12

хахахааа....

преди 2 години

.................увери Стефан Янев

11

Анонимен

преди 2 години

Ама ние не искаме да ни евакуират в Афганистан! Откъде накъде! Янев да си евакуира неговите деца в Афганистан, поне да си заработят част от заплатките.

10

Анонимен

преди 2 години

Току-що ТАСС съобщи че талибаните са забранили излитанията от Кабул. Как точно ще ги евакуираш, драги ми ....., и с кого като другите европейски държави отдавна си закриха посолствата?

9

Асан

преди 2 години

Бай Стефан гуши заплата и пенция, родата уредена у бех и булгаргаз :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Ама само българи нали?!!

7

Анонимен

преди 2 години

Кой българи са там и какво търсят там? Искам отговори.

6

Дечо

преди 2 години

Добре че начело на държавта в тези смутни времена са двама български генерали, достойни мъже истински патриоти, а не някое пожарникарче. Впрочем, цялата държава е пламнала в горски пожари. Време е Борисов да практикува професията си и поне с едно нещо да бъде полезен - да помогне да съхраним българската гора.

5

Анонимен

преди 2 години

Надявам се повечето да са се махнали оттам вече. То България всичко прави с ЕС, почти нищо не може да направи сама откакто нямаме нито армия нито нищо, само разни полицаи-биячи имаме и малко солджър аф форчъни

4

Анонимен

преди 2 години

гн Янев благодарим но не искаме да се евакуираме. Талибаните ни обещаха двойни заплати ако останем да работим тук. Вие ще ни осигурите ли в България 8000 долара чиста месечна заплата?

3

stiling

преди 2 години

Има българи, братчеда беше 3 години електромеханик на силова ел. подстанция около Кабул, подръжка. Плащаха добре, от Германия го наеха. Има много европейци им подържат критичната инфраструктора.

2

Анонимен

преди 2 години

Още един голям грях на плещите на САЩ и Русия. Не спряха и не спират да си навират алчните носове във всяка точка на планетата.

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И кои са тия българи, нахождащи се в Авганистан, освен ако не са разни турски имами с купени на черно български паспорти. И друго. При положение, че талибаните декларират демократично управление, от къв зор евакуация? Господин Янев ,има нещо шизофренно и опасно за свободата на Българите в това Ваше изявление.