220

Minuva42

преди 2 години

Рашкоф, относно Конституцията, шефа ти каза, че била юридическа формалност.Иначе си прав за извратеността, но не фактът, че Хаджигенов е възпрепятствал преписката по този случай, защото му е по-изгодно да няма наказани полицаи по-дълго време, говори сам за себе си! Кой е по-извратен, а?

219

Ончо

преди 2 години

Ако полицаят я бе изнасилил , Гешев щеше да го вземе не в охраната си, а да го предложи за зам.апелативен прокурор поне.

218

Анонимен

преди 2 години

Като гледал снимките и на Чашков му се е приискало. Гaден дъpт пeрверзник

217

Анонимен

преди 2 години

Този Рашков явно е с тежко минало и в очите на хората не може да раздава правосъдие.Четох за спомени на потърпевши от жестокото му поведение.

216

Анонимен

преди 2 години

Рашката лъжец на квадрат ,че и моралист се издокарва,пази Боже!Девойкта не е с разкъсана блузка,а с обширно деколте ,дрогирана,пияна и прибрана докато си спомни къде е била,ако си спомни де,а защо в била там и тя не знае.Ей тъй да се блъска в тълпата,да не умре от скука,че и някой лев може да заботи

215

И кой го казва?

преди 2 години

Защо Рашков не си спомни как той и неговите колеги разпитваха през 89год., а и преди това? И той говори за перверзии, а не разказва за лудориите със задочнички, учещи право от Югозападния?

214

линк

преди 2 години

къде са снимките

213

мулти мутри

преди 2 години

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ с десетина вандали наркомани и полицай изпълнявайте обищаното от 30 години всички правитилства вдигат пенсии и заплати от 01.07.само Радев не, вдига цената на тока и живота заглушава медии за всички проблеми.

212

Анонимен

преди 2 години

ТОЛУПА да си понесе отговорноста.Тези кадри ще обиколят света.Това ли е демокрацията на ГРОБ.Самозабравиха се.

211

Анонимен

преди 2 години

ТАКИВА СА ХОРАТА НА СУДЖУКА.ПОБОЙНИЦИ И АЙДУЦИ.

210

акт

преди 2 години

Тоа било единичен случаен акт. Случайно заснет.Нищо не е станало толкова. Превъзбуди ли са се .

209

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците в униформи в затвора! После доживотна забрана за държавна работа!

208

Анонимен

преди 2 години

Убийци в униформи! Извратени убийци!

207

Хунта вън!

преди 2 години

Абе червен мазник, още чакаме доказателствата за подслушването?

206

анонимен

преди 2 години

Абсурдите в тази държава нямат край!В парламента на крака да приветстват едни "мирно протестиращи",които в същност са най-обикновени га*мени,това е върхът на лицемерие и безочие.

205

no-noname

преди 2 години

До noname ... Видяхме че има - Това са чалгарските едноклетъчни организми . Едва от няколко месеца са в политиката и вече чупят гнусомера . Дори Банкянския *** имаше една година народно одобрение когато влезе във власта .... дори Крадливия Дедо от Мадрид имаше народната любов за 800 дена ... Тия плешиви чаллгари за 2 месеца и се ооосраха до уши .

204

резил

преди 2 години

-САМО-ПЕЕВСКИ-И-БОРИСОВ--ДА-ЖИВЕЕ-КУРАНА-И-БОРИСОВ--ЕДИН-Е-АЛАХ-И-ДОГАН-Е-НЕГОВИЯТ-ПРОРОК--САМО-БУЛГАРТАБАК-ПЕЕВСКИ-И-ОХРАНИТЕЛНАТА-ФИРМА-НА-БОРИСОВ--ДА-ЖИВЕЕ-МАФИЯТА--ЕЛАТЕ-ПАК-НА-ПРОТЕСТ--ХАХАХАХАХАХАХА-

203

НАЙ-ГОЛЕМИЯ

преди 2 години

червен ИЗВРАТЕНЯК дамаджаната ЧАШКОВ пълен ***

202

noname

преди 2 години

Няма по гнус.ни същества от герберските едноклетъчни организми.

201

анонимен

преди 2 години

Докато парламента и президента се налудуват, мигрантите вече са в България и пътуват свободно с влаковете, а вируса вилнее с всичка сила! Май ще е "Който оцелее, ще разказва!"