35

Анонимен

преди 2 години

Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

34

...

преди 2 години

И после кво прайм като няма кой да бачка.

33

Анонимен

преди 2 години

"В Гърция сега умират около 0,7% от новозаразените, а в България около 4%, В Гърция ваксинираните са 52%, а в България са 15%."---------------- ------------------ ------------------------- В Гърция и ПРЕДИ ваксината (миналата година) умираха горе-долу такъв процент от новозаразените, в България - също. И това няма нищо общо с ваксинирани - неваксинирани. А с качество на живот и адекватност и ниво на здравната система.

32

Анонимен

преди 2 години

Интересно как със истинските ваксини термина беше "имунизиран" сега е "ваксиниран"

31

Анонимен

преди 2 години

Могат спокойно да напускат, няма да е свършила и зимата и тая държава ще е спряла да съществува, с цялата и *** банда по върховете. Същото важи и за тукашната нКочинка, часовника им тикитака, форсмажорните събития ще ги пометат и нищо няма да могат да направят

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирания комшия си отиде от Ковид, един месец след ваксина. Та ваксината пази. Няма умрели боднат уж. Още са лакоми за ковид премии, а след това ще получават бонуси да пишат боднатите умрели от придружаващи заболявания, за да не обидят модерния биопродукт.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами да останат без персонал. В Англия медиците нахвърляха оставки при подобни опити за изнудване и правителството даде на заден, но това го правят силните свободолюбиви нации, не стадата. Южна Европа е овчедушна.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами явно и възрастни няма да има. Бодна ли са ги. Ще пестят от пенсии управляващите.

27

АНОНИМЕН

преди 2 години

Така е в Европа,а не в ***!

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран или не, все тая. Вируса пак може да се пренася, а плюса е за ваксинирания, че го кара по-леко или го преборва за няколко дни. По-скоро, чести тестове преди влизане на работа и защитно облекло за работещите, че влезе ли в един такъв дом вируса голяма част от старците ще си заминат.

25

Анонимен

преди 2 години

Никога лекарство не е било отхвърляно така категорично от медицински лица по цял свят като тези ваксини!!!!!Как да се не замисли човек какво става и кой го предизвиква.

24

Демокрация

преди 2 години

У нас всичко пристига с известно закъснение, но задължително пристига.

23

Вуте

преди 2 години

зор па да работим у старчески дом у Гърция!

22

Демокрация

преди 2 години

В Испания още през февруари ваксинираха всички, работещи в старчески домове. Ваксинираха дори и преболедувалите.В Испания вече освобождават дългогодишни служители, които не са ваксинирани, под претекст, че не спазват Ковид мерките.

21

Похвално

преди 2 години

Скоро и у нас. И ония двойкаджии, които от намане на къде станаха учители и сега осакатяват интелектуално децата ни също трябва да ги ваксинират.

20

До Славуца

преди 2 години

А дано по бързо ти подейства 3 доза.Заструк. Инцидентна капка семенна течност засъхнала на маикати на средния пръст.

19

T

преди 2 години

Само глупости пишем зад екрана е ужасно задлъжнялата Гърция и трябва да следва заповеди на чичко паричко който им обещава опрощаване на кредити

18

Анонимен

преди 2 години

*** страхуващи се да се ваксинират твърдят, че са умни, може би защото не искат да си признаят колко са неумни.

17

Анонимен

преди 2 години

В Гърция сега умират около 0,7% от новозаразените, а в България около 4%, В Гърция ваксинираните са 52%, а в България са 15%.

16

Бонго Бонго

преди 2 години

Чaлмите ви ги сложи Славье, а вие се навирате у коня у краката.Много скоро ще плюете редник Радев.