32

.

преди 2 години

Много добре! Да са здрави! Само и Христианите да не пипат! Със западните неверници да правят каквото искат.

31

SS

преди 2 години

Каквото и да са заповядали талибаните,бежанската вълна тръгна. Американците се провалиха,преди тях СССР ! САМО ,ЧЕ МИГРАНТИТЕ ЩЕ ЛЕГНАТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ БЮДЖЕТ НЕ НА USA !

30

Kanuni

преди 2 години

Шериатът не е талибанско произведение, а божието правосъдие. То е продукт на много учени, на векове история и труд на ислямските прависти, кое е най-добре за обществото, за мъжа, за жената. Да поотделно, защото те не са родител 1 и родител 2 Мислиш ли, че е по-недомислено от десетките теории, които са избълвани през последното столетие?

29

Анонимен

преди 2 години

всичко намиращо се на територията на Афганистан е собственост на студентите от движение талибан. който вдигне ръка срещу студентите, ръката се сече!

28

Анонимен

преди 2 години

До !:, като не ти харесва ЕС бегай в Афганистан, да се сражаваш. Не мога повече, заклевам се.

27

!:

преди 2 години

Не ги знам талибани ли са, муджахидини ли са....обаче щом са казали, това и ще стане. Иначе следват рязане на крайници и бой с камъни. Пък западноевропейските толерастки държави всеки протест завършва с палежи, работи магазини и грабежи. Такава е демокрацията в наши дни...представете си в какъв антиутопия живеем, че талибанските правила да ни се виждат коректни. И като се замислиш, хан Крум едно време е управлявал така, че май и няма по-успешен от него в наше време....

26

ASD

преди 2 години

да им пратим Бойко. Ще го направят принцеса

25

АнонимеН

преди 2 години

ТАЛИБАНИ ДРЪНЦИ! 200 ДУШИ С КАЛАШНИЦИ!

24

Анонимен

преди 2 години

Едно е Иран, друго е Афганистан. В Иран и аз съм пътувал и е спокойно като цяло. Имат строги закони срещу контрабанда и наркотици, но това носи и своите плюсове както всеки нормален ще се съгласи, че наркотиците са нещо гадно. В Афганистан обаче е било различно и май още дълго време ще бъде различно. В Афганистан, уж талибани, уж шариат, пък мафия, грабежи, престъпност, бедност, безработица, заплахи, насилие, бой, джебчийство и младежи от мъжки пол проституират.

23

Terrorist

преди 2 години

Я, имало и фенове на талибанската "демокрация" из форума. Явно не са им сърбали попарата.

22

до Додо

преди 2 години

Аз съм живял 2 години. Тук сте облъчвани как това е някакъв ад от цялата западна пропаганда, как жените са тормозени, а децата гладуват. Това са глупости. Процентът тормозени жени едва ли е по-голям от тукашният, а процентът тормозени мъже е определено по-малък. Разбира се, това тук няма как да се изговори публично, защото ще бъдеш заклеймен като женомразец, примитив и антифеминист. Ходил съм в и в Иран. Младите се събират, забавляват се. Какво искаш, може да правиш. Да, никой не ти го натрапва.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе Додо, за някои градове в Афганистан преди войната разказваха, че гъмжало от хoмосeксуалисти. В никакъв случай не упреквам гeйовете, ако са истински такива. Все пак те не са виновни, че са се родили така. Обаче по времето на талибаните това е било нещо едва ли не като ежедневие. И даже е било опасно за хора като теб например да отидат там без да знаят за тези особености на региона, защото изнасилвaнията са били някакво едва ли не ежедневие, което дори не е правило кой знае какво впечатление.

20

Додо

преди 2 години

Не съм мохамеданин и не си представям да живея в ислямска държава, но на фона на сакралния ужас, който Глобо-Хомо Елита наложи над Западния свят, като че ли ми се вижда почти привлекателно да живея в обшество на порядки и по божиите закони, не по глобо-хомовските- където мъжкия рек.тум е детероден орган, а 3 годишни момченца биват химически кастрирани, защото родителите им решили, че са със сбъркан пол. Бог да ни е на помощ!

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

В АФГАНИСТАН ТАЛИБАНИТЕ ИЗЛЕЗНАХА ХОРА САМО ТУКА НАШИТЕ ТАЛИБАНИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ

18

Анонимен

преди 2 години

Хайде на бас, че талибаните ще сформират правителство по-рано от нас българите!

17

Анонимен

преди 2 години

А банкянската тиква спазва ли това за чуждото имущество ? Кога ще върне суджука и съдържанието на нощните шкафчета ?

16

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще стане така: Афганистанците ще искат да се върнат обратно в Афганистан, Великобритания няма да ги пуска. Китай ще даде пари за работа в Афганистан, всички ще се върнат обратно.

15

забялязвате ли

преди 2 години

Медиите започнаха да чистят образа на талибаните.Свои хора са за главния диктатор в Белия дом.

14

Анонимен

преди 2 години

Запада много искаше да върне афганистанските бежанци обратно във войната, сега не иска да ги връща при мира.

13

Анонимен

преди 2 години

До 14Защото в България има мъже и ще им дойде малко тясна държавата:)) Може да пробват ... колко държави са пробвали за 13 века...