10

Анонимен

преди 2 години

Еми ЕС е по-притеснен за това как по-ефикасно да набие отрови на гражданите си, отлколкото да се оправя с истинските проблеми.

9

Диана

преди 2 години

Според мен, ЕС отново се оказва блокиран, неподготвен, трудно подвижен и неадекватен в тази ситуация с пожарите в Италия. Не само ЕС, итакианското правителство също, местните власти също, ООН също - светът си седи и си гледа как пламъците го унищожават! Нужна е спешна ефективна програма за подобни ситуации. Много военни и граждански, както и селскостопански самолети от цял свят плюс доброволци могат, например, да се отправят към местата с пожари по земното кълбо - касае се кислорода на Земята!..

8

Къдравата Сю

преди 2 години

До ИздънковаПутин,кой друг???

7

Анонимен

преди 2 години

Имаше едни предприсъединителни фондове на ЕС, които даваха пари да се прокарват противопожарни просеки в горите. Да, ама не. Явно тези собственици там в Родопите не са и чули за тези пари или други компетентни другари са ги усвоили.Специално на мен ми върнаха горите, много, ама много късно, когато за противапажарни просеки не се даваха никакви пари. Ами държавата да ги строи като дава на фирми да изземат дървения материал срещу труда за прокарване на просеките.А къде са горските стражари?

6

Анонимен

преди 2 години

2017 не беше ли въведен закон за забраната на плътни огради между съседни дворове.С цел дружно изгаряне, вкупом ли!?

5

Nobody

преди 2 години

Как ви клатят с тези пожари. Хванете подпалвачите .

4

Анонимен

преди 2 години

В 21 век вече всичко е оптимизирано в офиси и онлайн - пестят се пари. Какво чудно има? И на нашият пожарникар му харесваше само да се изтипосва с джипката по социалните медии.

3

Анонимен

преди 2 години

Поне 90% от пожарите са нарочно запалени заради цирка с глобалното заатопляне. В Гърция и Италия хванаха достатъчно подпалвачи , но като цяло се мълчи.

2

Издънкова

преди 2 години

Стига с тия пожари по света кажете защо България плаща 420лв на киловат час електроенергия а в Германия е 119лв Питайте кой КОЙ КОЙ ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ТОК ПАРНО ГАЗ ОТ 1 ЮЛИ КОЙ ?

1

Анонимен

преди 2 години

Поне животните да е спасил дано ги е пуснал на свобода. Той е знаел че ще изгори на 79 години едвали има сила да бяга.. Но животните ако ги е пуснал ще избягат от пожара Те имат силен инстинкт за самосъхранение.