59

Къде са жените

преди 2 години

Някой направи ли му впечатление колко мъже има ? Нали уж основно жените са в опасност. Излиза, че тях са ги зарязали а мъже бягат..

58

Анонимен

преди 2 години

Мъжете бягат и оставят жените на талибаните. Защо са толкова страхливи афранистанските мъже?

57

Анонимен

преди 2 години

Доналд Тръмп липсва все повече.

56

До Шериф

преди 2 години

Това е част от бившата администрация на Афганистан.Повечето са американски граждани и унижението е огромно!Байдън съсипа имиджа на Америка!

55

xaxsasб

преди 2 години

Ето, че никой не пише за короната вече трети ден. Дай му на българина, побоища и сваляне на режими и рейтинга отива до тавана. Хахаха. Вирусчето е опасно само когато народа е пред парламента и се бунтува. Короната оспива. Хахаха.

54

Шериф

преди 2 години

*** си купи очила ;)

53

шериФ

преди 2 години

До всичките тъпани, където пишат тук глупости. Погледнете снимката. да виждате ***, и местните шапки и дрехи. Почти всички са с по-европейски дрехи. Това са хора, които искат нещо по-свясно от шерията !

52

ceci_

преди 2 години

И отново виждаме само жени и деца, горките хорана снимката, как бягат от бурката.

51

Анонимен

преди 2 години

Жени и деца бих разбрал!!!Вижте от по близо !!! Мъже между 18-35 години!!!Ега си и гаврата... хахаха...нестава са тая Европа изкривена.

50

моч

преди 2 години

Съжалявам но , не мога да изпитам съчувствие или съпричастност към субекти , чиято култура , бит и религия ги е превърнала в нещо , което не се различава съществено от .....примерно стадо с доби_тък ! :(

49

Анонимен

преди 2 години

до 56 - А дано, ама ...

48

Анонимен

преди 2 години

ЛЕКАРИ, ИНЖЕНЕРИ И БАСКЕТБОЛИСТИ В ЗАРОДИШ

47

Константинос

преди 2 години

Миролюбивият ислям дотова води...

46

Кал-Ел

преди 2 години

Виждам 600 военнопрестъници които са клали семействата на талибаните и сега си мислят, че ще колят европейци. Тези *** не са прочели 2 реда през живота си, иначе щяха да знаят, че когато европейците колят, процеса е на конвейр и е технологичен. Пророчеството го знаете - реките ще почервенеят от кръв. Ето го и добитъка за скотобойната. Между другото, къде са им жените, децата и старците? Аз виждам наемници на САЩ, друго не виждам, евтини наемници.

45

Анонимен

преди 2 години

До Миранда Много сте ми смешни глу-поватите жени. Според теб каква част от сътрудниците и помагачите на САЩ и НАТО, сред местните, са били жени? Според теб, като дойдат талибаните на власт, кого ще погнат? Фустите край печките или сътрудниците в администрацията и армията? Мисленето е сложен процес за вас!

44

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се бие и бори за страната си.Хващат пътищата за Европа и Америка.Като стигне там ти мрънка че е стигматизиран, пак недоволен.Нестига че бяга от исляма ми като иде на другият бряг започва да го изповядва и налага.

43

Анонимен

преди 2 години

И...от тях 80% мъже със съвсем различно разбиране от европейските, а да не говорим за българските ценности.

42

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, нито този самолет ще кацне в България, нито сухоземните бегълци. А по отношение случващото се в Афганистан- бъдете сигурни, че тази държава ще тръгне нагоре. Напуснат ли краварите една територия, всичко се оправя, така ще бъде и сега. Много им се иска на едни субекти европата да бъде залята от бежанци, а дано стане хибридната им война, но няма да стане...

41

Индийски влак

преди 2 години

Важното е, че спазват всички противоепидемични мерки, 1,5 метра дистанция, носене на маска, а сигурно са и ваксинирани повечето.

40

Мен

преди 2 години

Абе едно време ние ходехме по казарми, трябваше да се бием за родината и прочие. Някак така си мисля и аз че трябва да се случват нещата. А не да си зарежеш дома и да ходиш на майната си където даже не си и желан заради мизерната ти култура.