66

Анонимен

преди 2 години

Много бързо се научиха от ИТН да си гласуват големи депутатски заплати а уж щяха да работят за България а май няма разлика между тях и другите от седянката

65

Вьзмутен

преди 2 години

Гласьт ми е за - итнДолу мутризацията и толупите

64

Читател

преди 2 години

На следващите избори,българите ще "подкрепят" ИТН,да слезе по стръмната стълба от първо,до някъде четвърто,пето място в графата на партиите за 47-ми парламент.За какво им е първо място на тези,след като не знаят какво да правят с него.Думата НИКОГА,просто "смаза"лаиците на които народа им гласува доверие.Закопчавайки панталона си,недоволен от акта,свата казал:Тъй ще е тя свате! А сватята отговорила: Туй ще е то свато!

63

Tangra

преди 2 години

Време е ДБ да се прегърнат с Бойко и да се жертват в името на бъдещето.Време е да осветлят връзката си.

62

Анонимен

преди 2 години

Какво да подкрепят останалите партии, оня сатанист Петър Илиев ли ??!?!? Или половината ескпат капитал, които се местят на държавна службица за да служат на Брендо от високо?! Ама някой от вашите колеги питахте ли, дали е съгласен с тези предложения, дали не е? Еми не, не ги питахте, обявихте ги през фейсбук с атестация колко езика говорят! И сега заради тая ви простотия на следващите избори пак ГЕРБ ще са първи, убитаци!!!! ****

61

Анонимен

преди 2 години

*** и ДБ се облизват за гласовете им и искат да ги изхвърлят от играта на всяка цена.

60

Рошко Африкански

преди 2 години

Тези пък много категорични. Клоунът, който им дърпа конците питали ли са го? Може да се събуди с ново 20. Толкова са последователни, че ако ти кажат , че сутрин е едно, вечер друго. Направиха от държава ни цирк.

59

Анонимен

преди 2 години

ПИТАМ АЗ СЛИВЧО ОТКЪДЕ ИМА ТОЯ ДВОРЕЦ? И ОХРАНА - 3 ДЖИПА! ВСЕ ПАК НЕ Е ДЖЪСТИН БИЙБЪР... СИГУРНО ОТ ЕВТИНАТА ЧАЛГИЦА? ЗА ЕДИН ПРЕАТЕЛ ПИТАМ, АКО МОЖЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ...

58

Анонимен

преди 2 години

КАПСУЛИРАНЕ. ИМАМЕ 3 КАПСУЛИРАНИ ПАРТИИ В НС- ГЕРБ, ИТН, ДПС. ДРУГИТЕ СА МАЛКИ. БЛОКАЖ НА БЪЛГАРИЯ.

57

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ТОТАЛИТАРИЗМА ЩЕ СИ ОТИДЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН.

56

Анонимен

преди 2 години

ИТН ГО ЗАБОДЕ НА РАДЕВ

55

Анонимен

преди 2 години

Щом мутрите се радват на ИТН, значи ИТН нещо бърка и е време да осъзнаят реалността - трябва незабавна демутризация на България, че иначе става още по-лошо.

54

Анонимен

преди 2 години

Кога Слаби ще врътне кастинг и на Радев? Да го пита туй-онуй за двойни назначения, източване на бюджет, погазване на Конституцията, юмручето, къде попиха парите, кой му спусна служебните парашутисти, пардон, министри.

53

Анонимен

преди 2 години

До до 48 И как точно слави ще подкрепи Президента като не одобрява актуализация на бюджета и превителство с третия мандат? С дарителска сметка за служебното правителство, изготвяне на лозунги в покрепа на президента, съвети от фейсбук, кастинги за Президенти, протестиращи където и когато каже президента.

52

Анонимен

преди 2 години

Вие се самоубихте беее!Защо си мислите,че ще спечелите следващите избори?

51

Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли? Не може да бъде! Вие до сега постоянно се появявахте по телевизията и водихте разговори с всички, съставихте програми, планове за общо развитие на страната, информирахте народа и внесохте и изпълнихте всичко от предизборните си обещания, приехте плана за парите от ЕС и бюджета, ама никой не ви подкрепи. Та затова и вие се отказвате да подкрепите другите. :S :S :S :D

50

Анонимен

преди 2 години

Статията за подкрепа на 3-ия мандат, коментарите за самолети, изтребители, ала бала. Защо се обиждате като ви кажат от трибуната на НС, че сте о*ли*го*фре*ни?

49

Зозо

преди 2 години

До F-16 Block-70V................ Какви анимации СУ-57 пак си гледал? :)))))))))))))))))))))) Новата Волга кога ще излиза :))))))))))))))))))))))))))

48

Анонимен

преди 2 години

От кое точно не се отметнахте? От това че с БСП нямате общо и сте на различни брегове? От това че няма да клякате на никой, а след това поканихте на разговори ДПС? Първо канихте Асен Василев и Кирил Петков за министри и след отказ, започнахте да ги плюете яростно. От кое не се отметнахте, Василева, че не намирам такова?

47

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде сега нека се публикуват имената и етническият произход на всички участвуващи в политиката нещастници, за а видим черно на бяло как едва се събират 4-5 % българи ивсичко останало е статукво-опозиционерска турско-еврейска антибългарска мафия. Асен Агов ли не е Хасан Ага, Корнелия ли не е сефардка, Соломон Паси ли не е Сюлейман Паша, Малинов ли не е noмак, К К от Възраждане ли не е грък, Манолова ли не е еврейка, Слави ли не е турчин...Това е реалността в която тези и много сруги с крадени им