33

Qanon

преди 1 година

Само бензина ги оправя такива... и убийци и съдии...

32

Анонимен

преди 2 години

Добре, но защо? Такъв *** какъв принос би имал за обществото? Явно не е напълно със здрав разум, понеже за да убиеш и сготвиш дете бая чивии трябва да са ти избити. Най-логичното би било такива индивиди да се терминират. Може даже и той да не осъзнава какво е сторил, което е още по-плашещо, т.е. като няма угризения, ако му се отдаде случай пак ще го направи.

31

Анонимен

преди 2 години

Кучета,харпии,хиени,змии и всякакви други гадни твари отглеждани от рогатия, въплътени и пуснати сред хората за да тровят и сломяват.А правосъдието ,то е по плана на Дълес - свестният наказан, престъпника награден.Пътят към ада.Горките близки,мир на душата на детето.Пазете децата и своите и чуждите.И престъпника е бил дете,лесна плячка за изчадията.

30

Анонимен

преди 2 години

Добре, защо биха пуснали някога такова животно? Как той ще бъде реабилитиран в затвора? Тоя ще излезе още по-луд, от колкото е влязъл. Наистина, не намирам логика в решенията на магистратите? Човек остава с впечатлението, че всичко в тази държава е позволено.

29

Анонимен

преди 2 години

Съдията жалко за пачките, срам, Дано някои от тия мартинчовци навестят щерките на корумпираните садиии

28

До 20

преди 2 години

"Колко пари отмъкнаха от роднините на убиеца за да променят присъдата също не е ясно все още." - Нищо не са отмъкнали от роднините, защото в случая "семейната среда" липсва. Явно този не е от "цивилизованите роми", които се занимават с лихварство, телефонни измами и проституция. Такива като него БХК си ги отглежда за собствена сметка, за да доунищожат българите по селата.

27

Анонимен

преди 2 години

Моля?! Че след 10 години да излезе завършен психопат! Вие и Тед Бънди няма да осъдите на доживотен затвор, че сакън да не му се нарани нежната душа.Какво искате, тоя да излезе и да убие още 2-3 дечица?!

26

Анонимен

преди 2 години

Педофили, крадци, убийци - всички са с права в тая държава. Нормалните хора имат право да ги тормозят всякак. Да се надяваме изроdа другия път да докопа някой от тия от ВКС-то или тия дето му пазят правата!

25

Чл. 38, ал. 2 от НК

преди 2 години

гласи, че: "Наказанието доживотен затвор без замяна не може да се наложи на лице, което по време на извършване на престъплението не е навършило двадесет години". - Обаче според състава на ВКС решителен аргумент в подкрепа на искането за налагане на по-лекото наказание е двадесет и една годишната възраст на подсъдимия, която е съвсем близка до минималната по чл. 38, ал. 2 от НК." Има ли в Закона вратичка, която позволява да отмените действието му чрез аргумента "възраст, близка до минималната"?

24

Личността на убиеца,

преди 2 години

въпреки многобройните и драстични отегчаващи обстоятелства, както и рискът от рецидив", е оценена като "перспективна за развитие". Поради което липсват предпоставки за определяне на санкция "доживотен затвор без замяна". Но пък се прави извод, че "подсъдимият следва да бъде постоянно изолиран от обществото". Супер! Тогава заменете присъдата "доживотен затвор без замяна" с "доживотен затвор в гетото без право да излиза оттам". Вълкът сит и агнето цяло. В гетото да го превъзпитават и който оцелее

23

Анонимен

преди 2 години

Е да де, ама няма кой.

22

Анонимен

преди 2 години

Този изве.рг ако излезне мисли ли че ще тъпче дълго грешната земя. Едва ли бащата на детето ще го остави да диша спокойно. По добре да си стои в затвора щото ще гние в гробищата.

21

ДДРОнег

преди 2 години

Може да не е лошо решението, ако има кой да довърши присъдата след като излезе на свобода и е леснодостъпен !?

20

Съдиятааааа...

преди 2 години

Презумпцията в България е, че само убийците имат права понеже са живи. Жертвите понеже са мъртви, рзбрш ли, не могат да упражняват никакви права. С изключение на правото да си седят кротко и тихо умрели и да не пречат на убийците да убиват и на ВКС да твори чутовни тъпизми, граничещи с идиотията.

19

Ямболски цървул

преди 2 години

За такива не доживотен затвор,а изгаряне на клада!

18

vlady

преди 2 години

До 999Може да излезе след минимум 20 години. Вероятно за целта ще трябва да плати сериозна такса на ИСДВР, може би и на други.

17

Справедливо е!

преди 2 години

Осъждан двукратно въпреки младата си възраст. Престъпната му деятелност ескалира. Не е преодолял липсата на задръжки, не е изградил морални ценности, продължава да не зачита установените норми на поведение. Насилието и бруталността са самоцелни, увредени са всички части на тялото и вътрешни органи на жертвата. Но решителен аргумент в подкрепа на искането за налагане на по-лекото наказание е 21 г. възраст на подсъдимия. - Не протестирайте, драги любимци на БХК. С вашите камъни по вашите глави!

16

Анонимен

преди 2 години

12, ти какво искаш? Да го разжалват ли после? Те за една палка ще разжалват цялата полиция, ти искаш нещо повече. Ха. Свърши. Сега престъпниците ще ни се качат на главата. Особено като знаят, че полицията няма да бие. Гледайте зимата какво ще стане по селията. И то благодарение на комунистите дето мислят само как да изкарат дивиденти, а не мислят за последиците.

15

999

преди 2 години

Психопатичното разстройство НЕ е оправдание за престъплението. И какво значи само " доживотен затвор" като е отменено " без право на замяна"? Значи вече ще има право на замяна....с какво??? Да излезе след 5 години? Това ли искате, правозащитници? А кой ще защити ПРАВАТА НА УБИТОТО ДЕТЕ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ КАТО СЕ ГЛЕДАТЕ В ОГЛЕДАЛОТО?!?!

14

Анонимен

преди 2 години

Мда, властта се смени и всички присъди вече са по-леки. Боровинките вилнеят, бият, пият и се кефят. Рашков назидава полицаите, а всяка вечер по улиците пак гонки и нагли капинки ходят с боксове и се правят на бабаити. Благодарим ти БСП.