12

Анонимен

преди 2 години

До Ъ И накрая пише: (По статията работи), а не автор:Иначе ще излезе, че е плагиатствана, тъй като истинският автор е някой чуждестранен журналист.

11

Анонимен

преди 2 години

Да ни кажат и за "майката", недай си боже се помине.

10

доктор

преди 2 години

До ХмммСигурно са го ваксинирали... те за над 60 годишните там раздават Джонсън или Астра Зенека... Една бърза тромбоза я в сърце я в мозък и посли *** доказвай че не си камила... Пък и преди това се подписваш че си съгласен с всичко, т.е. могат да си го таксуват като самоубийство...

9

Хммм

преди 2 години

Починал е твърде млад за японец. Интересно.

8

играч

преди 2 години

Лека му пръст на човека, да почива в мир!

7

Асан

преди 2 години

Игри за напреднали :)))

6

Анонимен

преди 2 години

И най-трудното судоку се решава, но да разчетеш статия в dnes.bg е предизвикателство за човешките и машинните възможности.

5

Жо

преди 2 години

Реших най-трудното судоку на света! Напишете в Гуугъл "най-трудното судоку на двета" ище видите за какво става дума. Най-лесните судоку се означават с една звездичка, а най-трудните с пет звездички. Судокуто за гении на финландския математик Арто Инкала е с единадесет звездички. Решението на това судоку ми отне две седмици. За въвеждането на едно число от решетката, трябва да мислиш десет хода напред. Трудно е, но си заслужава за удовлетворението накрая.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз защо нищо не разбираш? Защото не можем да пиша ли? Не знаем!

3

Ъ

преди 2 години

И тази статия, като останалите в dnes.bg, е крадена от тук-там, после пусната за превод от google translator, и накрая сглобена в едно от човек, който хал хабел си няма нито от български, нито от предмета на "статията".

2

Марин Попов

преди 2 години

В последно време забелязвам много ниско ниво на изразяване. Редакторите да се отнасят по-сериозно към своята работа! Това е покъртително.

1

Анонимен

преди 2 години

Гледах си скункс на село, ама нещо... не , абе мани.