10

хехе

преди 2 години

Колко са изобретателни в изнамирането на нови начини за захлебване!

9

Анонимен

преди 2 години

Ама хайде стига с глупостите. Набодохте овцеете с биопродукт сега данъкоплатеца да цака за страничните ефекти на ваксата и на грешните лекарски решения ли?

8

аз

преди 2 години

До Асан -----------------------------ти да не мислиш, че само там работят и само теб чакат.

7

Ще раздават ли

преди 2 години

Жълти значки?

6

Асан

преди 2 години

2 часа дневно да не са преуморят... който артиса на часпром да плаща :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Нямаме нужда от пост-ковид центрове, имаме нужда да се каже на личните лекари какво да следят и на какви изследвания и специалисти да ни пратят, като им се осигури необходимия набор от "умните" направления. Тоя център е само в един град и ще обслужва шепа хора и освен допълнителен доход за персонала му, на дали ще има друг положителен ефект.

4

Анонимен

преди 2 години

Леле гръмко име пост-ковид център, и там ще ни лекуват, такива каквито има и БЕЗ да е пост-ковид център, намирисва на ново източване на здравната каса

3

Анонимен

преди 2 години

Има някаква далавера но не казват каква е. Просто няма как да е безплатно при положение че един преглед при доктор навсякъде струва 30 лева.

2

Екстра

преди 2 години

Плешивия, мустака, математика и всички бълнуващи за 4 5 6 7 вълна, дето живота им загуби смисъл след края на пандемията ги пращайте там.

1

Анонимен

преди 2 години

Брей то всичко безплатно в този център, чак да не повярва човек, преживял комтиранията, виденовите успехи, врътките на драгалевския мавър, и петнадесет години безвремие и бойково иго. Отделно измамите на мобилните шушумигигари, изЧЕЗ мошениците и какви ли не схеми.