77

да започнат

преди 2 години

С нашите мургавели на помощи при тях. Може да ги ваксинират и в лагери

76

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД 10 Г. ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА ГЕРМАНЦИТЕ- КАКВА РАЖДАЕМОСТ ЩЕ ИМАТ...

75

нови ни от септември

преди 2 години

очаквайте по- късно и ваксинация под 2г.!

74

Германия

преди 2 години

Те нищо не разбират! "Германия е изостанала държава, те още живеят в 19 век"! Друго си модерна България на Бай ***, разбиращ от всичко и най - вече от вирусни заболявания.

73

Анонимен

преди 2 години

Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

72

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

Тестове на сервиз в Плевен дадоха исключително опасни резултати.Сервиза е поразен от проникнали масови убиици обсебващи нагло престъпна дигитално холограмна техника вкл холограмни оръжия на предни стъкла лепени незаконно.разпознати са след анализи полукапсулирнаи масови убиици.Виждат се ясно как се движат бавно .Black ,Gray,BAd death mass murderers and killers. Синьо виолетови убиици,мръсно сиво мазни масови убиици,червено виолетови масови убиици и бяло розови масови убиици..Хората поразени

71

JOrdan Jordanov SARS

преди 2 години

тестове на поразени с новото оръжие КОВИД генератори /развили ковид поражения без остра бронхопневмония дават данни за нагла диверсия на МЕДИЦИНСКАТА И ВОЕННО МЕДИЦИНСКИТЕ МАФИИ.ЖЕРТВИТЕ ЗАБОЛЕЛИ СЛЕД ПРЕСКАНИРАЩО ЗАРАЗЯВАЩО ОБЛЪЧВАНЕ КАТО ЗДРАВНООСИГУРЕНИ С Холорамно проследяване през лични карти и здравно осигурителни книжки НЕ СА ИЗЛЕКУВАНИ ОЩЕ СА ЗАРАЗНИ>Взети проби от маските около тях показват ЗАРАЗЯВАЩИ ХРАЧКИ.Има данни за ХЛОР ТОКСИЧНО ЗАРАЗЯАНЕ ПРИ ВСИЧкИ проучени последните месеци.

70

Коки

преди 2 години

Днес защо не пишат за протестите в тези държави. Никога не ги показват. Иначе ето как се спазват правата на човека.

69

Анонимен

преди 2 години

Нека публикуват фактите, които говорят в полза на ваксината. Например, каква е смъртността от Ковид сред децата, колко са били хоспитализирани, колко от тях са интубирани. Да ги сравнят с честотата на острите страничните ефекти, да публикуват риска от дългосрочни увреждания и %на ваксинираните, които биват хоспитализирани. Тогава ще видим, че ползата от ваксината е нищожна, а РИСКЪТ Е МНОГО ПО-ГОЛЯМ. Как спят, тези хора, продали душите, съвестта и децата си?

68

до 37

преди 2 години

Да смъртността е по ниска не заради ваксината, а за това че Делта варианта има по ниска смъртност! Виж за пример данните от Индия още преди да почнат масова имунизация, там смъртността от Делта е 0.1%, а от Алфа и компания около 2.3% колкото е навсякъде

67

анти идиотите са

преди 2 години

ментално 6 годишни.....не са дорасли все още.

66

Абе

преди 2 години

Добре че ваксината не е във вид на анaлни свещи, че тука трябваше да си смените статута на порно-сайт.

65

Путин:

преди 2 години

"Ако ваксината се слагаше на друго място, щяхте ли да снимате?" - ако има нещо вярно, което Путин е казал в живота си, ето това е то! Браво Путин!

64

А стига ве

преди 2 години

Тая снимка ми заприлича на леко космясала *** в която бодат игла. Айде стига с тия игли вече, а?

63

До Сократис

преди 2 години

Проучвания се правят от над 20 години, но mRNA ваксини за пръв път са одобрени за използване при хора през декември 2020.

62

До 75

преди 2 години

В Международен журнал по теория, практика и проучване на ваксините на 10 май 2021 е публикувана статия относно вероятните неочаквани последствия от ваксините, с автори Стефани Сенеф и Грег Най. Достъпна е онлайн и съдържа 10-ина страници препратки към други научни публикации. Ако някой е тесен специалист, може да каже доколко са основателни притесненията, но аз лично след като прочетох статията, не съм сигурен, че съотношението полза-рискове си заслужава, особено при деца.

61

До 75

преди 2 години

Доказателства колкото искаш! Ти ако още не си видял нито едно доказателство, значи си неспасяем случай и не може да ти се помогне! Гледай си телевизора и се боцкай.

60

Анонимен

преди 2 години

Ето сега е време вече германците да се надигнат и да избият цялата управляваща ги хунта!

59

Анонимен

преди 2 години

До 67 Ами не знам, разправят, че родителите доброволно ги завели. След това са отделени от родителите, събрали ги на един стадион и ги ваксинирали като дoбитък. Имаше клипче с едно гърчещо се на пода и там уж го спасяват нещо... Сигурно затова не са пуснали родителите, щото при такава сцена все трябва малко поне да им дойде акъла и да си ги приберат. А децата сами няма да знаят да се защитят. И става ваксинираме ги и квото оцелее ви го връщаме...

58

17

преди 2 години

Сократис, чукча такава, чети какво казва човека, която е измислил тая технология.