виетнамци ама бачкаха в Кремиковци и на строежите. Талибаните само ги хрантутим :)))

30

Асан

преди 2 години

Забрадени у жегата? Сигурно отдолу са без *** :)))

29

мак

преди 2 години

Преди беше модерно да си бежанец от Сирия, сега всички ще се окажат от Афганистан.

28

Анонимен

преди 2 години

Има само едно нещо ,което ще спаси България от това,което се задава. Това е незабавно напускане на Европейския съюз и връщане на стария начин на опазване на границите ни. Пиле не трябва да може да префръкне. Нито един рЕ зА н не трябва да влезне на наша територия. А целта на Европа е точно обратната ,ние да сме буфера,който да поеме всички емигранти. След година България няма да е същата. Но на никой не му дреме.

27

Анонимен

преди 2 години

Българи! Да ви е честито членството в Еврогейския съюз! Да са ви честити стотиците хиляди мръсни ***,които идват . А вие сте се скрили като мишки в дупките си а наведени главици и робски, празни погледи! Вече не ми дреме за вас. Яд ме е само за тези може би десет процента от българите ,които все още могат да мислят, но и те видят ,като прани *** в заминаващата си България.

26

Анонимен

преди 2 години

Има много богати арабски държави, защо не ги приемат, ами идват в Европа при различен етнос, религия и култура

25

Bond

преди 2 години

По мое време имаше гранични войски, а не граничба "поли(ю)ция". Бяха въоръжени с Калашници, с кучета, не се епилираха и им даваха премии/отпуск за отстрелян нарушител. Да, ама бяха други времена. Сега кратуните от Брюксел ще ги пратят в Анадола, ако отстрелят някой доктор, архитект или цигулар от Сирия или Афганистан

24

Анонимен

преди 2 години

Харесва ли ви или не ,те ще са новите хора именящи се българи(поради географското понятие на територията). Слава Севрюкова го е казала: Други хора от друга раса, ще се именят българи. Хубавото е,че дори Афганистанците са по -бели(като нас са,махнат ли си брадите),от обитателите на Максуда,Факултета,Ботунец,Столипиново,Нов път,Кармен,Комлука и Чародейка. Все най-готините места за живеене.

23

Зозо

преди 2 години

Хаххааааа, промяната на Радев. Боко бил ходил при Ердоган?!? Е ся Рундю да иде, ама като е г-н никой... Пълен резил, Рундю е пътник :)))))))))))))))))))))))))))

22

ime

преди 2 години

Ей , 1200 до август , 2000 бях граничар по 200 имаше на седмица na Кулата , баси лигльовците ...

21

Анонимен

преди 2 години

Радеф, оправяй се, некадърник.

20

Естет

преди 2 години

Изключително гнусна пасмина, като почнеш от дюнерджийниците, минеш през Лъвов мост и Женския пазар и стигнеш до джамията!Цивилизована Европа няма нужда от такива неандерталци, нека ислямските държави като Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Иран, Ирак и Турция ги приемат!