163

дамаджан ЧАШКОВ

преди 2 години

ти си първия при ГЕШЕВ след кауна от славяново

162

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава!!!

161

Анонимен

преди 2 години

Да биеш вързани деца тежащи 50 кг е много мъжко.....Такъв го запомняш и когато е цивилен изяжда боя, след като няма правосъдие и това е....Много смело беше, първо ги връзват и после ги бият хахаха....Женчовци1 Те затова жените напоследък носят медали.

160

Анонимен

преди 2 години

Прокурорката вижда само парите. В България няма работеща Прокуратура за обикновените хора.

159

Електра

преди 2 години

Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф да купиоще 8 самолета Ф-16 на двойно по скъпа цена, и да усвои едни милиарди. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

158

Електра

преди 2 години

Голям праз, по важно е, болшевиките от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф да купи още 8 самолета Ф-16 на двойно по скъпа цена. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

157

Анонимен

преди 2 години

до 155-само народен съд или бесило

156

Иванова

преди 2 години

До ТЕРОРИСТИТЕ СА В НС,и кой излезе пръв с вдигнат юмрук,че не си спомняте.Той е главния виновник за размириците .А политиците ,отровни ,...всякакви яхнаха протеста ,за своя облага.А кой протестираха ,завърналите се -"Българи за малко",пука им ,сега с аси пак на запад и си получават високите заплати ,не живеят в мизерията тук.

155

Анонимен

преди 2 години

Интересно ако има протести пред президентството и почнат да се хвърлят домати ,яйца ,свински уши ,жълти павета , пръска се лютив спрей срещу полицаите , дали те ще играят балета " Спящата красавица"

154

Анонимен

преди 2 години

Вашата работа е - присмя се хърбел на щърбел.

153

incompetency

преди 2 години

досега слижителите в прокуратурата показват тотална некомпетентност, защита на собствени, лични интереси за сметка на обществените, фалшиви дипломи и проверки, т.е. необходима е пълна промяна на тази институция и стартиране изгграждането и наново, първата стъпка( най-лесната) е орязване на огромните им, неправомерни заплати(взети от обществения ресурс) и свеждането им до средната за страната за всеки един служител там, това ще доведе до напускане на по-интелигентните им служители и реформа

152

Анонимен

преди 2 години

До ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! - много ти се иска народен съд, ама утре като някой те наклевети и този "умен" народ те осъди на смърт, ще има да търсиш правосъдие. Големи сте специалисти, когато не става дума за вас самите.

151

Анонимен

преди 2 години

Общо взето, едни милиционери обвиняват други милиционери, че милиционерствали. Пълен цирк.

150

ЬЬЬ

преди 2 години

Кадрите,които ни показвате до втръсване по тв не изглеждат ли вече много манипулативни?Защо не се говори вече нищо за нападенията над полицаи и за поругаването на техните униформи-символ на държавността в България?Невинно бити няма.Всичко е по сценарий на президент*чето рр.

149

Боил

преди 2 години

Този сътрудник на 6 ти.одел на ДС да се заеме с вълната от мигранти,защото натискът на границата е огромен ,а тоз б....к се занимава с *** доноси/вълкът не си сменя кожата/

148

Анонимен

преди 2 години

дикато ни занимават с глупости едни 1,2 милиарда ще бъдат хапнати

147

Анонимен

преди 2 години

Чашков, как да бъде повдигнато обвинение след като терористите, които са бити, не са си извадили медицинско, не са подали жалби в МВР или Прокуратурата и не са се явили да дадат показания по образуваното сл. дело срещу полицаите. Стига лъжи, чашков, това не е като да крадеш за 12 ке.ефа...

146

анонимен

преди 2 години

Терористите от отровното трио също са назначени в парламента и правителството на Радев, не само полицая-насилник! Защо това не го виждате, Рашков?

145

анонимен

преди 2 години

Да Рашков, но Хаджигенов, Бабикян и Минеков, които упражняваха насилие спряма хората и институциите миналата година, сега са назначени в парламената и служебното правителство на тлъсти заплати! Сега Хаджигенов отново упражнява насилие в НС и вместо да се решават главните проблеми на народа, унижават полицията, но как пък никой от депутатите не сети да му поиска сметка за за неговите деяния от миналата година?!

144

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 2 години

ДОКАТО НЕ СЪЗДАДЕМ ИНСТИТУЦИЯТА НАРОДЕН СЪД ЗА СЪДИИ , ПРОКУРОРИ , АДВОКАТИ ПОЛИЦАИ ВСЯКАКЪВ ВИД ДЕЙСТВАЩИ И НЕ ДЕЙСТВАЩИ МАГИСТРАТИ И ВОЕННИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА ! НЕ МОЖЕ СЪДИЯТА ДА Е НАД ЗАКОНА И ДА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ ПО СЛУЖБА ! ! ! НАРОДА ЧРЕЗ СВОЯ СЪД ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАД ДЪРЖАВНИЯ СЪД !