11

Диана

преди 2 години

Разбира се, че актуализацията на бюджета е важна за всичко, но по-важно е кой ще направи тази актуализация! На БСП и СИЕ не може да се има никакво доверие - с тяхна актуализация влизаме сигурно в криза, както са я предвидили от доста време...Радев нарочно се мотае, за да натисне БСП да прави правителство, но така ще се натресе като хитрата сврака с двата крака - неговото правителство ще свързва двата края за наказание накрая...НЕ.год.ни.ци! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

10

Ник

преди 2 години

това не е обикновен разход. това е един огромен преразход за сериал ко-ко-вид, епизод 3. колкото повече плащат за нежелани препарати и допълнително захлебване на белите "ангели", толкова по-малко ще остане за пенсии, инфраструктура, образование и т.н. затова вият на умреяло за още пари и понеже репресирана с мерки и неработеща икономика не генерира допълнителни средства, кредитите са им единствената надежда. а за да им дадат кредит 70% от овцете трябва да се набодат, т.е. зора им е да ви набодат

9

Анонимен

преди 2 години

Ами те като плащат по 1000лв допълнително на лекарите, цирка ще е пълен. Неодобрявам бюджет за неработещи биопродукти.

8

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Петров, кога ще потърсиш отговорност от неуважаемия другар Глинка и компания за това, че нарушават закона, като задължават диабетиците да си плащат безплатните лентички.

7

Анонимен

преди 2 години

Враговете на народа от партия СЛАВИ, ГЕРБ и ДПС не искат актуализация на бюджета, за да няма пари за лекарства и ваксини, за да измъчват българския народ и да се радват на страданието му от чалгарската си телевизия и партийни офиси..................... Садистите социопати ще са против актуализацията на бюджета.

6

Анонимен

преди 2 години

"15 000 ще стигнат до края на септември" Уха! Голяма вълна са ни приготвили!

5

Анонимен

преди 2 години

Кога ще престанете с тия га.дни снимки на спринцовки и бодене на рамена? Ай у лево. Един ден ще си платите, да знаете.

4

Анонимен

преди 2 години

Каква метаморфоза, от пълни неверници комунистите станаха най - големите covid специалисти. Но това е само когато става дума за актуализация на бюджета.

3

Анонимен

преди 2 години

И как ще е важна за ваксинирането точно? Хората не щат ваксини, а ваксини има по 5 на човек ако искаме. Т.е. дрънкат се глупости за да не ни се каже, че са се съгласили да приемат огромен брой бежанци от Афганистан, а за тях се изискват пари за настаняване, за 1000 лв месечни на човек. Защото ако не знаете, толкова е 1 бежанец - 1000 лв на месец, а за старците ни 300 лв. Кога ще си признаете какво сте подписали бре?

2

Maтематик от БАН

преди 2 години

Има връзка между актуализацията на бюджета и ваксинацията понеже бюджетът зависи от това колко ненужни гърла взимат повече пари от бюджета отколкото внасят в него и дали точно те са се ваксинирали и с колко дози т.е за да се изчисли колко ще струват в последните години от живота си. Увеличано ниво на ваксинация = по-голям бюджетен излишък.

1

Ваксинирана

преди 2 години

Това вече е прекалено! Бюджет и Ковид? Ковид разходите са една нищожна част от бюджета, защо пишете небивалици?