75

NO FAKE

преди 1 година

Защото са се самозабравили и са най-големите ликета на планетатанай долното племе са еврейте

74

Анонимен

преди 2 години

Тези земи си принадлежат на евреите, те са един от най-древните народи на планетата, първородните деца на Бог.

73

Щерю

преди 2 години

Целта на евреите е Храмовото място в град Йерусалим. Та затова. Обикновен Ционизъм...

72

Моше

преди 2 години

До Кирил, ти май не загряваш, че тези къщи на палестинските рoми са незаконни. Израелците са купили тези земи преди време и могат да правят каквото си искат с тях. Всичко става законно, така че ромoвете могат да се оплачат на арменския поп. И да, Израелската армия, която е най-добрата в света, ще ги бомби докато не yмре и последния терорист, опитал да заплаши по някакъв начит съществуването на Израелската държава.

71

Анонимен

преди 2 години

Напълно подкрепям Израел, евреите оцеляха 2000 години без собствена земя, мислите ли, че някакви прocтовати араби ще ги надвият или излъжат. Тaзи земя си е тяхна и им е обещана от Бог. Като не им изнася на палестинците да ходят в Йордания или в богатите страни от Залива. Евреите са народ на поне 3000 години, много преди исляма въобще да го има.

70

Анонимен

преди 2 години

Защо Израел разрушава домове в Източен Йерусалим ???????Защото гадовете превземат незаконно като Adenocarcinoma

69

Кирил

преди 2 години

До да ама не Ми не виждаш, но като дойдат да ти бутнат незаконната тераса ще почнеш да проглеждаш. По стара българска традиция всички сме за спазването на закона и правилата, но ако не се отнася за нас.

68

да ама не

преди 2 години

Евреите не търпят Столипиново или филиповци в Ерусалим и в това не виждам нещо лошо.

67

До 55

преди 2 години

До ДаЕ па ти умник.Преди 80 години когато Израел не съществува палестинците дали са били терористи?И по твойта логика и Ботев и Левски и всички наши революционери следва да са били терористи, *** за нас са герой. Държавата Изрел е най голямата грешка на нашето съвремие. От там тръгват много беди.

66

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да кажем за конфликта - едно е факт: ако сърби или хървати правеха 50% от това което на израелците им е позволено да правят, нямаше да им мръднат 20 години в Хага.

65

Некъф

преди 2 години

Джанговците нямат работа в Божията земя!!!

64

КККК

преди 2 години

Такива *** са тези еврей и нищо не може да ги спре правят си каквото искат.

63

=

преди 2 години

Главния проблем на палестинците е това,че голяма част от земята на бедните палестинци е изкупена на много високи цена още преди години от богати араби от емирствата.После тези арабски тарикати продават земята на двойни и тройни цени на Израел или на частни еврейски фирми.Така от една страна се избягва смъртната заплаха за тези палестинци,които си продават земята на евреи,а от друга собственици стават евреите.15 - 20 г. по-късно всичко лъсва,но палестинците са пили една студена вода.

62

BatSot456

преди 2 години

От позиция на силата има право.

61

Анонимен

преди 2 години

Тая *** с цигарата как не е получил един приклад в манерката .

60

Влади

преди 2 години

Ами то и у нас , в махалите , къщите са 100% незаконни. Израелците поне си спазват законите.

59

Кво още ...?

преди 2 години

Липсва ми една усмивка и изречението:"Момчета и момичета - литература на български по поставените ви въпроси няма - или ще се научите да четете руски и/или английски или няма да минете"Липсва ми и момента дето ми стоварват една тухла: Всеобща история изкуств том 1 - това за първия изпит. Почвай!Липсва ми предизвикателството да преведа първия, втория, третия, четвъртия ....

58

Кво още ми липсва

преди 2 години

Ми липсва ми Half Life и постоянното псуване по мене в кварталния компютърен клуб - кво да направя - то това е като пистолет или оръжие дето залепва за тебе все едно за тебе е правено ...Липсват ми и самите компютърни клубове - те като идея бяха какво много готино естествено продължение и социална среда дето ги няма в училище. Или нещо дето трябва да го има в училище ама го няма... Поради което то живота и забавата минаваше там. Съвременния шах Старкрафт исках такава кръчмичка да си направя ...

57

Анонимен

преди 2 години

Напред, към светлото бъдеще на исляма!

56

И веднага:

преди 2 години

Все едно едно скъп приятел се е обадил, вади се портфейла, плаща се исканата цена без пазарлък , аз за такива работи не се пазаря. И ухилен до ушите!